3 meccs, amivel megduplázhatod a Bitcoinod

Ha azon töröd a fejed, hogy miként és hol tudnád megduplázni a rendelkezésedre álló Bitcoinodat, akkor jó hírünk van: a Lucky Block kaszinóban ezekkel a fogadásokkal (és természetesen némi szerencsével), viszonylag alacsony kockázat mellett tehetsz szert kriptovaluta profitra.

Tarts velünk, és kerülj képbe azzal kapcsolatban, hogy milyen mérkőzésekre lesz érdemes fogadásokat kötni a következő két nap során.

Írásunkban emellett részletesen is kitérünk arra, hogy miért a Lucky Block kaszinóban érdemes ezeket a fogadásokat megkötni!

Arsenal – Chelsea: Angol első osztályú labdarúgó-bajnokság 02.05: 21:00

Az angol első osztály 1. helyezettje, az Arsenal méri össze kedd este tudását a tabella 11. helyén álló Chelsea-vel.

Azok számára, akik nem követik a Premier League mérkőzéseit, a legfontosabb, amit tudni érdemes, hogy az Arsenal bár továbbra is képes volt tartani az első helyezését, a Manchester City mindössze 2 ponttal van lemaradva.

Pontosan ezért az Arsenal semmit nem fog a véletlenre bízni, és mindent bele fog adni, hogy némi előnyt szerezhessen a City-vel szemben.

arsenal chelsea maj3

Minden jel szerint az Arsenal képes lesz megnyerni a mérkőzést, továbbá a gólok száma is feltehetőleg 2.5 felett lesz.

Tovább növeli az Arsenal esélyét, hogy a Chelsea az elmúlt 4 mérkőzéséből mindet elvesztette, és a jelek szerint a keddi találkozó sem lesz kivétel. Egy igazi ki-ki meccset láthatunk majd, ahol mindkét csapatnak van veszítenivalója.

Játssz a Lucky Blockon

18+. Kérjük felelősségteljesen játssz!

Juventus – Lecce: Olasz első osztályú labdarúgó-bajnokság: 03.05: 18:00

Szintén egy mérkőzés, aminek már most, viszonylag magabiztosan meg lehet mondani a végeredményét.

A Juventus az olasz első osztály harmadik helyén áll, miután visszakapta a szezon közben levont pontjait, így a dobogó második fokán álló Laziotól mindössze 2 ponttal van elmaradva. A Juve ezért mindenképp szeretné megnyerni a meccset, hogy az ezüstérmet megszerezhesse az év végén.

Bár a Juventus sem volt az elmúlt időszak során kifejezetten jó formában, hiszen egymás után kikapott a csapat az Interől és a Napolitól, a Leccéhez képest mégis kimagasló teljesítményt nyújtottak.

A Leccének az előző hat mérkőzése közül mindössze egyszer sikerült döntetlent elérni, a többi esetben vesztettek.

Ennek tükrében magabiztos Juventus győzelem várható, és az összesített gólok száma 2.5 felett lesz.

Játssz a Lucky Blockon

18+. Kérjük felelősségteljesen játssz!

Liverpool – Fulham: Angol első osztályú labdarúgó-bajnokság 03.05: 21:00

Végezetül szintén egy mérkőzés a Premier League-ből, aminek a végeredményével kapcsolatban érdemes lehet fogadásokat kötni.

Az elmúlt tizenöt alkalommal, amikor a Liverpool otthon játszott a Fulham ellen, a házigazdának kilencszer sikerült nyerni, négy alkalommal döntetlennel ért véget a mérkőzés, és mindössze két esetben fordult elő, hogy a Fulham nyert volna.

Jelen pillanatban a Liverpool 6. míg a Fulham a tabella 10. helyét foglalja el.

liverpool fulham maj3

A végeredmény tekintetében minden bizonnyal több gólra is számíthatunk, hiszen elég ha csak arra a mérkőzésre gondolunk, amikor áprilisban a Liverpoolnak összesen hatszor sikerült a Leeds hálójába betalálni.

Így a korábbi fogadásokhoz hasonlóan itt is 2.5 fölötti gólra lehet számítani, továbbá érdemes lehet megfontolni a góllövő személyét is.

Az előző 32 mérkőzésén Mohamed Salahnak sikerült összesen 16 gólt lőnie, illetve 8 alkalommal adott gólpasszt.

Játssz a Lucky Blockon

18+. Kérjük felelősségteljesen játssz!

Lucky Block – a legjobb kriptokaszinó és online fogadóiroda

Amennyiben kedvet kaptál, hogy fogadást köss valamelyik mérkőzésre, mindenképpen érdemes megfontolnod a Lucky Block oldalát.

A népszerű kripto online casino ugyanis nem csupán nyerőgépek, sportfogadások és élő asztalok széles választéka érhető el, hanem számos izgalmas promóció közül is lehet válogatni.

Ilyen például az új tagok számára elérhető üdvözlő bónusz is. Minden új regisztráló, aki az első befizetés alkalmával legalább 20 eurót utal a számlájára, összesen 200% üdvözlő bónuszban részesülhet. Ha pedig ez még nem lenne elég, a befizetés mellé 50 ingyenes pörgetésben és részesülni fogsz a népszerű Wanted Dead or a Wild nyerőgépen.

200 eur extra minden hetfon lucky block

Ha pedig úgy érzed, nehezen indul a hétfő, a Lucky Block hétfő feltöltési bónusza biztosan fel fog pörgetni.

Minden felhasználó, aki a hétfői nap során 50 és 500 euró közötti összeget utal a kaszinószámlájára, az utalt összegtől függően akár 40% bónuszt is szerezhet.

Játssz a Lucky Blockon

18+. Kérjük felelősségteljesen játssz!

Az összeghatárok az alábbiak szerint alakulnak:

  • 50 és 99 euró között 20%
  • 100 és 199 euró között 30%
  • 200 euró felett 40%

A promóció során megszerezhető maximális bónusz 200 euró, amit 500 euró utalása után lehet megszerezni.

Végezetül, abban az esetben, ha szerdán is feltöltöd a számládat, ingyenes pörgetésekben részesülhetsz a hét nyerőgépén. Ebben a promócióban pedig a legjobb, hogy már csupán 20 euró befizetése elegendő ahhoz, hogy hozzá tudj jutni az 50 ingyenes pörgetéshez. 100 euró felett pedig tied lehet a maximálisan megszerezhető 150 ingyenes pörgetés.

A Lucky Block egyik legnagyobb előnye, hogy minden nyerőgépet ki lehet próbálni bármilyen befizetés nélkül, sőt még regisztrálnod sem kell az oldalon. Ennek köszönhetően az ingyenes pörgetések felhasználása előtt alaposan megismerheted a hét játékát. Nincs más teendőd, csak megkeresni a nyerőgépet, majd rákattintani a „Játssz szórakozásból” feliratra.

Szintén nyomós érv a csatlakozás mellett, hogy a Lucky Block kriptokaszinóban semmilyen kriptoval nem kell rendelkezned a befizetésnél.

wild coyote lucky block

Mivel az oldal automatikusan átváltja az utalásokat, ezért bármilyen pénznemben elvégezheted a befizetést, majd az átutalt összeget a Lucky Block Bitcoinra fogja váltani.

Természetesen ennek ellenére a blokklánc-technológiának köszönhetően minden tranzakció biztonságosan, decentralizáltan és másodpercek alatt el lesz végezve.

Abban az esetben, ha szívesen kötnél fogadást valamelyik mérkőzésre, vagy csak szeretnéd megismerni a Lucky Blockot, látogass el még ma a népszerű Bitcoin kaszinó weboldalára!

Játssz a Lucky Blockon

18+. Kérjük felelősségteljesen játssz!

Ez is érdekelhet:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**