3 mém érme, ami mellett nem mehetsz el

Nem telik el úgy nap, hogy ne bukkannának fel új projektek az altcoinok világában. Ezeknek a túlnyomó része minimális piaci részesedés után a feledés homályába vész, azonban egyes projektek képesek az idő próbáját is kiállni.

Pontosan ezért most három olyan viszonylag új kriptót mutatunk be, melyek 2024-ben jó eséllyel fognak pályázni az év legnépszerűbb projektje címre.

Amennyiben szeretnél még alacsony kiadások mellett bevásárolni a legjobb kriptókból, abban az esetben ezt a 3 projektet bűn lenne kihagynod.

Meme Kombat (MK)

Ötvözve a P2E, a GambleFI és a mém tokenek szektorát, a Meme Kombat csapatának egy egészen különleges ökoszisztémát sikerült megalkotni.

Az ERC-20 MK tokenek beszerzésével és lekötésével hozzá tudsz majd férni a Meme Kombat csatázási felületéhez. Itt különböző mém tokenek kabalái közötti harcokra tudsz fogadni, melyekkel kiugró mennyiségű MK-hoz juthatsz hozzá.

A harcokat mesterséges intelligencia vezényli le és a csaták minden részlete elérhető lesz on-chain adatok formájában is. Vagyis nem csupán változatos, hanem egyúttal teljesen transzparens csatáknak lehetsz majd tanúja.

Matt Whitemann és csapata úgy hozta létre a Meme Kombat rendszerét, hogy on- és off-chain egyaránt létre tudjanak jönni tranzakciók.

memekombat-fooldal

Míg magát a vásárlást láncon belül végzed el, addig a lekötéssel szerzett tokeneket off-chain tudod felvenni. Így nem lesz szükség gázdíjak megfizetésére, továbbá a tokeneket azonnal fel is tudod használni fogadások megkötésére.

A januárra várható listázással egyidőben a harcok első évada kezdetét veszi, amiben összesen 11 különböző mém kabala méri majd össze erejét. Ezt követően a fejlesztők tervei szerint nem csupán a harcosok száma bővül majd, hanem egyúttal a csatázási lehetőségek is.

Az előértékesítési szakaszában lévő projekt mostanáig több mint 4.2 millió dollárt gyűjtött, aminek a túlnyomó része azonnal lekötésre is került. Vagyis úgy tűnik a befektetők elsősorban hosszú távon tekintenek a Meme Kombatra.

Jelenleg a tokenek 0.257 dolláros áron érhetők el, azonban néhány napon belül már csak 0.268 dollárért cserébe lesz mód a vásárlásra.

Wall Street Memes (WSM)

Egészen döbbenetes, micsoda utat tudott bejárni a Wall Street Memes 2023-ban. A csapatnak nem csupán az év legsikeresebb előértékesítését sikerült tető alá hozni, hanem egy különleges kriptokaszinót is be tudtak mutatni.

Az előértékesítés során több mint 25 millió dollárt sikerült gyűjtenie a csapatnak, ezt követően pedig a listázás során 100 millió dollár fölé emelkedett a WSM mérete.

Ennek köszönhetően a korai befektetőknek 400 százaléknál is magasabb hozamot sikerült elérni!

Itt viszont nem állt meg a csapat, és tovább dolgozott azon, hogy minél izgalmasabb felhasználási módokkal tudja ellátni a tokeneket.

Éppen ezért néhány héttel ezelőtt bemutatásra került, az azóta elsöprő népszerűsége szert tevő Wall Street Memes Casino.

A felhasználóknak az online kaszinóban lehetőségük van akár WSM tokenekkel is játszani a több ezer különböző élő asztal vagy nyerőgép bármelyikén. Sőt, a csapatnak volt ideje egy saját játékot is elkészíteni, így WSM-mel akár a Bull Run Smash-sel is tudsz játszani.

Ami a legjobb, hogy mód van a tokenek lekötésére, amivel folyamatos passzív bevételhez juthatsz hozzá. Az így megszerzett WSM-et azonnal fel is veheted és pörgethetsz vele néhányat a WSM kaszinóban.

Annak érdekében, hogy a csapat még csábítóbbá tegye a kriptokaszinót, számos akciót vehetnek igénybe azok, akik most csatlakoznak.

Ilyen például a 200 százalékos üdvözlő, vagy az 500 eurós felső határral rendelkező hétfő újratöltési bónusz. Előbbivel ráadásul amennyiben a befizetést WSM-mel végzed el, abban az esetben 200 ingyenes pörgetést fogsz kapni a Wanted Dead or a Wild nyerőgépen.

A magas bónuszok mellett szintén izgalmas lehetőségeket rejt az ajánlási program. Amennyiben a te linkedden regisztrál egy új felhasználó, abban az esetben a tőle érkező bevétel egy részében te is részesülni fogsz.

A Wall Street Memes jelenleg számos kriptotőzsdén elérhető, és egyes híresztelések szerint 2024-ben az sem zárható ki, hogy a Binance kínálatába is bekerül.

Amikor ez megtörténik, a most csatlakozó befektetők egészen elképesztő hozamot érhetnek majd el.

Sponge (SPONGEV2)

Hasonlóan a Wall Street Memeshez, a Sponge is kiugró sikereket tudott 2023 során elérni.

A szivacsos token május elején vált elérhetővé és ezt követően sikert sikerre halmozott.

A listázás kevéssel kerülte el a Pepe megjelenését, így a Sponge az éppen kezdődő mém token láz középpontjába került. Rövid idő alatt így a projekt mérete képes volt a 100 millió dolláros méretet elérni, amit azonban éles konszolidáció követett.

A készítők ennek ellenére nem mondtak el a Spongre-ról, amire ékes bizonyíték a most bejelentett frissítési csomag.

spongev2-main-en

Ennek keretében bevezetésre kerül a SPONGEV2, amely idővel teljesen át fogja venni a jelenlegi “eredeti” Sponge helyét.

Írásunk idején kizárólag úgy juthatsz hozzá a tokenhez, ha vásárolsz a V1-es SPonge-ból, majd lekötöd a tokenjeidet. Ezt követően automatikusan már a V2-es Sponge-ot fogod megkapni.

Ezzel párhuzamosan pedig szintén bejelentésre került, hogy a közeljövőben egy Sponge játék is meg fog jelenni.

Ebből ingyenes és fizetős verzió is elérhető lesz, aminek hála azok is ki tudják majd próbálni a P2E játékot, akik nem rendelkeznek SPONGE-dzsal.

Ennek ellenére érdemes lehet beszerezni néhány tokent, hiszen ha így teszel, abban az esetben minden hónapban kiugró mennyiségű SPONGEV2 ütheti a markod. Aktív és passzív módon egyaránt!

Rendszeres időközönként ugyanis a készítők a legügyesebb játékosokat jutalmazni fogják, vagyis a Sponge segítségével játékkal valóban pénzt tudsz majd keresni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni, abban az esetben a vásárlást számos kriptotőzsde mellett a Sponge eredeti weboldalán (sponge.vip) is el tudod végezni.

Ez is érdekelhet:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**