3 mém érme, amiket mindenképpen figyelj júniusban!

2024 (is) a mém érmék éve! Népszerűségük továbbra is töretlen, a piac pedig tele van jobbnál jobb tokenekkel. Mindenki a következő üdvöskét keresi, ezt azonban nehezebb lehet felkutatni, mint azt elsőre gondolnánk. Az alábbi cikkben három mém érmét ismerhetsz meg, a PlayDoge-ot, a WienerAI-t és a Sealanát, amelyekre rendkívül nagy az igény a piacon jelenleg. Vágjunk bele!

1. PlayDoge (PLAY) – A play-to-earn mém érme

A mém érmék népes családja a héten új taggal bővült. A PlayDoge ($PLAY) átveszi az uralmat a mém érmék játszótere felett. A legújabb BNB Smart Chain mém érme, amely még csak most kezdte el az előértékesítést, máris sikeres. A közösségi érdeklődést mi sem mutatja jobban, minthogy a gyűjtés indulását követő órákban már 200.000 dollár felett járt. A befektetők az előértékesítés alatt töltik fel a készleteiket, így a tőzsdére lépés előtt alacsony áron vásárolhatnak.

A PlayDoge egy play-to-earn (játssz, hogy keress = P2E) 2D-s, 8 bites mobil appot fejleszt. A játékosok a nagy sikerű Tamagotchihoz hasonlóan gondoskodhatnak a Doge kutyáról. Az ökoszisztéma motorja a projekt natív tokenje, a $PLAY.

PlayDoge

A játékokban kedvenceddel közösen vehetsz részt, ápolhatod, etetheted, szórakoztathatod és taníthatod, mintha igazi kutya lenne! De vigyázz, hogy ne hanyagold el, különben akár el is szökhet, vagy a legrosszabb is megtörténhet… ezzel pedig a játék visszaáll alaphelyzetbe.

Az izgalmas projekt a játékokon kívül kereseti lehetőségekkel is kecsegtet: a PlayDoge játékok során ugyanis $PLAY tokeneket gyűjthetsz. A PlayDoge a szórakoztatás, a retro játékélmény és a jövedelmező időtöltés izgalmas kombinációját kínálja, így mindenképpen érdemes rajta tartani a szemed.

Összesen 9,4 milliárd $PLAY tokent vernek majd. Az érméket jelenleg kizárólag az előértékesítés keretében tudod megvásárolni. Az előértékesítést 40 szakaszra osztották, a tokenek pedig minden szakasszal egyre drágábbak lesznek majd. Az érmék ára szakaszonként 2,5%-kal emelkedik.

A vásárolt érméket azonnal letétbe is helyezheted, amivel további jutalmakban részesülhetsz. A jutalmak három év alatt lesznek szétosztva. Ezek alapján úgy gondoljuk, hogy jelenleg a PlayDoge az egyik legjobb mém érme.

2. WienerAI (WAI) – Az AI kutyás mém érme

A WienerAI ($WAI) szintén egy vadiúj kutyás mém érme a piacon. A WienerAI két rendkívül felkapott trendre, a mesterséges intelligenciára és a mém kriptovalutákra épít. A projekt elkötelezett hívei, a „kolbász hadsereg” tagjai azt tervezik, hogy átrendezik a kripto piacon uralkodó erőviszonyokat.

A Wiener AI egészen 2132-ig repít előre minket. A The Architect, egy őrült tudós éppen a legfejlettebb AI létrehozásán munkálkodik, egy mesterséges intelligencia alapú kiber kutya képében.

WienerAI

Terve azonban nem sikerült tökéletesen, az elegybe ugyanis egy nagy adag tacskó DNS is került. Így kelt életre WienerAI, a szuper intelligens robot tacskó.

A WienerAI előértékesítése nagy lendülettel indult, ami azóta is kitart. A befektetők már közel 3,5 millió dollárt pumpáltak a projektbe. Ahogy halad előre az előértékesítés, úgy emelkedik majd egyre magasabbra a $WAI ára. Ennek fényében az a legjobb döntés, ha minél előbb betárazol a tokenből. A korai befektetők ráadásul nagyobb kedvezményekben és bőségesebb letéti jutalmakben is részesülnek. Ennek fényében a WienerAI a legjobb mém érmék egyike lehet 2024-ben.

3. Sealana – A mém kutyákat kihívó fóka

A legújabb Solana mém érme előértékesítés szintén nagy sikerrel indult. A Sealana ($SEAL) mindössze néhány perc alatt összeszedett 100 000 dollárnyi befektetést.

Ahogy a fentiekből is látszik, a mém érmék piacán a négylábúak uralkodnak, az élen a kutyák vannak, de találunk macskákat, sőt, békákat is. Egy belevaló tengeri emlős azonban nagy villantásra készül. Sealana valódi 21. századi hős, akinek egy célja van: kripto kereskedéssel egy csomó pénzt összeszedni és kijutni az anyja pincéjéből.

Sealana karakterét a South Parkban látott Gamer Guy, más néven Fat Computer Nerd ihlette.

Gamer Guy-t a népszerű sorozat World of Warcraft témájú részében láthattuk, és rögtön mémmé vált. Gamer Guy sajátos tulajdonságokkal rendelkezik, amikről egyből felismerhetjük: önálló gravitációs mezeje, szódástalp szemüvege, bamba tekintete és ordenáré szobája van.

Sealana

Őt testesíti meg Sealana a web3 ökoszisztémában. Ez a dagadt fóka egész álló nap a gép előtt ül, és csak hízik. Teljesen a degen kereskedés rabja lett. Olyannyira, hogy a gyors meggazdagodás reményében feladta fiatalkori alakját, és chipsből, illetve tonhalkonzervből álló kereskedői étrendet folytat. Célja a következő 100-szoros Solana mém érme felderítése. Nem is sejti, hogy ő maga lehet az!

Amennyiben segítenél neki, mindössze annyit kell tenned, hogy ETH, USDT vagy SOL tokeneket helyezel a tárcádba és összekötöd az előértékesítéssel. Siess, és szállj be a lehető legalacsonyabb áron. Úgy gondoljuk, hogy ez a projekt is olyan potenciállal rendelkezik, ami miatt mindenképpen érdemes rá odafigyelni.

Ezek is érdekelhetnek:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**