3 millió dollárt fektetett a tajvani startup a First Digital Trust-ba

Egy tajvani vállalat most vált egy hongkongi székhelyű kriptokezelő új vezető befektetőjévé, miután a héten többmillió dollárt injektált a vállalkozásba.

A Nogle tegnap bejelentette, hogy 3 millió dollárt adott a First Digital Trust(FDT), a Legacy Trust digitális eszköz ágazatának. A beruházással a startup célja az, hogy saját kriptoeszköz platformot fejlesszen ki az ázsiai piac számára.

Az FDT digitális eszközök gyors kihelyezési és elszámolási hálózatának platformját ha minden jól megy, májusban indítják el. A platform alternatív megoldást kínálhat az ázsiai piacok számára. Az elsőként kínált szolgáltatások a kriptoeszközökre és a hagyományos fiat valutára korlátozódnak majd. Az FDT azonban arra utalt, hogy hamarosan kibővíti szolgáltatásait tokenizált értékpapírokkal. A felhasználók ezek után zökkenőmentesen küldhetnek és fogadhatnak majd egész Ázsiában digitális eszközöket.

A Nogle a legújabb fintech technológiába fektet

A startup azért injektált rengeteg pénzt a kriptokezelőt, hogy létrehozza saját kereskedési platformját. A Nogle számára most ez az elsődleges cél.

A vállalkozás korábban már más vezető technológiai társaságba is befektetett, többek között a Telegram globális üzenetküldő alkalmazásba, amelynek 2,5 millió dollárt adott. A tajvani cég emellett pénzügyi támogatást nyújtott a BTSE kriptovaluta tőzsdének és a FinTech TNG cégnek is.

Az First Digital Trust azt is kijelentette, hogy a Nogle-lel egy RSCN platform kifejlesztésén is együtt kíván majd dolgozni. A két vállalat arra törekszik ugyanis, hogy pénzügyi szolgáltatásokat kínáljon a digitális eszköz szektor számára. A COO Gunnar Jaerv szerint a partneri kapcsolat egy igazi mérföldkő az FDT számára, amelynek köszönhetően a cég az iparág vezetőjévé válhat:

A két társaság egyedülálló együttműködése felgyorsítja azt a jövőképünket, hogy olyan világot hozzunk létre, amelyben az emberek a digitális eszközökkel szabadon kereskedhetnek és tranzakciókat kezdeményezhetnek.”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük