3 tokenomika trükk amivel azonnal kiszúrhatod a legjobb előértékesítéseket

Az előértékesítések fantasztikus lehetőségeket kínálnak a kereskedők számára. Nem csupán egy előre meghatározott áron tudsz majd vásárolni egy tokenből, hanem egyúttal már a listázás idején magas hozamot tudsz elérni.

Sőt, ami még ennél is jobb, hogy akár stakelheted is az érméidet, közvetlenül a vásárlást követően.

Az elérhető előértékesítések száma viszont hihetetlenül magas, ezért nem könnyű feladat megtalálni a tökéletes befektetési lehetőséget.

Írásunkban 3 olyan trükköt is ismertetünk, aminek segítségével te magad is képes leszel megtalálni a legjobb lehetőségeket.

Továbbá bemutatunk két előértékesítést, ami teljes mértékben megfelel a kívánalmaknak.

Miért fontos alaposan megismerni a tokenomikát?

A tokenomika, vagyis az érmék elosztása egy projekt talán legfontosabb részét képezi. Ez határozza ugyanis meg, hogy az indulást követően a csapat milyen célokra fogja fordítani a rendelkezésére álló tokeneket.

A legtöbb előértékesítés esetében ez nyilvánosan elérhető adat, így érdemes még a vásárlás előtt górcső alá venned a számokat. Ha figyelmesen olvasol a sorok között, akkor még azt is megtudharod, hogy a készítők hosszú vagy rövid távon gondolnak-e a projektre.

Például egy technikai jellegű kripto esetében elengedhetetlen, hogy az érmék egy része fejlesztésre legyen költve. bitcoin-bsc-tokenomics

1. Trükk: Nézd meg, mekkora a készítők jutalma

Talán az első, és legfontosabb amit érdemes megnézed, hogy mekkora mennyiségű érmért különítettek el a készítők saját maguk számára. Nem ritka eset, hogy a fejlesztők igen bőkezűen tervezik megjutalmazni magukat.

Ez pedig nem csupán morális, hanem adott esetben akár gyakorlati aggályokat is felvethet. Ugyanis egy bizonyos mennyiség felett akár a teljes érmekészlet értékét is befolyásolhatja, ha a csapat eladja egyszerre a rendelkezésére álló kriptokat a listázást követően.

Ezt a jelenséget szokás rug pullnak hívni, és általában a megnövekedett kínálat hatására az árfolyam szinte másodpercek alatt akár 50-90%-os zuhanásra is képes lehet.

Abban az esetben viszont, ha a csapat egyáltalán nem különített el saját maga számára érméket, egy rug pullt sem lehet végrehajtani.

2. trükk: Ellenőrizd, lehet-e stakelni

A stakelés az a folyamat, aminek során az érméid lekötésre kerülnek amiért cserébe jutalmat fogsz kapni. A gyakorlatban annyi történik, hogy a lekötés ideje alatt az érméd az adott hálózat tranzakcióinak validálására lesz használva.

A stakelés időtartama a legtöbb esetben időhöz kötött. Ez azt jelenti, hogy általában minimum 1 hétig nem tudsz majd hozzáférni az érméidhez, később azonban azokat bármikor fel tudod venni azokat.

Az elérhető jutalom mértéke általában attól függ, hogy mekkora a likviditási pool mérete, mekkora az éves APY mértéke, és hogy mennyi érmét kötöttél le.

Bitcoin BSC stakelés

A stalelés a passzív jövedelemek mellett pedig biztosítja, hogy az érmék árfolyama stabil maradhasson. Ugyanis ha sok kereskedő dönt a stakelés mellett, a listázást követően alacsonyabb lesz az eladási kedv.

Amennyiben egy projekt készítői 40-50%-át az érmekészletnek stakelésre fordítják, úgy érdemes lehet elgondolkodni a csatlakozáson.

3. trükk: Vizsgáld meg, mennyi érmét fordítanak a készítők fejlesztésre

A fejlesztés elengedhetetlen, hiszen az újabb technológiák megjelenésével a sikeres projekteknek ki kell aknáziuk az új lehetőségeket. Éppen ezért beszédes, hogy egyáltalán fordítanak-e a készítők erre tokeneket, és ha igen mennyit.

Bár érthető módon a mém érméknél nincs nagy jelentősége a fejlesztésnek, a technikai-jellegű kezdeményezések esetében ez elengedhetetlen.

Milyen előértékesítések felelnek meg ezeknek a szempontoknak?

Írásunk hátralévő részében bemutatunk néhányat azok közül a lehetőségek közül, melyek megfelelnek a felsorolt szempontoknak, egyúttal garantáltan alacsony áron tudsz hozzájutni az eladásra kínált tokenekhez.

Bitcoin BSC

Az idei év egyik legjobb tokenomikájával kétségtelenül a BEP-20 Bitcoin BSC rendelkezik. A készítők szeretnének esélyt kínálni azok számára, akik még 2011-ben elszalasztották az akkor mindössze 99 centért elérhető Bitcoint.

Pontosan ezért az érmekészlet is 21 millió érméből áll, aminek a 29%-át lehet megvásárolni az előértékesítés során. 2%-a az érméknek a listázás költségeit fedezi, a fennmaradó rész pedig teljes egészében a stakelési jutalmakra lesz szétosztva.

Vagyis lényegében a teljes érmekészlet kiosztásra kerül, így semmilyen visszaélésre vagy belső kereskedésre nem lesz lehetőség.

Bitcoin bsc main

Ami pedig még ennél is jobb, hogy a BNB Smart Chainnek hála a tranzakciók gázdíja minimálisra csökken. Míg az Ethereum esetében gyakran akár 30 dollár felett is lehet a gázdíj, a BEP-20 érméknél mindössze 0.1 dollárt kell megfizetni.

Az pedig már csak hab a tortán, hogy a Bitcoin BSC kezdeti mérete a listázáskor csak 6 millió dollár lesz. Vagyis csekély vásárlási volumen után is hatalmas profitra lehet majd számítani.

 

Megnézem a Bitcoin BSC-t

YPredict

Szintén egy kezdeményezés ami mellett nem lehet szó nélkül elmenni, az a yPredict. A projekt előértékesítése kirobbanó siker volt idáig, többek között a korrekt tokenomikának köszönhetően.

Az előértékesítés alatt az érmék 80%-a lesz eladva, 10% a likviditásra lesz fordítva, továbbá 5-5% tartalékra és fejlesztésre lesz költve.

Vagyis számítani lehet rá, hogy a fejlesztők még sokáig azon fognak dolgozni, hogy a yPredict ökoszisztémája tökéletesen működjön.

ypredict rendszer

A yPredict egy egyedi kezdeményezés, melynek segítségével kezdő és haladó kereskedők egyaránt tudnak egyszerűen, magas profitra szert tenni.

A yPredict freemium rendszerre épül, vagyis a legtöbb eszköz ingyenesen lesz elérhető. Ezek között pedig nem csupán profi elemzési indikátorokat lehet megtalálni. Kaphatsz majd AI szignálokat, elemezheted a piac aktuális hangulatát egy érmével kapcsolatban, és értesülhetsz a legújabb hírekről.

Ehhez pedig csak rendelkezned kell $YPRED érmékkel.

Lehetőség lesz továbbá előfizetni különböző kereskedési modellekre is. Ezekkel teljesen automatizált módon tudod majd mesterien kiaknázni a kriptoszektor minden lehetőségét. A modelleket külső-, illetve a yPredict saját csapata állítja össze.

Mivel a felhozatal is széles lesz, így könnyedén találhatsz majd olyan modellt, ami az aktuális piaci körülményeket képes lesz tökéletesen feltérképezni és kihasználni.

yPredict token vásárlás

Ez is érdekelhet:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**