Esik a Bitcoin értéke miközben a Bitcoin BSC szárnyal

A Bitcoin értéke továbbra is a 25 000 dolláros árfolyamsávban mozog, azonban a népszerű kripto mellett más “Bitcoin klónok” egyre növekvő lendületre tesznek szert. Erre a legjobb példa pedig a jelenleg előértékesítési szakaszában lévő stake-to-earn Bitcoin BSC.

A Bitcoin esetében egyértelműen látszik, hogy a spot Bitcoin ETF kapcsán nyert lendület hamar alábbhagyott. Írásunk idején pedig az sem tűnik biztosnak, hogy a BTC képes lesz megtartani a mostani 25 000 dolláros szintet. Ezzel szemben azonban más Bitcoin-jellegű projektek esetében sokkal fényesebb jövőt láthatunk.

Gonoljunk csak arra, hogy a BTC fork Bitcoin Cash (BCH) értéke egy év alatt több mint 50%-kal emelkedett, míg a BTC mindössze 30%-os növekedést tudott elérni.

Ez azonban nem az egyetlen sikertörténet, hiszen a BTC20 -a Bitcoin Ethereum változata- a napokban szintén 50%-nál is magasabb erősödést ért el.

BTC20 áremelkedés

Utóbbi kapcsán pedig érdemes megnézni, hogy kezdetben az érme 6 dollárig tudott erősödni, amivel a korai befektetk közel 700%-os profitot szerezhettek.

Itt viszont még mindig nincs vége a sikeres projektek sorának, mivel a BTC2.0 névre keresztelt érme 1.06 dolláros csúcsig menetelt, amivel összesen 538-szoros profitot lehetett elérni.

A stakelés lehet a Bitcoin BSC nem annyira titkos fegyvere

A felsorolt projekteket könnyedén kenterbe verheti a Bitcoin BSC, hála a befektetők számára állandó passzív jövedelmet biztosító stakelési rendszerének.

Összehasonlításként érdemes megvizsgálni a BTC2.0 és a BTC20 teljesítménye közötti különbséget. Előbbi esetében meghatározó értékcsökkenés tapasztalható, míg a BTC20-nál az árfolyam képes volt a stabilitásra.

Ennek pedig feltehetőleg az egyik legfőbb oka az, hogy a BTC20 a stakelésnek köszönhetően képes mérsékelni az eladási kedvet.

Ilyen szempontból pedig a BTC BSC hasonló sikereket érhet el, hiszen a projekt szintén ezt a megoldást eszközöli a tartós magas érték megőrzéséhez.

Fontos azonban kiemelni, hogy több lényeges különbséget is felfedezhetünk a két projekt között, aminek köszönhetően a BTC BSC képes lehet a BTC20 sikerét is túlszárnyalni.

Bitcoin BSC stakelés

Nem mindegy, hogy ERC vagy BEP

Míg a BTC20 egy ERC-20 projekt, addig a Bitcoin BSC egy BEP-20 BNB Smart Chain token. Ez pedig számos területen hatalmas különbségekhez vezet a két projekt között.

Bár a stakelés korábban nagy népszerűségnek örvendett a szektorban, a Terra Luna összeomlása után sokan inkább a rövid idő alatt magas megtérülést ígérő projekteket részesítették előnyben a befektetők.

A kriptoszektor nehézségei miatt azonban ismét előtérbe kerültek azok a lehetőségek, melyek állandó, kiszámítható és magas profitot kínálnak, passzív módon. Ráadásul a most elérhető stakelési lehetőséget is kínáló ökoszisztémák transzparensebbek, mint korábban a Terra Luna volt.

A BNB Smart Chain használó $BTCBSC jutalmai a következő 120 év során lesznek kiosztva, párhuzamosan a Bitcoin blokkok jóváhagyásával. Emellett pedig a teljes érmekészlet 69%-át jutalom formájában lehet majd megszerezni.

Ha még nem találkoztál volna vele, a stakelés lehetővé teszi a befektetők számára, hogy teljesen passzív módon állandó bevételhez lehessen jutni. A jutalom mértékét pedig az határozza meg, hogy mekkor a likviditási pool mérete, mekkor az éves APY és mennyi érmét stakelsz.

Az idő múlásával pedig napi szinten fog majd gyarapodni az érméidnek a száma.

A Bitcoin BSC stakekése pedig már most elérhető annak ellenére, hogy az érméket majd csak egy későbbi időpontban lehet igényelni. Más szóval ha most csatlakozol, azonnal meg is kezdheted a passzív jövedelemszerzést.

Ráadásul minden élő adatot megtekinthetsz a Bitcoin BSC felületén, így azonnal tudni fogod, mennyi az aktuálisan stakelt érmék száma. Illetve megtudhatod azt is, hogy ha most kötnéd le az érméid, akkor mekkora hozamot érhetnél el.

Továbbá érdemes lehet követni a projekt X (korábban Twitter) oldalát, és csatlakozni a Bitcoin BSC Telegram csatornához.

Megnézem a Bitcoin BSC-t

Vásárolj Bitcoin BSC-t 2011-es Bitcoin áron

Az előértékesítés ideje alatt a Bitcoin BSC ára 0.99 dollár lesz – ami pontosan megegyezik a Bitcoin 2011-ben látott értékével.

A jelenlegi alacsony $BTCBSC ár pedig egyúttal azt is jelenti, hogy a listázást követően kimagasló hozamot lehet majd elérni amint a Bitcoin BSC bikák beindulnak.

Ezt a folyamat tovább fogja erősíteni, hogy hamarosan aktuális lesz a következő Bitcoin felezés, ami a múltban kivétel nélkül mindig hatalmas árfolyam-növekedéssel járt.

A Bitcoin BSC és a BTC érmekészletének mérete megegyezik, vagyis egyaránt 21 millió tokenből áll. A $BTCBSC esetében ebből 29% az előértékesítés ideje alatt lesz elérhető, amiknek eladásával összesen 6 125 000 bevétel fog érkezni.

Vagyis kezdetben kicsivel több mint 6 millió dolláros mérettel fog rendelkezni a projekt, amit össze sem lehet hasonlítani a Bitcoin mostani piaci részesedésével.

2%-a az érmekészletből a DEX listázás likviditására lesz fordítva, így már a kezdetek kezdetén minden tranzakció gördülékenyen teljesülhet.

Bitcoin bsc vásárlás

A maradék 69%-a az érméknek, vagyis 14 455 000 érme pedig a stakelésre lesz elkülönítve. Ennek pedig egy apró része minden 10. percben kerül majd kiosztásra az érméket stakelők között.

Ilyen ütemben pedig a befektetők egészen 120 évig számíthatnak jutalmakra!

A stakelésnek egyetlen kitétele, hogy minimum 7 napig kell lekötni a $BTCBSC érméket, ezt követően azonban bármikor fel lehet azokat venni.

Érdemes még kiemelni, hogy a BNB Smart Chain miatt a vásárlást elsősorban BNB-vel vagy BEP-20 USDT-vel érdemes elvégezni. Ennek ellenére természetesen mód van a fizetés során Ethereum vagy ERC-20 USDT használatára is, ez azonban magasabb gázdíjakkal járhat.

Gyors, olcsó és megbízható a Bitcoin BSC

Bár a stakekés egy igazán csábító lehetőség, nem ez az egyetlen előnye a $BTCBSC vásárlásának.

A projekt a proof-of-stake protokollnak köszönhetően egy sokkal stabilabb blokkláncon fut mint más “Bitcoin klónok”. Ráadásul a használat díja is alacsonyabb.

A BNB Smart Chainnek köszönhetően a rendszerhasználat -vagyis a gázdíj- alacsonyabb, a legtöbb esetben kevesebb mint 0.1 dollár. A Bitcoin hálózatán ez általában 10 dollár, míg a Ethereumnál akár 20 dollár felett is lehet, a hálózat terheltségétől függően.

Bitcoin BSC összehasonlítás

Az alacsony díjak mellett pedig a tranzakciók sebessége is lényegesen gyorsabb a BNB Smart Chain használatakor. Egyes esetekben a Bitcoin, BCH vagy BSV-vel elvégzett fizetés akár 10 percet is igénybe vehet. Ezzel szemben a $BTCBSC esetében mindössze 5 másodperc alatt célba fog érni az utalás.

Végezetül a BNB Smart Chain lehetővé teszi különböző alkalmazások futtatását is, így egyáltalán nincs akadálya a hálózat folyamatos fejlődésének.

A Bitcoin BSC előértékesítése két szakaszra oszlik, melyből az első során (soft cap) a készítők mindössze 3.96 millió dollár összegyűjtését tűzték ki célul.

Az tagadhatatlan, hogy jelenleg a kriptoszektor vizei kifejezetten nyugodtak. Ennek ellenére azonban mindig találni olyan lehetőségeket, melyekkel könnyen elérhető a 10-szeres hozam.

Csatlakozz még most a Bitcoin BSC-hez, és biztosítsd a helyed a korai stakelők között.

Megnézem a Bitcoin BSC-t

Ez is érdekelhet:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**