Ezt a 4 kevesek által ismert projektet Michael Burry sem shortolná

Michael Burry neve többnyire akkor kerül elő, amikor a gazdaságot valamilyen negatív hatás éri. A befektető korábban sikeresen tudta megjósolni az amerikai lakáspiac összeomlását, továbbá az előző hetek során is borús jóslatot tett a jövővel kapcsolatban.

Ennek okán összegyűjtöttünk 4 olyan projektet, melyeket az izgalmas felhasználási módjuk és innovatív jellegük miatt még Michael Burry sem shortolna be.

Wall Street Memes

Kevés izgalmasabb projektet lehetett látni idén a Wall Street Memesnél. A készítők nagyjából 3 hónappal ezelőtt kezdték meg az ERC-20 $WSM tokenek értékesítését, és azóta több mint 30 millió dollárt tudtak gyűjteni.

A siker egyáltalán nem véletlen, hiszen a fél évtizedes múltra visszatekintő Wall Street Memes mögött közel 1 millió lelkes kereskedő áll. Ennek tükrében pedig egy kicsit sem volt váratlan, hogy már a gyűjtés első napjain több millió dollár érkezett be a készítőkhöz.

Az azóta eltelt időszak során pedig rendületlenül érkeztek a befektetők, sőt egyúttal egy igazi kriptobálna is felbukkant a Wall Street Memes körül. A rejtélyes vásárló -aki egyesek szerint akár Elon Musk is lehet- több mint 1 millió dollár értékben vásárolt, nagyjából 5 perc leforgása alatt $WSM tokeneket.

Wall Street Memes előértékesítés

Musk neve nem alaptalanul került elő, hiszen korábban többször is reagált a Wall Street Memes Twitter oldalának valamelyik vicces posztjára.

Külön érdemes kiemelni, hogy a $WSM érméket akár stakelni is lehet, amivel folyamatos passzív bevételhez lehet jutni. Ehhez csak annyit kell tenned, hogy a megvásárolt tokeneket a stakelési felületen keresztül lekötöd. Tartsd azonban szem előtt, hogy a minimális lekötési idő 7 nap.

Mivel a gyűjtés már az utolsó szakaszába lépett, így kizárólag 0.0337 dolláros áron tudod megvásárolni az érméket. Ezt viszont Ethereum és Tether (USDT) mellett akár bankkártyával is meg tudod tenni.

Végezetül, a listázás 19 nap múlva kezdődik, vagyis csak korlátozott idő áll a rendelkezésre a csatlakozáshoz.

Nézd meg a Wall Street Memes oldalát

Bitcoin BSC

A Bitcoin értéke az előző hetek és hónapok során többnyire a 25 000 dolláros árfolyamsávban mozgott. Ennek ellenére a Bitcoin klónok és forkok kifejezetten jól teljesítettek. A Bitcoin Cash értéke egy év alatt 70%-kal növekedett, míg a BTC20 a listázás után 700%-os profitot hozott a korai befektetőknek.

Vagyis látható, hogy a befektetőknek igen nagy igényük van a Bitcoin jellegű érmékre annak ellenére, hogy a BTC egyre kevesebben részesítik előnyben.

Ebben a mezőnyben készül legendás sikereket elérni a Bitcoin BSC.

Bitcoin bsc main

Bár a kezdeményezés első ránézésre hasonlónak tűnhet mint a BTC20, számos alapvető különbséget fedezhetünk fel.

Ezek közül a legfontosabb, hogy a BTC20 egy ERC-20 érme, míg a $BTCBSC, ahogy arra a nevéből is következtetni lehet, a BNB Smart Chaint használja. Ennek a megoldásnak hála nem csupán a tranzakciós díjak lesznek alacsonyabbak, hanem egyúttal az utalás ideje is radikálisan lecsökken.

Az Ethereum esetében sokszor 20-30 dollárt is ki kell fizetni egy utalás alkalmával, míg a BNB-nél a gázdíj mértéke általában 0.1 dollár körül van. Továbbá elsősorban a Bitcoin esetében az utalások átfutási ideje előfordulhat, hogy akár 10 percet is igénybe fog venni. A BNB Smart Chain esetében viszont maximum 5 másodpercet kell várnod a tranzakció teljesítésére.

Továbbá a Bitcoin BSC esetében szintén lehetőséged van stakelésre, amivel állandó magas passzív jövedelemhez férhetsz hozzá. Ráadásul a stakelést akár már a listázás előtt meg tudod kezdeni!

A Bitcoin BSC fejlesztői összesen 6 millió dollár összegyűjtését tűzték ki célul, amit két szakaszban (soft/hard cap) kívánnak elérni. A $BTCBSC érmék ára azonban az előértékesítés teljes ideje alatt egységesen 0.99 dolláron fognak maradni.

Megnézem a Bitcoin BSC-t

Launchpad XYZ

A Web3 világa erősen töredezett aminek következtében a legtöbb kereskedő és érdeklődő továbbra is távol tartja magát a legjobb projektektől. Ez az áldatlan állapot azonban könnyen megváltozhat, köszönhetően a Launchpad XYZ-nek.

A projekt fejlesztői azt a célt tűzték ki, hogy egyetlen platformon belül elérhetővé fogják tenni a legjobb Web3 kezdeményezéseket. Ráadásul mindezt egyetlen kriptoval és kriptotárcával el lehet majd végezni. Így bárki számára mód lesz csatlakozni play to earn játékokhoz, előértékesítésekhez, metaverzum világokhoz vagy töredékvásárlásokhoz.

Launchpad XYZ főoldal

Ráadásul ha még most csatlakozol, abban az esetben 18% extra érmét kaphatsz. Ehhez pedig nem kell semmit csinálni, csak elvégezni a vásárlást. Sőt, ha legalább 50 dollár értékben veszel $LPX tokeneket, úgy te is tagja leszel a “DOGE” befektetői körnek.

Ez nem csupán egy egyedi NFT-vel jár, hanem egyúttal hozzáférést is fogsz kapni a szignálokat és kereskedési tanácsokat megosztó Telegram csoporthoz.

Ezt a csoportot a fejlesztők a gyűjtés ideje alatt nyilvánossá tették, így te magad is meggyőződhetsz róla, hogy milyen tartalmakra számíthatsz, még a vásárlás előtt.

Mostanáig a csoportban többször is megosztásra kerültek 100% hozammal járó szignálok, sőt egy esetben egy szignál kereskedési tippjét követve közel 10 000%-os profitot lehetett elérni!

Érdemes viszont minél hamarabb lecsapni az $LPX-re, hiszen az ajándék érmék száma minden héten 1%-kal csökken.

Launchpad token vásárlás

YPredict

A kriptokereskedés nem könnyű, hiszen a hagyományos tőzsdei termékeknél a különböző blokkláncalapú projektek jóval volatilisebbek. Ilyen környezetben pedig nem könnyű feladat eligazodni és sikeres kereskedéseket végrehajtani.

A yPredict segítségével viszont kezdő és profi kereskedők egyaránt képesek lehetnek növelni a sikeres kereskedéseik arányát. Köszönhetően a piactéren elérhető kereskedési modelleknek, kedvedre válogathatsz a legjobb stratégiák közül.

ypredict uj fooldal

Ráadásul ezek teljesen automatikus módon kerülnek majd végrehajtásra a yPredict oldalán keresztül, így valóban kényelmesen tudsz majd magas profithoz jutni.

Ami pedig még talán ennél is jobb, hogy a ypredict rendszere egy “freemium” fizetési modellre épül. Vagyis a piactéren kapható kereskedési modelleken kívül minden része az oldalnak teljesen ingyenesen lesz elérhető. Mindössze $YPRED érmékkel kell rendelkezned, ezen kívül viszont semmilyen előfizetést nem kell majd kötnöd.

A yPerdict előértékesítése idáig 3.7 millió dollárt tudott gyűjteni, vagyis a $YPRED érmék hamarosan listázásra fognak kerülni.

yPredict token vásárlás

Ez is érdekelhet:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**