30 millió dollár friss tőkét kíván bevonni a Brave böngésző

2017-be több mint 35 millió dollár tőkét gyűjtött a Brave az ICO-ja során, most pedig elérkezettnek látta az időt, hogy növekedéséhez újabb forrást vonjon be.

A személyes adatok védelmére kihegyezett Brave böngésző A befektetési körében mintegy 30 – 50 millió dollárt kíván bevonni. Jelenleg a mögöttes céget mintegy 133 millió dollárra (nem összetévesztendő a Brave BAT token ökoszisztémájának piaci értékével) értékelik egy a CoinDesknek nyilatkozó forrás szerint.

A JavaScriptet kifejlesztő Brendan Eich vezette startup a hetekben mutatta be Brave Jutalmak szolgáltatását, mely segítségével a böngésző használói BAT tokeneket kereshetnek hirdetések megtekintéséért cserébe.

A vállalat először 2016 kapott komolyabb médiafigyelmet a hirdetésblokkoló böngészőjével miután 4.5 millió dollár indulótőkét kapott a Pantera Capital, Founders Fund és Digital Currency Group kriptobefektetési cégektől. A folyamatos sikerek ellenére 2017-ben ICO mellett döntött a cég miután rájött, az indulótőke nem elég a növekedés fenntartásához.

A hírt a Brave szóvivője nem erősítette meg.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.