30 millió dollárért vásárolta fel a Voice.com domaint az EOS

A Block.one, az EOS projekt fejlesztője, 30 millió dollárt fizetett a Voice.com doménért, ahol az új közösségi média platformjukat fogjuk majd megtalálni a jövőben.

Voice – a blokklánc alapú közösségi média platform

A Voice, az EOS nyilvános blokkláncán kialakított közösségi média felület, mely célja, hogy nagyobb transzparenciát nyújtson a jelenleg elérhető szociális platformokhoz képest. Mind a tartalom gyártás, mind pedig a megosztás központi szerepet kap a Voice felületén, ahol a minőségi tartalmak terjedését valós személyek teszik majd lehetővé, nem pedig botok és hamis fiókok, mint az ma már sok esetben előfordul.

A MicroStrategy, a vállalati adatelemzésre szakosodott szoftvergyártója a napokban jelentette be egy sajtóközleményben a hírt, hogy eladták a Voice.com domain címet 30 millió dollárért cserébe. A május 30-ai tranzakciós készpénzben rendezték és a GoDaddy platformján keresztül bonyolították le.

Marge Breya, a MicroStrategy marketing vezetője elmondta, hogy a Block.one minden bizonnyal okos stratégiai döntést hozott a Voice.com domain felvásárlásával.

“A ‘voice’ szó rövid és univerzálisan használható. Emellett pedig a milliárdnyi organikus keresési találat van erre a kulcsszóra az interneten. Az ehhez hasonló ultra-prémium domain címek minden korábbi esetben jelentős sikereket értek el a cégek márka építése területén és hosszútávú értékteremtést eredményeztek.” – mondta el Breya a sajtóközleményben.

Az EOS a hetekben jelentette be, hogy közösségi hálózatot indít, amit a Facebook direkt riválisának szán.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.