Egy Facebook riválisának szánt közösségi média fejlesztését jelentette be az EOS

Az Eos (EOS) anyavállalat Block.one egy blokklánc közösségi média platform fejlesztését jelentette be ‘Voice’ néven.

CoinCash ATM Pécsett és Szegeden

A cég állítása szerint a natív blokkláncon alapuló szociális platform a maximális transzparencia jegyében tervezik működtetni, ami rejtett algoritmusok és tartalomszűrő mechanikák nélküli felhasználói élményt jelent.

Brendan Blumer, a Block.one elnöke szerint a hagyományos közösségi média:

Az az igazság, a jelenlegi közösségi média platformok a felhasználók kihasználására lettek kihegyezve. Vess egy pillantást az üzleti modelljükre. A mi tartalmunk. A mi adatunk. A mi figyelmünk. Ezek hihetetlenül értékes dolgok. De pillanatnyilag a platform, és nem a felhasználó aratja le a jutalmát.

A Block.one a bejelentéssel egy időben csatlakozott a Coinbase Earn programhoz, ami a Coinbase tőzsde oktatási platformja. A programra regisztrálók kurzuson vehetnek részt egy adott altcoinról és cserébe az oktatás tárgyát képező kriptovalutában részesülnek.

A Block.one egyben a Tether céggel is összeállt, hogy az USDt stabilcoint az Eos blokkláncon is kibocsássa. Az Eos konszenzus algoritmusa DPoS, ami ideálissá teszi az Eos USDt-t a mikrotranzakciókra.

Egy Diar által kiadott friss tanulmány szerint a Facebook a Globalcoinjával aranybánya helyett inkább bajt hozhat magára az elöregedő felhasználóbázisa és a regulátori fenntartások következtében.

-VM-

Citizen of the world. Ms. Brightside. YNWA.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.