30 tokent vezet ki a Binance, köztük DOGE és Waves párokat is

30 kisebb nagyobb tokent vezet ki a Binance a platformjáról. A legnagyobb név a delistázottak között a BitTorrent – Bitcoin (BTT/BTC) kereskedési pár.

A lépés azért is furcsa, mert a BitTorrent tokent a saját Launchpad nevű ICO forrásgyűjtő platformján indította útjára a Binance és a tulajdonos Tron blokklánc platform.

A delistázással már csak binance coin és stabilcoinok, mint USDT, PAX, USDC és TrueUSD ellenében kereskedhető a Binance natív tokenje, a BNB mellett.

Anno, a BTT airdropja meglehetősen zavarosra sikeredett a Launchpad platformon és a kezdeti túlvásárlás után gyorsan alábbhagyott a befektetési kedv iránta. Ez meglátszik az árfolyamán is, ugyanis az IEO kibocsátási értékéhez képest már csak felét éri, de ez elmondható az anyavállalat tokenjéről a TRON TRX tokenről is. A hírre pedig még tovább gyengült, 5 szatosit ér a 35 szatosis csúcsárfolyamáról lebuckázva.

A kivezetések között van még az Elrond Network (ERD) tokenje (ERD/PAX és ERD/USDC), ami 75% százalékot vesztett a stabilcoin dollár és szatosival szembeni értékéből és jelenleg 17 szatosin kereskedik.

A Harmony (ONE) és a WINk tokenek szintén ekézésre kerültek, amiket szintén a Launchpadon meghirdetett projektek voltak. Itt a ONE/PAX, a ONE/TUSD, valamint a WIN/BTC ment a kukába.

A teljes kivezetésre került kriptovaluta párok között találunk Dentacoin, Waves, és Dogecoin párokat is:

ANKR/PAX, ANKR/TUSD, ANKR/USDC, BCPT/PAX, BCPT/TUSD, BCPT/USDC, BTT/BTC, DENT/BTC, DOGE/PAX, DOGE/USDC, ERD/PAX, ERD/USDC, FTM/PAX, FTM/TUSD, FUEL/ETH, GTO/PAX, GTO/TUSD, GTO/USDC, LUN/ETH, NCASH/BNB, NPXS/BTC, ONE/PAX, ONE/TUSD, PHB/PAX, PHB/USDC, TFUEL/PAX, TFUEL/TUSD, TFUEL/USDC, WAVES/PAX, WIN/BTC.

A Binance a döntést illikviditással indokolta. Állításuk szerint ezeken a párokon alig van kereskedési volumen és hosszabb távon az alacsony volumen piaci manipuláció melegágya lehet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük