A kibocsátáskori árfolyam 6-szorosánál jár a BitTorrent token

Az ICO eredeti árfolyamához képest már közel 600%-ot erősödött az elmúlt napokban a BitTorrent kriptopénz árfolyama.

Veszik, mint a cukrot

A mai kereskedési adatok szerint az árfolyam pedig már 0.000798 dollárnál is járt, mely 565 százalékos növekedés a kezdeti ICO kibocsátás óta.

A token kibocsátás óta több tőzsdén is elérhető már a BTT/BTC kereskedési pár. A legnagyobb piacot jelenleg az UpBit és a Binance jelenti. Ez a két kereskedési platform a teljese forgalom 90%-át adta az elmúlt 24 óra során.

BitTorrent árfolyam

A teljes kriptopénz piacot tekintve a BTT teljesítménye igencsak kiemelkedik a többi altcoin közül. A hatszoros emelkedéssel szemben például a bitcoin árfolyama mindössze pár százalékot mozdult el az elmúlt hét alatt.

Coin360 árfolyamok

Már az ICO iránt is nagy volt az érdeklődés

Az egy héttel ezelőtt lezajlott BitTorrent Token ICO-ja során 59.8 milliárd BTT tokent értékesítettek január 28-án  0.00012 dolláros árfolyamon a Binance tőzsdén elérhető értékesítésről szóló anyag alapján.

Már a kriptopénz kibocsátáskor is nagy volt az érdeklődés a tokenek iránt. Mindössze pár perc alatt elkapkodták a tokeneket a vásárlók. Sokan panaszkodtak amiatt, hogy technikai problémák miatt nem tudtak hozzájutni az újonnan kibocsátott érmékhez. A technikai nehézségek miatt a BitTorrent Alap további 5000 tokent osztott szét airdrop formájában ingyen azok között, akik nem tudtak végül az ICO-n keresztül BitTorrent tokenhez jutni.

A BitTorrent token (BTT) egy a TRON platformján kibocsátott és működő kriptopénz. A token kibocsátásra azután került sor, hogy a fájlmegosztó BitTorrentet felvásárolta a Tron az elmúlt nyáron. A felvásárlás után néhány héttel már lehetett tudni, hogy egy új kriptopénzt dobnak majd a piacra, mely a BitTorrent peer-to-peer megosztási hálózatával együtt lesz integrálva. A felvásárlást nem fogadta mindenki pozitívan, fejlesztők mondtak fel és sok felhasználó is aggodalmát fejezte ki az adatbiztonság tekintetében. Justin Sun, a TRON alapítója azonban mindenkit megnyugtatására külön kiemelte, hogy nem szándékozik felszámolni a fájlmegosztót, mindössze egy jobb és hatékonyabb rendszert szeretne belőle kihozni a jövőben.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük