4 érme, amire felfigyelhet a Coinbase

A kriptovaluták napjaink meghatározó befektetési termékei, népszerűségük egyre nő. A kriptókkal többek között tőzsdéken is lehet kereskedni, például a legnagyobb amerikai kripto tőzsdén, a Coinbase-en is. Az a projekt, ami a Coinbase-re bekerül, jó úton van afelé, hogy szép megtérülést érjen el. Az alábbiakban összeszedtünk 4 olyan érmét, amire felfigyelhet a Coinbase.

eTukTuk

A világon jelenleg nagyjából 270 millió TukTuk vagy ahhoz hasonló két-három kerekű közlekedési eszköz van használatban, amelyeket belső égésű motor hajt. Ennyi jármű hihetetlen terhelést ró a környezetre. Van azonban egy projekt, amely az elektromos TukTukok bevezetésén, és egy töltőállomás hálózat kialakításán dolgozik, ez pedig nem más, mint az eTukTuk. Az eTukTuk által megálmodott ökoszisztéma forradalmi hatással lenne a szén-dioxid kibocsátásra, a légszennyezés mértékére, a világ egészségügyi és pénzügyi helyzetére, valamint a bolygónk általános egészségére. Az eTukTuk célja egy dinamikus, fenntartható és skálázható hálózat kifejlesztése.

etuktuk fooldal

Napról napra egyre több belső égésű motorral szerelt jármű kerül forgalomba, a TukTukok ráadásul több széndioxidot termelnek, mint egy átlagos autó. A fosszilis üzemanyagok ára az elmúlt évek során jelentősen növekedett, a környezetre gyakorolt hatásuk miatt pedig egyre elavultabbá válnak. Az eTukTuk megfizethető töltőállomás hálózatot szeretne kialakítani és szabadalmaztatott elektromos járműveivel szállna harcba a környezetszennyezéssel. A csapat célja, hogy fenntartható megoldásokat dolgozzon ki, innovációs kultúrát alakítson ki, és erősítse a tömegeket.

Az eTukTuk az emberiség és a bolygó jövőjére is hatással lehet. A projekt révén szinte bárki csatlakozhat a légszennyezés és a széndioxid-kibocsátás elleni harchoz. A projekt által milliárdok élete válhat élhetőbbé, ráadásul a közlekedést is forradalmasítja.

Megnézem az eTukTuk oldalát

Bitcoin Minetrix

A Bitcoin a legismertebb kriptovaluta, ráadásul jelenleg a történelmi csúcsa körül mozog, így nem csoda, hogy sokan érdeklődnek a bányászata iránt. A Bitcoin bányászat kimondottan költséges, a közelgő felezés után pedig még drágább lesz. Egy új kripto projekt, a Bitcoin Minetrix azonban mindenki számára elérhetővé teszi a bányászatot, hála a stake-to-mine protokollnak. Az utóbbi időben lakossági befektetőként elég nehéz volt beszállni a Bitcoin bányászatba, mivel az energia- és hardverárak jelentős mértékben emelkedtek. Erre kínál megoldást a Bitcoin Minetrix: a befektetők tokenjeiket felhasználhatják bányászati energia előállítására.

bitcoin minetrix fooldal marc26

A projekt álmodta meg a stake-to-mine (kösd le és bányássz) protokollt. A Bitcoin Minetrix tulajdonosok ezzel a mechanikával köthetik le BTCMTX tokenjeiket és kaphatnak cserébe bányászati energiát. A befektetők ezáltal passzív módon kereshetnek Bitcoint, mindezt úgy, hogy drága berendezéseket sem kell vásárolniuk. Mindössze annyi a dolguk, hogy a tokeneket megvásárolják, ezen kívül más költségeik nincsenek.

Megnézem a Bitcoin Minetrix oldalát

Dogecoin20

A Dogecoin még 2013-ban indult vicces és elérhető Bitcoin alternatívaként. Akkor talán senki sem hitte, hogy 11 év múlva is releváns lesz. A DOGE fejlesztői sok energiát öltek abba, hogy az először csak gegként indult érme fennmaradhasson a kegyetlen kripto piacon. Fáradozásaik nem voltak hiábavalók, mivel a DOGE még ma is kedvelt és ismert mém érme.

A Dogecoin a Bitcoinhoz hasonlóan a proof-of-work modellen alapul, amely energiaigényes és megterheli a környezetet. Ezt oldja meg a Dogecoin20 azáltal, hogy áttér az Ethereum proof-of-stake megközelítésére.

doge20 soldout

Az Ethereum lánc energiaigénye jóval kisebb, gy gazdaságosabb és környezetkímélőbb. A Dogecoin20 tehát a Dogecoin környezetbarát alternatívája. Nem könnyű életben maradni a kripto piacon, de ha valakinek, akkor a Dogecoin20-nak van rá esélye: egyedi, jól ismert és környezetbarát.

A Dogecoin20-at ráadásul letétbe is helyezhetik a tulajdonosok, így passzív jövedelmet szerezhetnek. Az összes érme 15%-át különítették el letéti jutalmakra, ebből 12,5%-ot pedig a legelső évben osztanak ki.

A Dogecoin20 előértékesítése olyannyira rohamos ütemben haladt, hogy a projekt heteken belül elérte a 10 millió dolláros gyűjtési célját, ám jelenleg is lehetőséget kínál a befektetőknek, hogy DOGE20 érméket vegyenek. A listázásra és a token igénylésre április 20-án kerülhet sor, a “nemzetközi Dogecoin napon”.

Irány a Dogecoin20 oldala

Slothana

Egy merőben új Solana alapú mém érme került a piacra. A Slothana azt szeretné, hogy elkerüld a 9-5-ig tartó “rabszolga-sorsot”. Ennek fényében mesés megtérüléssel kecsegtet. A projekt célja, hogy 420 millió dollárt gyűjtsenek össze a befektetőktől, és ehhez annyit kell tegyenek, hogy a projekt honlapján található címre Solana-t küldenek. Ezután airdrop formában a $SLOTH tokenek bekerülnek majd a tárcádba.

A projekt a SLERF-hez hasonlóan szeretne tőkét gyűjteni, és azután elindulni a DEX tőzsdéken.

Az airdrop időpontjáról egyenlőre nincsenek hírek, ám a “vásárlást” nyomon követheted a Solana hálózat trackerén, ahol már több mint 600 ezer dollárnyi SOL-t gyűjtöttek össze.

Ezek is érdekelhetnek:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**