650 légitársaság járataira lehet kriptovalutákkal jegyet venni

Az Alternative Airlines angol utazási társaság partnerségre lépett az Utrust kriptovaluta szolgáltatóval, hogy megkönnyítsék ügyfeleiknek a kriptovalutákkal történő fizetéseket.

November 13-án a svájci digitális fizetési felület, a Utrust bejelentette, hogy új partnerségi együttműködést kötött az Alternative Airlines-al. A két társaság kapcsolatának köszönhetően, az ügyfelek repülőjegyeiket már kriptovalutákkal, mint például bitcoinnal (BTC), etherrel (ETH), Dash-el, DigiByte-al (DGB) és az Utrust natív tokenjével (UTK) is megvásárolhatják.

Több, mint 650 légitársaság járatai foglalhatóak kriptovalutákkal

A két vállalat együttműködése azonnali határokon átnyúló tranzakciókat, vásárlói védelmet és kripto-készpénzes elszámolást tesz lehetővé az Alternative Airlines ügyfelei számára. Az utazási iroda weboldalán az ügyfelek több, mint 650 légitársaság járatai között válogathatnak kedvükre. Olyan nagy vállalatok mint a Delta, a United, a British Airways vagy az Emirates repülőjegyeit vásárolhatják meg kriptovalutákért. Nuno Correia, a Utrust vezérigazgatója így kommentálta:

Az üzleti vagy szabadidős repülős utazások költségesek lehetnek, amire a fogyasztóknak akár hónapokig kell gyűjteniük. A drága repülőjegyek foglalásakor elengedhetetlen a fogyasztói adatok védelme. A Utrust az Alternative Airlines ügyfeleinek fokozott biztonságot és kényelmet kínál a kriptovalutákkal való fizetéseknél. Emellett csökkenti a tranzakciós díjakat, nagyobb átláthatóságot és bizalmat teremt az online fizetések világában.”

Augusztusban a portugál SL Benfica futball klub jelentett be együttműködését a Utrust-al. Az új fizetési lehetőségnek köszönhetően, a rajongók egyszerűen és gyorsan vásárolhatják meg jegyeiket és a klub ajándéktárgyait kriptovalutával. A klub weboldalán fizethetnek a Utrust natív tokenjével (UTK), valamint a legismertebb kriptovalutákkal, bitcoinnal illetve etherrel is.

Bitcoin ATM a Miami Nemzetközi Repülőtéren

Azok számára, akik a Miami Nemzetközi Repülőtérről szeretnének utazni és a jegyüket BTC-vel kívánják kifizetni, most már erre is van lehetőségük. A Bitstop bitcoin ATM-eket üzemeltető cég október középen telepítette első automatáját a reptérre, a G terminál 16-os kapuja mellé.

A Bitstop társalapítója és stratégiai vezetője Doug Carrillo szerint egyre több ember részesíti előnyben a bitcoint a készpénzzel szemben, hiszen kényelmes és biztonságos a használata.

A Miami Nemzetközi Repülőtér tökéletes hely az ügyfeleink számára, ahol kényelmesen válthatják át dollárjaikat bitcoinra, és fordítva, akár belföldön akár külföldre utaznak.”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük