67000%-os launchpad token jelenség: meghozhatja a mostani bikafutam?

A kriptovaluta befektetők számára a fő kihívást az olyan nagy potenciállal rendelkező tokenek azonosítása jelenti, amelyek a projekt kézzelfogható hasznosságára támaszkodnak, nem pedig a puszta spekulatív duruzsolásra. Egy projekt szélesebb körű elfogadása és elismerése jellemzően az ahhoz tartozó natív token értékének növekedéséhez vezet. A launchpad platformok jó példák az ilyen projektekre.

Ezek olyan speciális platformok, amelyek segítik a blokklánc startupokat a figyelemfelkeltésben, a pénzgyűjtésben és az erős piaci alapok megteremtésében. Gyakorlatilag átjáróként szolgálnak az új projektek számára, hogy strukturált és hatékony módon kapcsolódhassanak a potenciális befektetőkhöz. Az ökoszisztémán belül elindított projektek sikere által keltett hullámhatás az egész közösség növekedését és virágzását elősegíti.

Tekintettel a launchpad platformok nagyfokú hasznosságára, meglehetősen vonzónak tűnnek a hozzáértő befektetők számára, akik alig várják, hogy kiszúrják a legnagyobb sikerpotenciállal rendelkező projekteket. Ez a cikk a befektetésre leginkább érdemes launchpad platformokat mutatja be.

Seedify: több mint 1500%-os növekedés mindössze öt hónap alatt

A 2021 júniusában elindított Seedify natív tokenje (SFUND) kezdetben 0,28 dollárért kereskedett, de ugyanazon év novemberére az ára 16,77 dollárra emelkedett, így mindössze öt hónap alatt óriási, +1566%-os növekedést ért el.

A Seedify egy Web3 projekthez készült inkubátor és launchpad, amely a Binance Smart Chain protokollra épül. A Seedify a kezdetektől fogva elsősorban az innovatív technológiákra összpontosít, beleértve a Web3 gaminget, az NFT-ket és a metaverzumot.

Ami különlegessé teszi a Seedify-t, az a projektek kiválasztásának befogadó megközelítése. Ellentétben a hagyományos modellekkel, ahol a döntéseket egy kiválasztott testület vagy egyén hozza meg, a Seedify demokratizálja a folyamatot azáltal, hogy bárki számára lehetővé teszi, hogy ötletét vagy innovációját benyújtsa a platformra. Egy közösség által vezérelt szavazási mechanizmuson keresztül a projektek egy IDO-val versengenek a kezdeti finanszírozási fordulókért, biztosítva a tisztességes és átlátható kiválasztási folyamatot.

Azok a korai befektetők, akik felismerték a Seedify jelentős potenciálját, hatalmas hozamot érhetnek el pusztán centek befektetésével. Jelenleg az SFUND ára körülbelül 5 dolláron stabilizálódott, ami jelentősen alacsonyabb a minden idők legmagasabb árához képest. Ennek ellenére a token pozitív teljesítményt mutatott, 31%-os növekedést regisztrálva az elmúlt három hónapban. Tehát, bár a profitpotenciál továbbra is fennáll, a befektetés most sokkal alacsonyabb nyereséget eredményezhet.

Polkastarter: 67000%-os növekedés kevesebb, mint egy év alatt

A Polkastarter POLS natív tokenje mindössze 0,0014 dollárral kereskedett 2020 szeptemberében, és 2021 februárjában érte el minden idők legmagasabb árát 7,51 dollárnál, ami megdöbbentő 67000%-os növekedést jelent kevesebb, mint egy év alatt.

A Polkastarter egy nyílt forráskódú platform, amely kihasználja a Polkadot hálózat robusztus infrastruktúráját. A platform architektúrája lehetővé teszi a swap poolok létrehozását előre meghatározott tokenvásárlási arányokkal, megkönnyítve a zökkenőmentes pénzgyűjtést a kezdeti érmekibocsátási (ICO) projektekhez. Pontosan ezek a swap poolok biztosítják az árstabilitást az értékesítési folyamat során, védelmet nyújtva a hirtelen ingadozásokkal szemben mindaddig, amíg a kezdeti tokenkínálat ki nem merül.

A Polkastarter natív tokenje, a POLS hozzáférést nyújt a poolokhoz, illetve elsőbbségi hozzáférést biztosít a befektetők számára. Ezenkívül a felhasználók a POLS stakelésével jutalmakat szerezhetnek, elősegítve a platformon belüli hűséget.

A POLS közelmúltbeli teljesítménye látványos, az elmúlt hat hónapban közel 300%-os növekedést mutatott. Ez azonban semmi az első évben tapasztalt megdöbbentő, 67000%-os csúcshoz képest. Bár a POLS-ba történő befektetés még mindig hozhat némi nyereséget, a hozamok valószínűleg nem fognak megfelelni a 2021-ben tapasztalt fenomenális sikernek.

Melyik lesz a következő kimagasló teljesítményt nyújtó launchpad?

A launhpad platformok sikere nemcsak a csapatok erőfeszítéseitől függ, hanem az alapul szolgáló blokklánc népszerűségétől is. Az olyan jól kiépített blokkláncokra épülő platformok, mint a BNB Chain vagy a Polkadot, a szilárd alapjaiknak köszönhetik sikerüket.

A kriptovaluták világa azonban folyamatosan fejlődik, az új, ambiciózus projektek pedig gyakran előnyre tesznek szert a régebbi versenytársakkal szemben innovatív ötletek bevezetésével. Egy új 2. rétegbeli blokklánc, a Blast megjelenése ennek a dinamizmusnak a bizonyítéka. Mindössze egy hónappal a bevezetése után a Blast jelentős figyelmet kapott, több mint 30 milliárd dollár teljes zárolt értékkel (TLV) büszkélkedve, így helyet kapott top 10 projekt között a TLV szerinti rangsorban. Az első Blast launchpad, a BlastUP is hasonló sikerre készül.

BlastUP: a következő launchpad, amely a kezdetektől fogva háromszámjegyű nyereséget generál

A népszerű 2. rétegbeli megoldás, a BlastUP a Blast első launchpad platformja. A BlastUP megtestesíti saját „ növekedj gyorsabban és keress többet” mottóját, egyszerűséget és átláthatóságot biztosítva a zökkenőmentes piacra lépést kereső blokklánc startupok számára.

Mindössze egy hónappal az előértékesítés után a BlastUP hirtelen több mint 2,5 millió dollárt gyűjtött össze. A befektetői érdeklődés megugrásával a BlastUP jó úton halad, hogy mágnesként vonzza magához a felhasználók millióit, amit a blokklánc alapú vállalkozások sikerének biztosítása iránti elkötelezettségének köszönhet. Ennek középpontjában a Launchpad Accelerator áll, egy úttörő kezdeményezés, amelynek célja, hogy a projekteket dokumentációval és optimalizált tokenomikával ruházza fel, és racionalizálja a tőkebevonási folyamatot. A BlastUP-nál a biztonság a legfontosabb, ezt példázza a szigorú projektszűrési folyamat, amely biztosítja, hogy csak a legmegbízhatóbb projektek nyerjenek belépést. Ez a biztonság iránti elkötelezettség a BlastUP-ot elsődleges választássá teszi a kriptós launchpad platfromok körében, különösen a megbízhatóság és a fenntartható növekedés tekintetében.

A BlastUP előértékesíti natív tokenjét, a BLP-t, amelynek jelenlegi ára 0,055 dollár. Mint a Blast ökoszisztéma zászlóshajója, a BlastUP figyelemre méltó bizalmat kap a befektetőktől, és magasra teszi a lécet a versenytársaival szemben. A BLP tokenek jegyzékbe vétele után a Seedify-hoz és a Polkastarterhez hasonló elsöprő növekedés várható.

Webhely, Tanulmány, Telegram

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***