881% ROI-t értek el a Crypto Whale Pumps befektetői – 20-án indul a Premium

Nehéz lenne ideálisabb időszakot találni új eszközök kipróbálására mint a mostani. A kriptoszektorban régen látott erősödést lehetett látni, miközben a legnagyobb érméknek és tokeneknek az értéke tavaly májusi rekordokat döntöget.

Annak érdekében, hogy minél jobban ki tudd használni a mostani időszakot, érdemes lehet megfontolnod a csatlakozást a Crypto Whale Pump közösséghez. A csatlakozással ugyanis fantasztikus kriptoszignálokban részesülhetsz, melyekkel elképesztő profit érhető el.

A Crypto Whale Pumps szolgáltatásai ingyenesen érhetők el, azonban november 20-án már Premium szolgáltatásra is lehetőség lesz előfizetni.

Az ingyenes szolgáltatással a felhasználók mesés vagyonra tehettek szert, ezért az egy hétig kedvezményes áron elérhető premiumot kár lenne kihagyni. Lehetőséged van havonta 90 dollárért csatlakozni, de 900 dollár fejében életre szóló tagságot fogsz kapni.

A kriptoszignálok segítségével egyszerű, rövid szöveges üzenet segítségével tudhatod meg, hogy milyen befektetéseket érdemes kötni. Ezért ha gyakran vannak veszteséggel járó kereskedéseid, mindenképp fontold meg a Crypto Whale Pump szolgáltatását.

Magas profit egy megbízható szolgáltató segítségével

A Crypto Whale Pump eddigi eredményeit megvizsgálva jól látható, hogy az oldal tagjai elképesztő hozamot tudtak elérni. Például november 13-án hétfőn minden szignál sikeres volt, aminek következtében a tagok összesen 346 százalék hozamot tudtak elérni.

Ez viszont nem csak szerencse kérdése volt, hiszen az ezt követő napon szintén 100 százalékos nyerési arány mellett 408 százalék profit volt megszerezhető.

Legutóbb pedig szerdán sikerült egy MATIC-kal 106, míg egy CAKE-kel 101 százalék hozamra szert tenni.

Ezek azonban eltörpülnek egy néhány napos lehetőséghez képes, amivel több mint 1000 százalék hozamot értek el a befektetők.

crypto-whale-pumps-profit

Bár nem minden tipp ennyire kimagasló, még a konzervatívabb becslésekkel is magasabb hozamot lehet elérni mint a részvények esetében.

Amennyiben már kutattál hasonló szolgáltatók után biztosan tudod, hogy a legtöbb esetben kétes Telegram csoportokhoz és még annál is kétesebb weboldalakhoz lehet csatlakozni.

Arról már nem is beszélve, hogy a kriptotenger tele van cápákkal, akik különböző átverések formájában felfalják az óvatlan befektetőt.

Kezd meg a használatot ingyenes

A fő Telegram csatornán keresztül minden tippet ingyenesen lehet elérni. A szignálok mellett továbbá elérhetsz különböző elemzéseket, elolvashatod a legfrissebb híreket és különböző kereskedési stratégiákban is részesülhetsz.

Más szóval nem kizárólag a kereskedési tippekkel profitálhatsz, hanem az ismereteidet is bővítheted. Míg eközben egy izgalmas közösség részeként új ismeretekre és tippekre tehetsz szert.

Vagyis végső soron a Crypto Whale Pump segítségével jobb kereskedő válhat belőled!

Jó hír, hogy a jelenleg ingyenesen elérhető szignálokat a későbbiekben is bármilyen térítés nélkül élvezheted. November 20-tól azonban a premium felhasználók számára további lehetőségek válnak elérhetővé, melyekkel az eddigieknél is magasabb profitot lehet majd elérni.

A premium felhasználók számára elérhető lehetőségek így lehetővé fogják tenni, hogy egy hétköznapi befektető is csatlakozni tudjon a kriptobálnák köréhez.

A szignálok mellett továbbá premium felhasználóként automatizált kereskedéseket hajthatsz végre, illetve különböző kereskedési stratégiákat hozhatsz létre. Szintén kaphatsz majd különböző figyelmeztetéseket, melyekkel soha nem maradsz majd le a legjobb lehetőségekről.

A Crypto Whale Pumps profi csapata állandóan azon fog dolgozni, hogy a legjobb kereskedéseket kutassa fel számodra. Mivel a rendszer képes lesz automatikusan elvégezni egyes kereskedéseket, neked már csak a megszerzett profittal kell törődni.

Bármilyen kereskedési anomália, kiugró RSI (relatív erősségi index) érték, vagy szokatlan MACD mozgást követően azonnal tudni fogod, pontosan mit kell tenned a magas profit eléréséhez.

A készítők a Telegramon keresztül részletesen ismertették, milyen funkciók lesznek majd elérhetők a premium tagok számára.

Amennyiben szeretnél az előnyökről bővebb információt is megtudni, mindenképpen érdemes ellátogatnod a Crypto Whale Pumps hivatalos weboldalára.

crypto-whale-pumps-promo

Kövesd a legnagyobb bálnákat és keress

Kétség sem fér hozzá, hogy jelenleg a legmagasabb hozamokat decentralizált tőzsdéken (DEX) keresztül lehet elérni. Éppen ezért a Crypto Whale Pumps létrehozott egy eszközt, amivel a DEX bálnák mozgását is követheted.

A magas minőségű figyelmeztetéseknek hála egyszerűen el tudod majd kerülni az átveréseket, miközben a legjobb lehetőségekről soha nem fogsz lemaradni. Szintén kaphatsz majd értesülhetsz majd különböző tokenekről, illetve olyan projektekről, melyeket érdemes elkerülni.

Sok esetben a legnagyobb trendeket egy-egy kriptobálna indítja el. A DEX tárcacímkövető-rendszernek köszönhetően amennyiben egy bálna vásárlásba kezd, arról szintén az elsők között fogsz majd értesülni.

Jól látható, hogy a készítők mennyire naprakészek, hiszen elérhető a jelenleg kiugró népszerűségnek örvendő Shuriken DeFI kereskedési eszköz is. Ennek használatával maximálisa ki fogod tudni használni az összes elérhető airdroppot.

A platform segítségével nem kizárólag az elért profitod mértékét, hanem a tudásodat is gyarapíthatod. Számos oktatóanyag lesz elérhető, illetve egy fiókkezelő segítségével a teljes rendszert a magad igényeihez tudod majd állítani.

A premium tagok minden követett projektet és tokent érintő változásról azonnal értesülnek majd, így könnyebben lehet majd meghozni a legjobb hozamot ígérő döntéseket.

Amennyiben még ez sem lenne elég meggyőző, a Telegram csoportban számos múltbéli tipp érhető el, melyeket eredményét te magad is ellenőrizheted.

A legutóbbi tipp például a napokban indult ETHETF-re vonatkozott. A token értéke az indulást követően elképesztő mértékben növekedett, aminek köszönhetően a korai befektetők 400 százaléknál magasabb hozamot tudtak elérni.

Ahogy az alábbi ábrán is látható, a közelgő spot Ethereum ETF kiagnázására épülő ETHETF árfolyama valóban szinte pillanatok alatt képes volt a sokszorosára emelkedni.

ethetf-profit

Csatlakozz még most, kedvezményesen

Jelenleg a kriptoszektorban a legtöbben azon a véleményen vannak, hogy hamarosan egészen hihetetlen bikafutamot láthatunk majd.

Ezért is lehet érdemes megfontolni a csatlakozást a Crypto Whale Pumpshoz, hiszen így biztos lehetsz benne, hogy maradsz le semmilyen lehetőségről.

A Crpypto Whale Pumps ugyanis egy minden az egyben rendszer, amivel a befektetők elképesztő sikereket tudnak elérni. Ha nem hiszed, győződj meg róla te magad az ingyenes elérhető Telegram csoportban.

Ez is érdekelhet:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**