9 új bitcoin ATM országszerte: a C68 edzőterem Gyöngyös városában

Cikksorozatunk folytatásaként újabb bitcoin ATM-et szeretnénk a kedves Olvasók figyelmébe ajánlani. Ahogy arról korábban is írtunk, a BitcoinBázis csapata sikeresen partnerkapcsolatot alakított ki számos az innovációra és fejlődésre nyitott magyarországi vállalkozással, hardcore kriptóssal. Ennek eredményeként az első körben 9 új bitcoin ATM-et tudtunk elhelyezni országszerte, mellyel reményeink szerint közelebb hozhatjuk minden magyar számára a kriptovaluták világát.

Bitcoin Gyöngyös városában: a C68 edzőterem

Amikor elkezdtünk olyan üzlethelyiségek után kutatni, akik szívesen csatlakoznának a pénz forradalmához, egy dolog nagyon fontos volt a számunkra. Nem csak Budapest és környékében szerettünk volna gondolkodni – az egész ország számára lehetőséget akartunk biztosítani a részvételre. És ez sikerült is: egy bitcoin ATM-et még a Mátra szívébe, Gyöngyös városába is sikeresen kitelepítettünk. Itt az ideje, hogy megismertessük Olvasóinkat a Heves megye első bitcoin automatájának üzemeltetőjével!

A túrázók biztosan jól ismerik a Gyöngyös városában rejtőző lehetőségeket – most pedig ezen izgalmak sorát a bitcoin és ethereum vásárlási és eladási lehetőséggel is kibővíthetjük. Ráadásul nem is akármilyen üzlethelyiségről van most szó: a C68 fitnesz- és edzőteremben találhatjátok meg Gyöngyös és a megye első bitcoin automatáját.

A modern és teljesen felszerelt edzőterem különösen alkalmas egy ATM elhelyezésére, hiszen a konditerembe járók nagyon gyakran, hetente többször is könnyen igénybe tudják venni az automatát. Már a kezdetekben fontos célnak tartottuk azt, hogy gyakran látogatott, mindennapos helyekre helyezzünk ki ATM-eket. Ez 100 százalékosan megvalósult a C68 edzőteremmel kötött partnerkapcsolatunk során.

Maga az ATM bitcoin és ethereum vásárlást és eladást tesz lehetővé forintért az érdeklődők számára, 6 %-os váltási díjjal. Aki még jobban szeretne elmélyedni a Gyöngyös városába kitelepített ATM specifikációjával kapcsolatban, az ide kattintva minden információt megtalál erről.

Így tehát, ha valaki Gyöngyösön járva véletlenül megunná a túrázást, az állatkertet és még valamilyen furcsa módon a borvidék pincéinek kincseit is, akkor sincs probléma. A pénz forradalma a C68 edzőtermében a Petőfi Sándor utca 174 szám alatt még mindig várja a felfedezni vágyókat. Hétköznap reggel 7 óra és este 9 között, míg szombaton 8 és 17 óra között tartanak nyitva az edzés és kriptovaluták szerelmesei számára. Ha Facebookon keresnétek őket, ide kattintsatok.

Ha Te is szeretnél Bitcoin automatát üzemeltetni, olvasd el az ajánlatunkat és írj!

A CoinCash.eu magyar bitcoin váltó kriptó - kriptó direkt kereskedést vezetett be. Próbáld ki!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.