9 új bitcoin ATM országszerte: a C68 edzőterem Gyöngyös városában

  • 148
  •  
  •  

Cikksorozatunk folytatásaként újabb bitcoin ATM-et szeretnénk a kedves Olvasók figyelmébe ajánlani. Ahogy arról korábban is írtunk, a BitcoinBázis csapata sikeresen partnerkapcsolatot alakított ki számos az innovációra és fejlődésre nyitott magyarországi vállalkozással, hardcore kriptóssal. Ennek eredményeként az első körben 9 új bitcoin ATM-et tudtunk elhelyezni országszerte, mellyel reményeink szerint közelebb hozhatjuk minden magyar számára a kriptovaluták világát.

Kriptovaluta kereskedési robotok megfizethető áron! Passzív jövedelem egy életre!

Bitcoin Gyöngyös városában: a C68 edzőterem

Amikor elkezdtünk olyan üzlethelyiségek után kutatni, akik szívesen csatlakoznának a pénz forradalmához, egy dolog nagyon fontos volt a számunkra. Nem csak Budapest és környékében szerettünk volna gondolkodni – az egész ország számára lehetőséget akartunk biztosítani a részvételre. És ez sikerült is: egy bitcoin ATM-et még a Mátra szívébe, Gyöngyös városába is sikeresen kitelepítettünk. Itt az ideje, hogy megismertessük Olvasóinkat a Heves megye első bitcoin automatájának üzemeltetőjével!

A túrázók biztosan jól ismerik a Gyöngyös városában rejtőző lehetőségeket – most pedig ezen izgalmak sorát a bitcoin és ethereum vásárlási és eladási lehetőséggel is kibővíthetjük. Ráadásul nem is akármilyen üzlethelyiségről van most szó: a C68 fitnesz- és edzőteremben találhatjátok meg Gyöngyös és a megye első bitcoin automatáját.

A modern és teljesen felszerelt edzőterem különösen alkalmas egy ATM elhelyezésére, hiszen a konditerembe járók nagyon gyakran, hetente többször is könnyen igénybe tudják venni az automatát. Már a kezdetekben fontos célnak tartottuk azt, hogy gyakran látogatott, mindennapos helyekre helyezzünk ki ATM-eket. Ez 100 százalékosan megvalósult a C68 edzőteremmel kötött partnerkapcsolatunk során.

Maga az ATM bitcoin és ethereum vásárlást és eladást tesz lehetővé forintért az érdeklődők számára, 6 %-os váltási díjjal. Aki még jobban szeretne elmélyedni a Gyöngyös városába kitelepített ATM specifikációjával kapcsolatban, az ide kattintva minden információt megtalál erről.

Így tehát, ha valaki Gyöngyösön járva véletlenül megunná a túrázást, az állatkertet és még valamilyen furcsa módon a borvidék pincéinek kincseit is, akkor sincs probléma. A pénz forradalma a C68 edzőtermében a Petőfi Sándor utca 174 szám alatt még mindig várja a felfedezni vágyókat. Hétköznap reggel 7 óra és este 9 között, míg szombaton 8 és 17 óra között tartanak nyitva az edzés és kriptovaluták szerelmesei számára. Ha Facebookon keresnétek őket, ide kattintsatok.

Ha Te is szeretnél Bitcoin automatát üzemeltetni, olvasd el az ajánlatunkat és írj!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.