9 új bitcoin ATM országszerte: a budapesti Macdoki

Mi a BitcoinBázisnál teljes szívvel hiszünk a pénz forradalmában, és tudjuk, hogy közös érdekünk minél több emberrel megosztani a kriptovaluták által képviselt lehetőségeket. Ezért is szolgál nagy örömünkre, hogy partnereinkkel közösen 9 új bitcoin ATM-et telepítünk és nyitunk meg a magyar lakosok számára. Az új automaták nem csak Budapesten, de több vidéki nagyvárosban is elérhetőek lesznek változatos üzlethelyiségekben. Az új cikksorozattal ezeket az új helyeket szeretnénk bemutatni az Olvasóknak – és remélhetőleg mindenkinek kedvet hozunk ahhoz, hogy bitcoint (BTC) vagy ethereumot (ETH) vásároljon!

Az első bitcoin ATM az Almásoknak (is): Macdoki

Az első vállalkozás, akikkel a BitcoinBázis sikeres partnerkapcsolatot épített ki, nem más, mint a budapesti Macdoki. Aki Apple termékekben érdekelt, nagy eséllyel hallott róluk, hiszen a cég már majdnem egy évtizede foglalkozik mindennel, ami „alma”.

Léderer András tulajdonos 2010-ben hozta létre a céget. Induláskor az elsődleges céljuk az Apple termékeket használó ügyfelek mind szoftveres, mind hardveres problémáinak gyors és profi megoldása volt. Azóta azonban már rengeteget szélesítettek a repertoárjukon. Nem csak, hogy az Apple teljes termékpalettáját forgalmazzák üzletükben, de használt készülékek beszámításával és értékesítésével is foglalkoznak.

„Bármilyen problémádat megoldjuk, amin alma van!” szól az üzlet mottója. Azonban az alma logó most már nem fog egyedül nézelődni az üzlet ablakából – a bitcoin B-je is ott mosolyog mellette. Az új BTC ATM segítségével pedig nem csak bitcoint, hanem ethereumot is tudnak forintért vásárolni és eladni az üzletbe látogatók. Sőt, ami szintén fontos: András üzlete is elfogad bitcoint és altcoinokat az Apple termékekért!

Az automata pontos specifikációjáról itt olvashattok bővebben. Az ATM 6 százalékos váltási díjjal üzemel.

És hogy a legfontosabb ki ne maradjon: hol találhatjuk meg pontosan a Macdoki üzletét? A Széll Kálmán tértől mindössze pár lépésre, a Krisztina körút 27 szám alatti üzletben várják a kriptovaluta vásárlás és értékesítés iránt érdeklődő almás ügyfeleket. Az üzletről még több információt a macdoki.hu honlapon találhatnak az Olvasók. Ha pedig valamilyen kérdéssel telefonon szeretnénk hozzájuk fordulni, akkor azt a + (20) 807-0345-ös számon tehetjük meg.

Az üzlet minden hétköznap reggel 9 és este 6 között tart nyitva, a BTC automata már várja a felhasználókat. Reméljük, minél többen csatlakoztok a Macdokihoz és hozzánk a pénz forradalmában!

Ha Te is szeretnél Bitcoin automatát üzemeltetni, olvasd el az ajánlatunkat és írj!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük