9 új bitcoin ATM országszerte: a FirstPhone Debrecen városában

9 új kriptovaluta ATM-ünk bemutatásának lassan végéhez érkeztünk el. Cikksorozatunk méltó befejezése debreceni útmutatónk: a Debrecen Plázában található FirstPhone üzletéről fogunk ugyanis beszélni, ahol mostantól nem csak mobilokat vásárolhatunk, hanem akár egy gyors bitcoin beszerzést is megejthetünk! Indulás a Cívisvárosba, ahol most már bárki könnyedén csatlakozhat a pénz forradalmához!

Bitcoin ATM: a Debrecen Pláza FirstPhone üzletében

Már ejtettünk korábban pár szót a FirstPhone oktogoni és nyíregyházi üzletéről, hiszen ezek a vállalkozások szintén csatlakoztak hozzánk a bitcoin ATM-es kalandunkban. Most azonban még keletebbre térünk ki, és egészen Debrecen városáig megyünk az új bitcoin automatánkhoz!

A FirstPhone országos hálózata ma már több, mint 30 üzletet számlál országszerte, azonban debreceni üzletük egyike volt első boltjaiknak még 2012-es alapításukkor. A bolt hivatalos Huawei helyi képviseletként is funkcionál, ahol a kollégák a garanciális és garancián túli készülékek javítását is elvégzik.

Az üzlet a FirstPhone „független megoldás” mottójának megfelelően kártyafüggetlen, gyártói garanciás mobilkészülékek és kiegészítők eladásával foglalkozik. Na, meg mostantól kezdve a pénz forradalmához is csatlakoztak – a mobilok mellett bitcoint is vehetünk már.

A Debrecen Plázában található automata segítségével bitcoin és ethereum eladási és vásárlási lehetőséget biztosítunk forintért az érdeklődők számára. A tranzakciós díj szokás szerint 6%-ot jelent minden vásárlás/eladás esetén. Az automata részletes leírása itt olvasható el, ahol minden specifikációját részleteztük korábban.

Aki Debrecen vagy környékén lakik, valószínűleg pontosan tudja, hogy merre találhatja meg a Plázát és a benne található FirstPhone üzletet – hiszen szinte a város közepén, a Fő térhez nagyon közel húzódik az ismerős épület. Aki nem ismerős a Cívisvárosban, az a Péterfia út 18 számot keresse, az ikonikus Nagytemplomtól mindössze néhány száz méterre.

Ha bármilyen kérdés merülne fel, akkor nyugodtan keressük vele a FirstPhone-os kollégákat telefonon a +36 21 200 3908-as telefonszámon. Az üzlet hétköznaponként reggel 9 órától este 8-ig tart nyitva, míg szombaton reggel 10-tól este 6-ig vehetjük igénybe a debreceni bitcoin ATM-et.

A FirstPhone legfrissebb ajánlatait és akcióit a honlapjukon, ide kattintva találhatjuk meg: https://firstphone.hu/

Ha Te is szeretnél Bitcoin automatát üzemeltetni, olvasd el az ajánlatunkat és írj!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük