9 új bitcoin ATM országszerte: Zalakaros és az Aphrodité Hotel

9 új bitcoin ATM-et helyeztünk el az ország különböző pontjain, hogy mindenki számára lehetőséget biztosíthassunk ahhoz, hogy részt vegyen a pénz forradalmában. Cikksorozatunkban azt a 9 helyet szeretnénk bemutatni most Olvasóinknak, ahol ezek az új automaták otthont találtak. Ezek mind olyan innovatív és nyitott vállalkozások, amik tudják, a kriptovaluták és a blokklánc technológia mindnyájunk életében pozitív változást fog hozni. Most pedig látogassunk el a napfényes Zalakarosba, ahol a CoinColors.co csapatával közösen az Aphrodité Hotelben telepítettünk egy bitcoin automatát!

Zalakaros első bitcoin ATM-je az Aphrodité Hotelben

Az Aphrodité Hotel nem egy szimpla 4 csillagos wellnesshotel – bár gyönyörű wellness részlege az ország legjobb szállodái közé emeli ilyen szempontból is. Azonban a szálloda nem csak erre lehet büszke. Organikus farmja és kalandparkja garantáltan mindenki számára rejteget izgalmakat.

9 új bitcoin ATM országszerte: Zalakaros és az Aphrodité HotelA hotel organikus farmja, a Garabonciás Farm amellett, hogy látványosságként is megállja helyét, szerves részét képezi a hotel életének. A farmon termesztett zöldségek és gyümölcsök garantáltan mindig friss csemegét jelentenek a hotel vendégei számára. De ez még mindig nem minden. A farmon állattenyésztés is zajlik, mely a hotel teljes hús- és tejigényét fedezni tudja, így pontosan tudhatjuk, hogy az asztalunkra került étel, honnan is származik.

A farm mellett pedig egy kalandparkot is találhatunk, amely egyszerre biztosít szórakozási és tanulási lehetőséget a gyerekek számára. A 7 vezér történelmi kalandpark a honfoglalással és a magyar királyokkal is foglalkozik, de emellett esélyt ad lovaglásra, pónizásra és íjászatra. És ha netán a középkori izgalmakból egy pillanatra vissza szeretnénk térni, akkor még elektromos gokartozásra is van lehetőségünk. Izgalmas programok, mindez fenntarthatóan.

A hotel ezenfelül rendelkezik a már említett wellness részleggel (számos kül- és beltéri medencével és szaunával), illetve fitneszteremmel, squashpályával, és egy tágas konferenciateremmel is.

Kriptovaluta vásárlás Zalakaroson

A hotelben megszálló vendégek, és bárki, aki arra jár, mostantól kezdve már a kriptovaluta vásárlás előnyeit is élvezhetik Zalakaros első bitcoin ATM-jének segítségével. Az automata bitcoin és ethereum vásárlási és eladási lehetőséget biztosít forintért. A váltási díj minden tranzakció esetén 6%-os. Akit jobban érdekel a Zalakaros városában elhelyezett bitcoin és ether ATM pontos specifikációja, az ide kattintva olvashat róla.

A hotelt (és természetesen a bitcoin ATM-et) Zalakaros központjának közelében, a Sport utca 10. szám alatt találhatjuk meg. Az érdeklődők a honlapot ide kattintva érhetik el, ha pedig bármilyen kérdés merülne fel, nyugodtan hívjuk a hotelt a + 36 93 540 140-es telefonszámon vagy keressük őket az [email protected] email címen.

Ha Te is szeretnél Bitcoin automatát üzemeltetni, olvasd el az ajánlatunkat és írj!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük