200%-ot ment az Enjin miután bekerült a Samsung blokklánc tárcájába

Az ENJ, amely az Enjin blokklánc natív tokenje, 24 óra alatt több mint 150%-ot erősödött a dollárral (USD) és 207%-ot a bitcoinnal (BTC) szemben.

Az ENJ megtáltosodása korrelál a Samsung bejelentésével, hogy új kriptovaluta tárcája negyedikként listázni fogja az ENJ-t is.

A 200%-os BTC-vel szembeni erősödés ellenére az ENJ továbbra is csak a 61. legnagyobb piaci kapitalizációjú kriptovaluta.

A kriptoközösség nagy része még csak nem is hallott a projektről melynek elsődleges felhasználási területe a játékszoftvereknél és MMO játékoknál lesz. Segítségével a szoftverfejlesztők digitális in-game tárgyakat, eszközöket tudnak kreálni amiknek a tulajdonosi adatai a blokkláncon kerülnek eltárolásra.

A Samsung az ENJ listázásával azt kívánja demonstrálni, hogy a kriptovalutáknak és a blokklánc alkalmazásoknak nem csak a pénzügyek területén van validitása, ez esetben játéktárgyak tárolására is alkalmas.

A Samsung útmutatója az ERC20 tárcájához így foglalja össze:

A blokklánc egy új mód, ami minden felhasználónak lehetővé teszi hogy egy decentralizált ökoszisztémában adatot tároljon és dolgozzon fel. Ilyen területek a biztonságos információ eloszlás és hitelesítés, szerzői jogok, biztosítás és szerződéshitelesítés, tartalom disztribúció, játéktárgyak tárolása, kriptovagyon tárolása és kriptovaluta tranzakciók.

Ugyan az ENJ a Bitcoin és az Ethereum blokkláncához képest kevés rivaldafényt kap, de megjegyzendő, a blokklánc játékszoftver piacán vezető protokollnak számít. Segítségével blokklánc alapú játékok fejlesztése is lehetséges.

Az elmúlt hónapokban a fejlesztői csapat egyre hathatósabban képviselteti magát a dél-koreai játékpiacon. Február 13-án részt vett a 2019 Korea Blockchain Game Show-n is amit a Korea Mobile Game Association és a Korea Blockchain Contents Association rendezett. Ott Danbee Lee, az cég képviselője így foglalta össze munkásságukat:

A prezentációnk után több látogató és résztvevő keresett fel minket hogy többet megtudjon az Enjin platformjáról és potenciális együttműködésről beszéljen, és sokszor megkaptuk azt a dicséretet, hogy egy olyan ökoszisztémát hoztunk létre, amely azonnal alkalmazható és való világi felhasználási eseteket produkál.

Összességében nagyon elismerő, hogy egy olyan szakértők részvételével megrendezett eseményen vehettünk részt amely a blokklánc technológia tömeges elfogadottságáért küzd, — és a még jobb, az Enjin biztosan kulcsfontosságú úttörő szereplő ezen az úton.

Egyik fél sem kommentálta az együttműködés természetét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük