Hétvégén újra jön a BitcoinBázis podcast: nők a magyar kriptovaluta szektorban

Újra jelentkezik a hétvégén a BitcoinBázis podcastja, a Bitcoin Kebab (Bitcoin Rehab után szabadon). A műsor házigazdája Stier Kata jogász-blogger, akit már jól ismerhetnek az olvasóink, hiszen Kata hétről-hétre a mai világunkat leginkább befolyásoló, érdekes témákról számol be. A Bitcoin Kebab célja, hogy olyan aktualitásokról beszéljünk, amik rányomják a bélyegüket a mindennapjainkra, legyen az a kriptovaluták, a decentralizáció, a blokklánc technológia, a digitális forradalom vagy éppen a mesterséges intelligencia témaköre.

A podcast hatodik adása igencsak érdekesre sikeredett, ugyanis Kata egy kerekasztal beszélgetésre ült össze három kriptós csajjal, akik már évek óta kriptovalutákkal foglalkozó cégnél tevékenykednek, és a kriptopénzek mindennapi életük részévé váltak. Debreczeni-Raskó Gabriella, a MrCoin kommunikációs vezetője, Lőrincz Barbara Renáta, a CoinCash marketing és account menedzsere, illetve Kovács Andrea, a BitcoinBázis főszerkesztője osztották meg gondolataikat arról, hogy milyen nőként a férfiak uralta kriptotérben mozogni.

Rengeteg izgalmas témát feszegettek a lányok, de ha négy nő leül beszélgetni, akkor arra egy óra hihetetlenül kevés. A csajok elmesélték, hogyan ismerkedtek meg a kriptovalutákkal, milyen előnyei származhatnak annak, ha egy nőnek van kriptopénze, valamint hogyan határozza meg a mindennapjainkat a kriptovaluta. Szó esett továbbá a budapesti Satoshi Nakamoto szoborról, a bitcoin előnyeiről és a shitcoinokról is.

Ha Ti sem maradnátok le egy könnyed, megmosolyogtató és csajos adásról, meghallgathatjátok szombattól az Anchoron, de automatikusan terítésre kerül a Spotify-on és más podcast platformon is. Ne maradjatok le róla!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük