A Mines of Dalarnia játéka és a DAR token egyre népszerűbb

A Binance Launchpool az a Binance platform, amely lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy BUSD, BNB vagy egyéb tokenjeik projektekben való stake-elésével további tokeneket kapjanak ingyen. Ebben a Launchpoolban az egyik legnépszerűbb projekt a Mines of Dalarnia (DAR), amely egy ún. play2earn (játssz, hogy keress) játék a Binance Smart Chain platformján. A játék hivatalos tokenje a DAR, amelyet például BNB és BUSD stake-elésével is lehet szerezni.

Mines of Dalarnia rövid ismertető

A játék maga amúgy nagyon egyszerű, elemeket kell bányászni, amelyeket aztán a képességek fejlesztésére lehet használni, hogy ritka kincseket/NFT-ket szerezzünk a játékban. Emellett csapatokba, klánokba is tömörülhetünk, hogy így győzzünk le szörnyeket és teljesítsünk egyéb küldetéseket, amelyekért jutalmakat kapunk. Alapvetően tehát semmi különleges nincs magában a játékmenetben, viszont a pénzügyek és a haszonszerzés egészen extra élményt kínál. Vannak bányászok és földtulajdonosok is a játékban, ez két külön játékmód.  A bányászok tudnak blokkokat szétütni kincsekért, elemekért, míg a földtulajdonosok adják bérbe tokenért vagy kincsekért a területeket. A különféle eszközöknek is más-más erősségi fokozatuk van, tehát egy jobb eszközzel gyorsabban lehet egy bizonyos erőforrást kibányászni. Van piac is, ahol lehet kereskedni, adni-venni különféle ásványkincseket, erőforrásokat, eszközöket. A tranzakciókért díjat kell fizetni DAR tokenekben.

Egy gameplay videó:

A Mines of Dalarnia, a projekt jövőbeni tervei szerint egy játékosok által irányított, önfenntartó platform lesz, ahol a DAR-birtokosok hozzáférnek majd különböző irányítási és döntési lehetőségekhez. Ez még nincs kész, a fejlesztési csapat dolgozik a koncepció kialakításán. A DAR a Mines of Dalarnia pénzneme és nagyjából mindenre ezt használhatjuk, döntésekre, tranzakciós díjakra, bérbeadásnál és így tovább. DAR-t bányászat vagy éppen versenyekben való részvétel után kaphatunk. A DAR tokenek segítségével vehetünk különféle ritka NFT-ket is. De felhasználhatjuk a játék staking pooljaiban is, hogy még gyorsabban lépjünk szinteket azokhoz képest, akik nem stake-elték a DAR tokenjeiket. A Mines of Dalarnia játékában maximum 800 millió DAR kerül majd kiosztásra, a kezdeti mennyiség 123 millió DAR volt november negyedikén. A DAR token árfolyama a cikk írásakor 1,9 dollár körül mozgott. A YouTube-on és TikTokon látható videók alapján a játék komoly népszerűségre fog szert tenni rövid idő alatt, ami a token árára is hatással lesz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük