A 5thScape ICO-ja 5 millió dollár fölé jutott

A 5thScape nevű új kriptopénz projekt átlépte az 5 millió dolláros mérföldkövet az ICO-ján. A platform a virtuális valóságra (VR) és a játékélményekre összpontosít.

A 5SCAPE tokennel rendelkező Ethereum-alapú ökoszisztémának a mostani eredményei olyan spekulációkhoz vezetnek, amelyek szerint ez lehet a következő nagy VR-kriptójáték projekt.

A 5thScape a VR-re összpontosít

A 5thScape egy ambiciózus játékplatform, amely egyszerre lehet sikeres a virtuális és a decentralizált világban is.

A platform whitepapere szerint a projekt saját VR-headsetet és ergonomikus gamingszéket fejleszt, hogy a játékosok minél jobban elmerülhessenek a 3D-s környezetükben. A 5thScape alapja egy seregnyi VR-játék, amelyek olyan műfajokat érintenek, mint az MMA, a krikett, a foci, az íjászat és még sok más.

A korai pillantások ezekbe a játékokba hiperrealisztikus grafikákat és intuitív játékmeneteket mutatnak, amelyek célja a növekvő VR-játékpiac meghódítása.

5thscape elmenyek (1)

A decentralizáció fontossága 

Ami azonban igazán különleges és egyedi az a 5thScape-t a decentralizált megközelítése.

A platform magában foglal egy alkotói piacteret, ahol a fejlesztők a natív 5SCAPE érme segítségével tervezhetik, közzétehetik és pénzzé tehetik VR-élményeiket. Ez a virtuális piactér a fejlesztők reményei szerint a felhasználók által generált VR-tartalmak ökoszisztémáját hozhatja létre.

Irány a 5thScape oldala

Jól felépített struktúra és tokenomika 

Az eddig elért bevételek is azt bizonyítják, hogy a 5thScape körüli felhajtást az ICO jól felépített struktúrája és tokenomikája is ösztönzik.

Ha még valaki nem tudná, az ICO (initial coin offering) egy olyan esemény, amikor egy vállalat egy új kriptopénzt értékesít, hogy pénzt gyűjtsön a projektjére. Azaz a befektetők kriptovalutát kapnak a pénzügyi hozzájárulásukért cserébe.

5thscape tokenomika

A 5thScape ICO-ja 12 különböző fordulót tartalmaz, a fejlesztők célja a 15 millió dollár összegyűjtése. Az 5,21 milliárdnyi 5SCAPE érme 80%-a (több mint 4,1 milliárd token) a korai befektetők számára van elkülönítve.

Mint általában a kripto értékesítéseknél szokott lenni, minden egyes fordulóban egyre kevesebb 5SCAPE token kerül kiosztásra, viszont egyre emelkedő árakon.

Az előértékesített tokeneknek azonban csak 40%-a kerül ki a lekötésekből amint debütál a picon. A szisztémába beépítettek egy 8 hetes zárolási és 8 hónapos lineáris megszolgálási időszakot. Ez az elosztási módszer a hosszú távú tartást hivatott elősegíteni, és csökkenteni annak esélyét, hogy a korai vásárlók gyorsan megszabaduljanak az érméiktől, amint az 5SCAPE megjelenik a nyílt piacon.

A 5thScape csapata a nagyobb CEX-eken és DEX-eken való megjelenést tűzte ki célul.

5thScape lehet az (egyik) nagy dobás

A VR-világa a technológiai ipar egyik olyan ága, amely hihetetlen növekedési és fejlődési potenciált mutat. Minden új VR-fejlesztés mögött ott a lehetőség, hogy az legyen a következő nagy dobás.

A globális VR-szerencsejáték-piacot 2022-ben már 20,7 milliárd dollárra értékelték. Várhatóan hatalmas, 22,7%-os éves növekedési ütemben fog növekedni mostantól 2030-ig.

Egy olyan ambiciózus platform, mint a 5thScape, amely fejlett hardvert, kiterjedt játékkönyvtárat és blokklánc-alapú gazdasági ösztönzőket integrál, potenciális sikertörténet lehet.

Ennek egyik legfontosabb kérdése, hogy a fejlesztők képesek lesznek igazán ütős VR-élményeket létrehozni és azokon keresni.

Ha kíváncsi vagy a projektre, azt az alábbi link segítségével megteheted. Kövesd be őket a közösségi médiában is, hogy naprakész maradj a legfrissebb hírekkel.

Irány a 5thScape oldala

Ezek is érdekelhetnek:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**