Ez a mém érme kereskedő 221 dollárból csinált 197 ezer dollárt

A memecoin piac nagyon durván beindult, és egy pénztárca, amely április 4-én 12,7 millió Tongue Cat ($LUIS) tokent vásárolt, egy nap alatt a 221 dollárnyi befektetésből 197 961 dollárt csinált.

A macskás mém érmék mostanában a trending ranglistákat is bejárják. Ott van például a $MEW, a $POPCAT, a $BOMEOW, amelyek közül választhatunk, és persze a $LUIS, amely a DexTools-on a trending lista első helyen állt, 110%-os emelkedéssel az európai kereskedés kezdetén a saját maga 0,0166 dollárjával.

Hogy a lényegre térjünk, ez a bálna tárca – 9e3LfSt1BvbACZcZVJpwhkKo4414eryjHKJcJ5saR5r6 – korán beszállt a $LUIS-ba, 0,00001744 dolláros vételi áron, három tranzakcióban vásárolt az április 4-i tőzsdei jegyzést követő első 45 percben.

luis tongue cat erme

Ezután a következő órákban 16 tranzakcióban a tárcatulajdonos eladta szőrös barátját, az utolsó tranzakciót 22:25-kor teljesítette, amikor a nyereséget kicsengette. A második eladási ügyletben például a mai $SOL árfolyamon mérve 141 188 dollár realizált nyereség keletkezett.

A 16 kereskedés nyereségét összeadva a befektetés megtérülése 197 961 dollár (kb 73 millió forint), ami nem rossz egy napi munkáért.

tongue-cat-luis-token-balna vasarlas

A Solana a mémérmék új otthona, de a Base láncra is egyre többen felfigyelnek

A Tongue Cat a Solana, Layer 1 blokkláncra épül, amely az Ethereumot váltotta fel a mémérmék kedvelt indulási platformjaként, mivel alacsony tranzakciós díjakkal és az Ethereumnál jobb áteresztőképességgel rendelkezik.

Miközben a bitcoin újra a 73 738 dolláros történelmi csúcsához közelít, a következő sikeres mémérme megkeresése továbbra is őrült szinteken folyik.

A $LUIS a cikk írása közben egy kicsit visszahúzódott, de ez lehet, hogy a vihar előtti csend esete, ami a további degensek vonzására szolgál.

Talán ennek köszönhetően ütötték fel az időszakos torlódások a fejüket a Solanán, igaz nem voltak olyan leállások, mint amilyeneket tavaly és 2022-ben láttunk. A Solana valóban úgy tűnik, hogy gyorsan növekszik, de a kripto piac nem áll sokáig egy helyben.

Mivel az innováció a jelszó az olyan születőben lévő technológiáknál, mint a blokklánc, mindig verseny van, amire figyelni kell. Egy feltörekvő új versenyző a Base, a Coinbase optimista rollup Ethereum Layer 2 megoldása.

Ez szépen átvezet minket a $BRETT mém érméhez, amely a Base vezetője 792 millió dolláros piaci kapitalizációval és közel 10 millió dolláros likviditással rendelkezik.

Egyesek talán gúnyolódnak a mémcoinokon, mégis kulcsszerepet játszanak a strapabíró blokkláncok azonosításában és az elfogadás népszerűsítésében. Mint ilyen, van értelme a degens és a higgadtabb befektetőknek figyelni a Base mémérme piac fejleményeit.

Az összes elnöki mémérme – $TRUMP vs $BODEN

Más mémérmék között érdemes megnézni az amerikai elnökválasztási meta trend köré összpontosuló érméket, ahol a $TRUMP és a $BODEN a sztárok.

Ez az ERC20 tárca – 0xdb22ca143f6396ad289c79cdfa5cc47f65884162 – több mint 5 millió dollárt keresett, miután néhány ezret beletett a $TRUMP mémérme kereskedésbe.

Ha kicsit mélyebbre ásunk a delikvensünk kereskedési előzményeiben, 2023. augusztus 13-án 89 280 $TRUMP tokent vásárolt 0,0207 dollárért, amikor 1 ETH 1849 dollárt ért.

Csak ezen a tranzakción a kereskedő 567 764 dollárt keresett.

Menjünk át a Debankra, és keressük meg a tárca címét, és gyorsan láthatjuk, hogy milyen más tokeneket tart a tárca. A portfólió első számú birtokosa a $TRUMP token, amelyből félmillió darabot tart még mindig 3 223 325 dollár értékben. Összességében a $TRUMP bálna több mint 5 millió dollárt keresett, beleértve a nem realizált nyereséget is.

De mit tart még ez a hozzáértő kereskedő egy újabb életre szóló nyereménynapra?

Míg van egy kis részesedés a $MILEI tokenben, amely megerősíti ennek a kripto rajongónak a MAGA-formájú populista politikusok iránti vonzalmát, a BarbieCrashBandicootRFK888Inu (SOLANA) az, ami jelentősebb szándékot mutat. Ez a mémérme a Solana tickert használja, de nincs kapcsolata a Solana ökoszisztémával, mert valójában Ethereumon fut.

trump-token-whale-wallet

Miért kifizetődő a korai memecoin kriptókkal foglalkozni?

A memecoinok értékelése a viralitásukon alapul, ami azt jelenti, hogy még kripto piac szerint is nagyon magas kockázatúak. Azonban csökkentheted a kockázatot azzal, hogy nem teszed fel egyetlen érmére sem a teljes vagyonod, de gondoskodsz a saját kutatásodról.

Jó kiindulópont lehet egy olyan YouTuber keresése, akinek jó tapasztalata van a sláger tokenek kiválasztásában. Jacob Crypto Bury pontosan ilyen fickó, akinek legújabb elemzései most a tiszteletre méltó és elismert kriptooldal, a 99Bitcoins YouTube-csatornáján találhatók.

Jacob hírnevet szerzett magának azzal, hogy szakértői véleményt mond az előértékesítési piacokról, ahol a legjobb korai szakaszban lévő profitszerzési lehetőségek találhatók. A legfrissebb videóiból kideürl, hogy kedveli a Dogecoin20-at – ez az érme a Doge-napon indul útjára – és a Slothana-t.

A történet tanulsága az, hogy fontos, hogy korán beszállj a mémérmékbe, és erre nincs jobb módszer, mint az előértékesítés. És amikor egy trend kialakul, lovagold meg azt. Úgy tűnik, hogy a Slothana mögött álló csapat is ezt teszi, követve a $SLERF lajháros mém érme által keltett felhajtást.

Úgy tűnik, sok kriptodegen úgy gondolja, hogy bőven van hely egy újabb lajhárnak a színpadon, mivel a Slothana két hét alatt több mint 10 millió dollárt gyűjtött össze a projekt támogatóitól. A token fix áron vásárolható meg, így a mai nap még mindig a lehető legkorábbi amikor beszállhatsz a buliba.

Irány a Slothana oldala

Ezek is érdekelhetnek:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**