A Bálnák most ebben a 3 mém kriptóban lubickolnak?

Tagadhatatlan, hogy a mém érmék egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Amellett, hogy az ilyen cuki kriptok ellepik a piacot, érdemes megjegyezni, hogy értékük is jelentős. Legutóbb a Love Hate Inu előértékesítés sikereitől zengett a kripto tér, majd pedig a PepeCoin árfolyama ment fel 10.000%-kal. A legújabb aranyos mém érmék között szerepel SpongyaBob Kockanadrág, hivatalos nevén Spongebob ($SPONGE) és a mesterséges intelligencia hajtotta AiDoge ($AI).

Ezeknek a mém érméknek a designja rendkívül vonzóvá teszi őket a közösségi média oldalakon is. Ennek köszönhetően szinte egy pillanat alatt rengeteg vásárlót vonzanak be, aminek következtében növekszik az értékük. Így ezek a digitális eszközök gyors áremelkedést tapasztalhatnak, ami jelentős nyereséget hozhat a korai befektetők számára.

Spongebob ($ SPONGE): A tengerből a kripto világába

A Spongebob ($SPONGE) a legújabb ERC-20 mém token a kripto térben. A projekt alacsony piaci kapitalizációjának és lenyűgöző sikerének köszönhetően felkeltette a szakértők figyelmét is. Az érme indulása óta már eddig is +150%-ot erősödött. A SPONGE a cikk írásakor 0.001265 dolláron forgott.

A siker szinte garantált, mivel a nagy kedvenc SpongyaBob Kockanadrág TV-műsor hatalmas népszerűsége szilárd alapot biztosít ennek a mém érmének. Elemzők egyetértenek abban, hogy a Spongebob token a kripto tér jelentős szereplőjévé válhat.

A kezdeti kereskedési volumen és likviditási pool adatok ígéretesek voltak, és ez megadta a kezdő lökést az érmének. A PepeCoin sikeréből kiindulva többen is azt jósolják, hogy ez az új mém érme 100-szoros, vagy akár annál is nagyobb hozamot hozhat.

A kereskedés első órájában a $SPONGE token kereskedési volumene meghaladta az 1 millió dollárt. A vásárlási hangulat kedvez a tokennek, így a felfelé ívelő trend kitarthat hosszabb távon is.

Érdemes megjegyezni, hogy az új tokenek gyakran küzdenek likviditási kihívásokkal, hacsak nem élvezik támogatók finanszírozását.

Tartsd a szemed a $SPONGE Twitter oldalán. A projekt csapata itt közöl majd híreket a frissítésekről és a mérföldkövekről. A Spongebob kriptonak jelenleg 151 követője van, de ez a szám egyre növekszik.

Nem gyerekjáték: A Spongebob nagy számokkal halad előre

A $SPONGE likviditási készletét ma 13:22 UTC-kor hozták létre. A teljes likviditás 2,21 millió dollár.

A token teljes kínálata 40,4 milliárd és a projekt piaci kapitalizációja közel 3 millió dollár.

A SPONGE elérhető az Uniswapon. De közvetlenül a spongebobtoken.io oldalon is kereskedhetsz vele, az Uniswap widgeten keresztül.

spongebob token majus 7

A PEPE 17 nappal ezelőtti, április 17-i indulása óta több mint 6135%-ot erősödött. Ezért érthető, hogy a hozzáértő befektetők miért izgatottak a $SPONGE miatt. A PEPE továbbra is DEX-exkluzív mém érmeként üzemel. A token pénteken a nap közepére 50%-os emelkedést ért el.

AiDoge: A mém érmék legújabb, AI vezérelt generációja

Az AiDoge, az egyik legújabb kripto projekt a piacon, amely a mesterséges intelligencia és a kripto elemeit kombinálja. Az AI által hajtott ökoszisztéma egy automatizált mémgenerátort kínál.

Az AiDoge sikerét a “meme-to-earn” modellnek köszönheti. A projekt ugyan még gyerekcipőben jár, de máris felkeltette a kripto közösség figyelmét.

Az AiDoge csapata egy élvonalbeli, kriptovalutákkal működő Web3 platformot hozott létre. A felhasználók megoszthatják az általuk létrehozott mémeket és szavazhatnak a többiek által alkotott mémekre. A mémeket a platform egyedülálló AI technológiájának segítségével hozhatsz létre.

Az AiDoge natív tokenje az $AI jelenleg előértékesítésben van. Az előértékesítés 20 szakaszból áll majd, és az ár szakaszonként emelkedik.

aidoge fooldal

Az érmét közvetlenül a decentralizált tőzsdre (DEX-ekre) vezetik majd be. Ez összhangban van a jelenlegi trenddel, amelyet a Coinbase szabályozási problémái indítottak el. A DEX-ek a mesterséges intelligencia fejlődésével egyre vonzóbbá válnak. Példaként említhetjük a Turbo Toad Tokent ($TURBO), amelyet az OpenAI ChatGPT-jével hoztak létre.

A kripto piac folyamatos fejlődésével az olyan mém érmék, mint a Spongebob ($SPONGE) és az AiDoge ($AI), új és érdekes befektetési lehetőségek lehetnek. Korai sikerük és újszerű megközelítéseik, valamint az elemzők támogatása, szintén pozitívan hat ezek alakulására.

Lovagold meg a hullámot!

A hatalmas hozam lehetősége tagadhatatlanul csábító a kereskedők számára. A PepeCoin egy remek példa erre, hiszen az érme 10.000%-ot erősödött az indulása óta. A mém érmék sikerének kulcsa gyakran abban rejlik, hogy képesek rezonálni a kripto közösséggel.

A Spongebob ($ SPONGE) nyilvánvalóan a SpongyaBob Kockanadrág TV-sorozat sikerére épít. Az AiDoge a mesterséges intelligencia körüli felhajtást használja ki. Mindez remek alapot ad az érméknek. Ezen túlmenően pedig komoly potenciál is rejlik bennük.

Ez is érdekelhet:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**

Kedves Olvasó! Érdekes chartok, hasznos mémek, vicces befektetési ötletek, vagy fordítva? A BitcoinBázis Telegram-csatornáját a cikkmegosztáson túl egyedi tartalmakkal is bővítjük. Gyere, nézz be te is! Minden poszt alatt lehet kommentálni, kérdezni, panaszkodni, kritizálni. A csatorna címe: http://t.me/bitconbazishirek