A Base felhasználói egyre csak szaporodnak, míg a Dogeverse egy őrületesen szédítő ICO-t tart

A Base kriptolánc a Base mém érmék szenzációs aktivitásának köszönhetően rohamosan növekszik, és most a Dogeverse ICO-jának felgyorsulásával a Coinbase L2 megdobta az Arbitrumot.

Az Ethereum layer-2 környékén a Coinbase Base lánca gyorsan az élre került, mivel drámaian növekednek az aktív címek.

base dune hasznalat
Forrás: DUNE

Április 9-re a Base az elmúlt 24 órában az egyedi felhasználók számát alapul véve lekörözte a már rég listavezető Arbitrumot. A feltámadó platform több mint 450 000 címmel rendelkezett, közel 50%-kal többel, mint a kb. 306 000 címes Arbitrum.

arbitrum dune
Forrás: DUNE

A Base Chain átvette a stafétabotot az Arbitrum-tól, már ami aktív felhasználók számának gyarapodását illeti

Az adatokat tekintve a Base aktív címeinek száma 2023 december vége óta szerfelett növekszik.

Segítségül hívva a számokat ez úgy néz ki, hogy a Base december 23-án körülbelül 60 000 aktív címmel bírt. Azóta áttörés következett be, hiszen az elmúlt három hónap során 900%-kal nőtt a címek száma, és cikkünk írásakor több mint 450 000-re magasodott.

defi llama arbitrum base
Forrás: DeFiLlama

Ebben a tempóban a Base a zkSync Era-t (3,01 millió) és az Optimism-ot (2,13 millió) is megfordította, melyek dominánssá váltak az Ethereum skálázási piacán.

aktiv tarcak ---01011
Forrás: GrowThePie

Mindeközben a Starknet és a Polygon zkEVM aktív címei jelentősen visszaestek ebben az időszakban, szám szerint 55%-kal, illetve 25%-kal zuhantak alá.

Mi volt ekkora hatással a Base kriptóra? A mém érme mánia diktálja az ütemet

A Base aktív címeinek fellendülése egyértelműen a mém érme tevékenységeknek köszönhető, hiszen a mém tokenek aktivitása nagyon kilőtt az elmúlt hetekben.

A Coinbase layer-2 olyan vezető mém érmék feje fölé nyújt fedelet, mint a Brett (BRETT) és a Degen (DEGEN), amelyek a CoinGecko szerint 680 millió dollár, illetve 475 millió dollár piaci kapitalizációval dicsekednek.

base meme tokenek
Forrás: CoinGecko

Ami a mém érméket illeti, főleg azok a projektek menők mostanság, amelyek az előértékesítésüket tartják. Ennek oka az, hogy a lakossági befektetők azokat a lehetőségeket keresik, amelyekből a legnagyobb előnyt tudják kovácsolni a következő nagy bikafutamok során.

Az egyik ilyen, a Base láncon futó előértékesítés az április 8-án startolt Dogeverse (DOGEVERSE), mely egy friss, többláncú, kutyás témájú mém érme ökoszisztéma. Az ICO-ja jelenleg, azaz kedd délután több mint 400 ezer dollárt gyűjtött össze.

dogeverse fooldala apr9

A mém érme érdekessége, hogy több láncon, például az Ethereum, az Avalanche, a Base és a Solana láncon keresztül bonyolítja az előértékesítését.

A projekt fejlesztője kiemeli, hogy ez a megközelítés mintegy demokratizálja a hozzáférést, hiszen bárki megvásárolhatja az érmét. Ebből kifolyólag felgyorsulhat az érme növekedési üteme, és az egész kriptopiac megerősödését vonhatja maga után.

A piaci eseményeket elnézve úgy véljük, hogy Dogeverse előértékesítése továbbra is nagy siker lesz, várhatóan hatalmas hasznot hoz, és a felhasználók özönleni fognak, hogy csatlakozzanak hozzá.

A token támogatói szerint a Dogeverse lehet a következő BONK vagy BOME, és piaci kapitalizációja 1 milliárd dollárra növekedhet a következő hetekben.

Kövesd a Dogeverse-t az X-en, kapd kézhez a legfrissebb híreket, és csatlakozz az előértékesítési közösséghez a Telegramon.

Irány a Dogeverse

Ezek is érdekelhetnek:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**