Megőrülnek a befektetők a VR érmékért, beindult a bika

A virtuális valóság (VR) kriptók földrészén igencsak izzik a talaj, például a Render (RNDR) és az Enjin (ENJ) is enyhén bikás hangulatban tengeti a napjait.

E régebbi, stabil projekteken kívül egy előértékesítési újdonság, a 5th Scape (5SCAPE) is egyre népszerűbb, olyannyira, hogy már a jövő következő nagy VR kriptójaként emlegetik.

A Render nagyot alakított a múlt hónapban

A Render (RNDR) elmúlt hónapja szépen zárult, hiszen árfolyama mintegy 28,39%-ot emelkedett, és cikkünk írásakor, pénteken 9,23 dollár körül kereskedik.

Az árfolyam 2024. március 17-én csengett a legszebben 13.60 dolláros értékkel, igaz azóta mintegy 32%-kal visszahúzódott.

Úgy tűnik, hogy az RNDR-nek még meg kell edződnie egy komolyabb bikafutamhoz, de vajon képes lesz rá?

coinmarketcap render
Fotó: CoinMarketCap

Jelenleg maximum egy korlátozott rallira van kilátása, de mivel a VR-projektek újra nagy figyelmet vívtak ki maguknak, az érme újra bikás lendületre kaphat.

Úgy tűnik, az Enjin is esélyes lehet a kriptoralli busás bevételeire

Az Enjin (ENJ) is élvezi a VR-szeretők figyelmét, hiszen az elmúlt egy év során majdnem 3%-ot növekedett. A jelenleg 0,424 dolláron kereskedő érme történelmi csúcspontjára még 2021-ben került sor, amikor elérte a 4.85 dolláros értéket. A közelmúlt legjobb eredményével azóta idén márciusban találkozhattunk, amikor megközelítette a 0,7 dolláros árfolyamot.

A kereskedők kiemelten figyelnek erre az érmére, különös tekintettel a bullish jelzésekre.

coinmarketcap enjin
Forrás: CoinMarketCap

Reméljük, hogy a bikák a színfalak mögött még a kezükben tartják az irányítást, legalábbis egyelőre.

A 5thScape ICO-ja már átszárnyalt a 3,9 millió dolláros gyűjtésen

Míg a Render és az Enjin is leköti a spekulánsok figyelmét, addig érdemes megvizsgálni egy másik projekt, a 5thScape sajátosságait is.

Amint az a projekt fehér könyvében is le van írva, a 5thScape a kriptopiac első, átfogó VR és AR ökoszisztémáját kívánja megteremteni.

5thscape fooldal eld at

Fejlesztés alatt áll például egy VR Ultra headset és a SwiftScape VR Chair, és ezeken kívül egy izgalmas játékkönyvtár is várja a lehetőségek határait feszegetni kívánó felhasználókat.

A szóban forgó virtuális ökoszisztéma fókuszában a 5SCAPE token áll, ez lesz például a játékok, a termékek, és a fejlesztői piac univerzális fizetőeszköze.

A 5SCAPE birtokosai számtalan előnyt élvezhetnek majd, ilyenek a különböző kedvezmények, a VR-tartalmakhoz való ingyenes hozzáférés, valamint a szavazati jog.

Mivel a projekt ICO-ja ennyire sikeres (3,9 millió dollárt ért el már), úgy véljük, hogy a 5thScape nagyságra hivatott.

5thscape fooldal vasarlas

A tokenek ára jelenleg igen kedvező, az előértékesítés aktuális 4.szakaszában egy 5SCAPE 0.00285 dolláros áron vásárolható meg.

A tokenkészlet fix 5,2 milliárd darabból áll, és az adománygyűjtési cél 15 millió dollár.

A projekt hitelességét tovább gyarapítja, hogy a 5th Scape auditját a Coinsult blokklánc-szakértői vizsgálták, és a projektet a SolidProof KYC szolgáltató is ellenőrizte.

Irány a 5th Scape oldala

Ezek is érdekelhetnek:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**