A Binance saját fiat-kriptovaluta fizetési szolgáltatót indít

A Bifinity 50 kriptovalutát és olyan elterjedt fizetési módokat is támogat, mint a Visa és a Mastercard.

A Binance, a világ vezető kriptotőzsdéje ma bejelentette, hogy Bifinity néven egy fiat-kriptó fizetési szolgáltatót indít útjára. A vállalat összekapcsolja majd a cégeket, kereskedőket és felhasználók millióit a kriptovaluták és blokkláncok világával. A Bifinity API segítségével sokkal könnyebb lesz az üzleteknek elfogadnia a kriptofizetéseket, emellett a vásárlók is egy felhasználóbarát szolgáltatáshoz férhetnek hozzá.

“Ahogy a kriptó és a Web3 gazdaság tovább növekszik, egyre nagyobb igényt látunk arra, hogy áthidaljuk a hagyományos pénzügyek és a decentralizált és központosított gazdaság közötti szakadékot. A Binance-nél az a jövőkép, hogy globálisan növeljük a pénz szabadságát. A Bifinity elindításával célunk, hogy felgyorsítsuk a kriptó tömeges elterjedését” – mondta Helen Hai, a Bifinity elnöke.

A platform több mint 50 kriptovalutát támogat majd világszerte.

A Bifinity vezető kriptotárca szolgáltatókkal és blokklánc platformokkal, köztük a Safepal, a Paysafe és a Ziliqa cégeivel is együttműködik, hogy fiat on és off ramp megoldásokat kínáljon a felhasználók számára.

Philip McHugh, a Paysafe vezérigazgatója elmondta: “Nagy hatással volt ránk a Binance elkötelezettsége, hogy fejlődő vállalkozásként növekedjen, és első kézből tapasztalhattuk hihetetlenül erős és pozitív ügyfélelkötelezettségüket, mivel olyan fizetési szolgáltatás nyújtására összpontosítanak, amelyet a fogyasztók igényelnek. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy partnerük lehetünk.”

Az Egyesült Királyságban és Európában a Bifninity a következő hónapokban integrálja a Paysafe kártyafeldolgozási szolgáltatását. Az NFT-fronton a Bifinity hamarosan elindítja az NFT-pénztárakat, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy DEX-tárcájuk összekapcsolásával NFT-ket vásároljanak különböző platformokon.