A bitcoin áremelkedése mellett szárnyalnak a metaverzum coinok is

Az elmúlt napok pozitív hírei után a bitcoin árfolyama ismét visszatért a 21 ezer dolláros árfolyam fölé és egy ideje tudja is tartani ezt a szintet. De az egész kriptoszektor egészére érvényes, hogy pozitív hangulat és teljesítmény uralkodik mostanában, bár azért nem annyira kiugró szinten. Kivéve a metaverzum néhány coinját, amelyek például 17-én a legjobban teljesítő kriptók közé emelkedtek.

A metaverzum coinja is stabilan emelkednek

Összességében tehát annak ellenére, hogy tovább növekszik annak az esélye, hogy rövidesen a világ jelentős részén gazdasági recesszió üt be, az elsőszámú kriptovaluta nagyjából egy hét alatt 4000 dollárt tudott emelkedni az árfolyamában. 16-án az árfolyam több kriptotőzsdén is 10 hetes csúcsot döntött. Azóta néhány száz dolláros visszaesés bekövetkezett ugyan, de nem igazán látszik most jele annak, hogy 21 ezer dollár alá esne a BTC ára. És ahogy írtuk fentebb, az egész kriptopiacon végigsöpört a pozitív hangulat, 17-én például a GALA tokenje 12%-ot emelkedett egyetlen nap alatt. Annak ellenére történt mindez, hogy a Gala Games környékén felmerültek mostanság problémák is.

De a MANA és a SAND coinok is kifejezetten jól teljesítettek, mindkettő 7% feletti emelkedést produkált 24 óra alatt. Ezek kiemelkedő mozgások felfelé, hiszen általánosságban az altcoinok nagy része 1%-os emelkedést ért el árában. A Polkadot is kissé kitűnik, mert ez a coin 4%-os áremelkedést produkált. Így pedig több elemző oldal szerint is a kriptopiac piaci kapitalizációja meghaladta az 1 billió dollárt. És végül még említsük meg a Binance Coint is, amely valamivel több mint 300 dollárt ér most. Azután, hogy egy kisebb emelkedést produkált az árfolyam a 22. coinégetés befejezése után.

A cikk írásának idején 21 152 dolláron kereskedtek a bitcoinnal.