A Bitcoin szárnyalása közben zajlik a DeeStream (DST) forradalmi előértékesítése, a Solana is beállhat a sorba

Ez egy nagyon izgalmas időszak a kriptopiac után érdeklődők és az abba befektetők számára. Közel három évnyi medvés tél után végre itt a tavasz, és vele együtt a bikafutás.

Mindössze három hét alatt számos érme meghaladta a 2021-es történelmi csúcsokat. Ez mindenkit izgalommal töltött el, és mindenki a piac eseményeit figyeli. A múlthéten a Bitcoin BTC Price BTC Price tulajdonosok izgalommal követték az árfolyamot, és várták, hogy elérje a 64 ezer dollárt. Eközben más érmék, mint a Solana (SOL) és a DeeStream (DST) szintén felértékelődnek.

A Bitcoin (BTC) 2021 után újabb csúcsot állított fel

A Bitcoin (BTC) lassan haladt a 2021-es 64 ezer dolláros történelmi csúcsértéke felé, de március negyedikén végül elérte a 64 ezer dollárt. Ezzel hivatalosan is jóváhagyva egy újabb bikás év kezdetét. Egy nappal később, március 5-én a Bitcoin (BTC) felülmúlta korábbi történelmi csúcsárát, és 68 743 dollárral új rekordot állított fel.

Azóta BTC Price BTC Price dollárra esett vissza, de a befektetők továbbra is figyelik a tendenciákat. A Bitcoin (BTC) új történelmi csúcsa mindenkit lázba hozott, az pedig további ámulatot váltott ki, hogy mindez viszonylag rövid idő alatt zajlott le. Az elemzők arra számítanak, hogy hamarosan akár a 70 ezer dolláros érték is elérhetővé válik.

A Solana (SOL) több mint 30%-kal növelte értékét

Nem minden érme tudta elérni a 2021-es minden idők legmagasabb árfolyamát. Közéjük tartozik a Solana SOL Price SOL Price , amelynek minden idők legmagasabb, 259,96 dolláros értékét 2021. november 6-án jegyezték fel.

Az elmúlt egy hónapban a Solana (SOL) 40,82%-ot emelkedett, és ez tovább folytatódik. Azonban még mindig az elején járunk, és az elemzők nem igazán aggódnak. Néhány érmének eltart egy darabig, mielőtt egy bikaévben eléri a maximális növekedési potenciált. Az elemzők azonban arra számítanak, hogy a Solana (SOL) ki fogja használni ezt a bikafutást, és elérheti az eddigi legmagasabb értékét, és akár túl is szárnyalhatja azt.

Miközben a Bitcoin (BTC) szárnyal, zajlik a forradalmi DeeStream (DST) előértékesítés

Miközben a Bitcoin (BTC) és a Solana (SOL) a bikás hangulatban gyorsan növelik értéküket, a DeeStream forradalmi előértékesítése is csúcsra jár.

Ne feledjük, hogy a DeeStream (DST) már régóta egy kívánatos befektetési lehetőség. Az előértékesítés első hete óta a DeeStream (DST) gyorsan gyűjti a befektetőket. A verseny azonban most szorosabbá vált, mivel két nagy erő ütközik össze. Egyrészt a kriptopiac a bikapiac eredményeként felgyorsul. Másrészt a DeeStream (DST) az előrejelzéseknek megfelelően 0,04 dollárra növelte az értékét.

Ez a két erő összeforrt, és ezáltal a DeeStream (DST) befektetés még kiemelkedőbb lehet. Ahogy a kriptopiac belendül, a DeeStream (DST) még több potenciális befektetőt szerezhet.

Tudj meg többet a DeeStream (DST) előértékesítéséről a hivatalos weboldalunkon.

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***