A Bitpanda listázza a Floki Inu (FLOKI) tokenjét

Az egyik legnagyobb kriptotőzsde, az osztrák székhelyű Bitpanda bejelentette, hogy március 17-én listázza a népszerű mém ihlette Floki Inu ($FLOKI) tokenjét. Ezzel egy újabb jelentős tőzsdei bejelentés sikerét zsebelte be a mémcoin.

A Floki az elmúlt hónapokban egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Több nagy kriptopénz kereskedési platformra is felkerült, többek között az OKEx, a WazirX és a DigiFinex listáira. Az új bevezetés által, a kriptopénz mostantól elérhető lesz a Bitpanda 4 millió felhasználója számára, akik az európai fiat valutával, az euróval szemben kereskedhetnek vele.

Nyereményjátékkal is készültek: 1 milliárd FLOKI token kerül kisorsolásra

A Bitpanda a tőzsdei bevezetéssel együtt egy nyereményjátékot is bejelentett, melynek során összesen 1 milliárd $FLOKI tokent kínál a Bitpanda Spotlight programjában résztvevőknek. Ahogy a hivatalos FLOKI-fiók megjegyezte, a tőzsdei bevezetés megkönnyíti a felhasználók számára a FLOKI euróval történő megvásárlását.

A Floki Inu csapata reméli, hogy a token iránti keresletet és hasznosságot a FLOKI által alkotott, Valhalla nevű metaverzumban zajló harci játékuk elindításával sikerül növelnie. A projekt lehetővé teszi majd a felhasználók számára, hogy a FLOKI tokenjével vásárlásokat végezzenek a játékon belül, például karaktereket, vagy különböző kiegészítőket szerezhetnek be a játékosok. A fejlesztők azt tervezik, hogy a játék elindítása után folyamatosan jelentős mennyiségű FLOKI tokent égetnek majd el. Ezzel tovább csökkentve a forgalomban lévő készletet, és potenciálisan növelve annak szűkösségét és értékét.

A játék lényege tömören, az alkotók szavai alapján: “A Valhalla egy körökre épülő harci játék, amely a taktikai képességeid tesztelésére összpontosít. Amellett, hogy Vera mágikus képességeit használod az ellenfeled megsebzésére, inkább az eszén való túljárásához kellő stratégia az, ami kulcsfontosságú a csata kimenetelének meghatározásában. Minden döntés, lépés és forduló számít. Ezért győződj meg róla, hogy minden lépésedet megtervezed, hogy sikeresen legyőzd ellenfeled és megnyerd a csatát.”

Részletes ütemtervet dolgoztak ki a Floki jövőjére nézve

Az elmúlt egy évet figyelembe véve, a Floki Inu árfolyama több mint 300%-ot emelkedett. A vezetők nemrég közzétett ütemtervükben feltárják a projekt céljait, melyhez hozzá tartozik, hogy a Floki Inu a kriptopénz térben a legismertebb és leghasználtabb tokenné váljon.

Floki

Az ütemterv első fázisa a nagyobb volumenű terveket tartalmazza. Ezek között szerepel egy áruház elindítása, a Binance Pay és a Pyth Network partnersége, valamint a fehér könyv kínai változatának elindítása. A második fázis a FlokiFi újratervezésének és a projekthez tartozó bankkártya bevezetésének részleteit tárja fel. Ezt követően az ütemterv szerint a “Universit of Floki” nyilvános verziójának kiadása következne. “A Floki Egyetem a csapat egy kísérlete arra, hogy betöltse a kripto oktatás hiányát a következő milliárd felhasználó számára, akik az elkövetkező években fedezik fel a kriptót –mindezt úgy, hogy közben hasznosságot teremt a FLOKI token számára” – nyilatkozták a projekt vezetői. Végül, a negyedik fázisban az említett metaverzumos játékuk, a Valhalla főhálózatának tervét dolgozzák fel. A projekt vezetői egyébként a játék kínai változatának megjelenését is tervezik. Mindezeken túl, a csapat egy “rejtélyes projektre” is utalt.

“A Floki egy kriptopénz, amely eredetileg Elon Musk kutyáján alapuló mém-érméhez hasonlóan indult, de mára egy teljes értékű web3 projektté nőtte ki magát, amely a decentralizált pénzügyeket, az NFT-ket és a Metaversumot foglalja magában.”A Floki projekt mögött álló csapat úgy gondolja, hogy a sokszor “The People’s Crypto”-ként emlegetett, egykor haszontalan mém-érméből sikerült valami értékeset csinálniuk.