A blokklánc játékok egyre népszerűbbek a fejlődő országokban, előnyben a Metacade

A globális gazdasági válság elől nincs menekvés. Az emberek világszerte tapasztalják, hogy az infláció felhajtja az árakat és szembesülnek az ellátási láncok nehézségei miatt kialakult áremelkedéssel, ahogy a világ szépen lassan berendezkedik az új hétköznapi kerékvágásba a Covid-19 világjárványt követően. A fejlődő országokat gyakran aránytalanul nagy mértékben érintik a világszintű pénzügyi problémák kedvezőtlen hatásai, azonban a Web3 innovatív módon próbálja enyhíteni e problémák egy részét.

A decentralizált pénzügyek (DeFi) még gyerekcipőben járnak, valamint forradalmasítják azt, ahogyan az emberek a pénzügyek világát ismerik. Erre tökéletes példa a GameFi – a DeFi és a videojátékok fúziója. A fejlett országokban egyre elterjedtebb kezd lenni, mivel a play-to-earn (P2E) mechanikát használják jövedelmük kiegészítésére, ami hatalmas előnyt jelent az olyanoknak, mint a blokklánc játékok újdonsült szereplője, a Metacade.

Miért jelent előnyt a blokklánc játékok elterjedése a Metacade számára?

A blokklánc játékokkal kapcsolatos legnagyobb kihívás a stabil felhasználói bázis kiépítése. A fejlődő országok játékosainak növekvő piaca valószínűleg jelentős lökést ad a Metacade-nek, tekintettel az általuk kínált rendszer vonzerejére.

A Metacade token árfolyamának előre jelzett emelkedése sokkal hamarabb megvalósulhat az előrejelzettnél jóval gyorsabb felhasználói növekedésének köszönhetően. Ebben az esetben az a sok befektető, akinek már sikerült megszereznie az MCADE tokeneket, az előértékesítés során elérhető hihetetlenül alacsony árakon, valószínűleg extázisban lesz az örömtől a hír hallatán.

Mi az a Metacade?

A Metacade egy új GameFi projekt, amely komoly figyelmet felkeltett a kripto világban az átfogó whitepaper kiadását és a Metacade előértékesítés hatalmas aktivitását követően, amely óta eltelt mindössze 14 hét alatt egy elképesztő 8,5 millió dollárt gyűjtött.

A tervezett Metacade rendszer középpontjában, és az egész projekt egyik legelismertebb eleme, a zászlóshajónak számító P2E (play-to-earn) árkád, amely a világ legnagyobb ilyen jellegű játékterme lesz.

Azok a gamerek, akik a Metacade platformon játszanak, jutalmakat kapnak az eltöltött idejükért. Mindenféle játékra van lehetőség, a laza alkalmi játékoktól kezdve a kompetitívebb ranglistás játékokig azok számára, akik a közösségi ranglisták csúcsát szeretnék megdönteni.

A befektetőket lenyűgözte az MCADE token hihetetlen értéke, mivel az a Metacade teljes rendszerében felhasználható lesz, és lehetővé teszi a befektetők számára, hogy folyamatos passzív jövedelemhez jussanak a stakingen keresztül, amíg várják az árfolyam emelkedését.

Milyen magasra szökik az MCADE token 2023-ban?

A Metacade előértékesítése során tapasztalt óriási érdeklődés azt mutatja, hogy a projekt hatalmas potenciált rejt magában az ügyes befektetők számára. A 2023-ra tervezett megjelenésekkel és egy sor más, ismertséget és hírnevet növelő tevékenységgel az MCADE árfolyama valószínűleg egy fantasztikus évet fog produkálni.

Az ágazatban dolgozó szakemberek által előre jelzett felhasználói létszámnövekedés mellett az MCADE hatalmas keresletnövekedést tapasztalhat. Ezt tovább fokozza a P2E-játékok világszerte növekvő vonzereje.

Ha az égiek is úgy akarják, az MCADE ára átlépheti az 1 dolláros határt, ami a végső elővásárlási ár 50-szeresét jelentené.

Milyen árat érhet el az MCADE 2025 végére?

Amennyiben a Metacade beváltja a befektetők által vélt rendkívül nagy potenciált, a projekt 2025 végére hihetetlen árfolyam-emelkedésre számíthat.

Ahogy egyre több és több felhasználó jelenik meg az online térben, valamint a Bitcoin 2024-ben felére csökken, ami valószínűleg elindítja a következő részvény emelkedést, a MCADE token iránti kereslet rendkívül magas szintre emelkedhet. Ez azt jelentheti, hogy ilyen kedvező tokenomikával az MCADE ára 10 dollárra emelkedik tokenenként, mivel ehhez mindössze 20 milliárd dolláros piaci sapkára lenne szükség – ami kevesebb, mint egyharmada az alacsony kihasználtságú Dogecoin (DOGE) projekt által elért történelmi csúcsnak.

Jó befektetés az MCADE?

Az MCADE olyan lehetőséget kínál, amilyet nem gyakran látunk a kriptovilágban. Az ilyen magas potenciál szinttel rendelkező projektek túlnyomó többsége ritkán érhető el a hétköznapi befektetők számára az előértékesítés során kínált hihetetlen kedvezménnyel.

Egy olyan projekt számára, amelynek világos és figyelemre méltó terve van arra, hogy uralja a blokklánc játékok növekvő szektorát, életbevágó lehetőség lehet azok számára, akik elég okosak ahhoz, hogy korán beszálljanak, és ez azt jelenti, hogy a Metacade nem csak egy jó, hanem egy rendkívüli befektetés.

A Metacade előértékesítésen itt vehet részt.

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt.**