A Cardano (ADA) NFT eladások az egekben, míg a RenQ Finance előértékesítése csúcsokat dönt

A kriptovilág teljesen be van zsongva, ugyanis a Cardano (ADA) NFT eladásai az egekbe szöktek, miközben a RenQ Finance 2023 legfelkapottabb előértékesítésévé lépett elő. Az alábbiakban közelebbről is megvizsgáljuk ezeket a kezdeményezéseket, illetve jelentőségüket a kriptovaluták ágazatára vonatkozóan. 

A Cardano (ADA) NFT eladásai egyre csak nőnek

A Cardano, ami egy harmadik generációs blokklánc platform, a decentralizált alkalmazásokat (dAppok) illető innovatív megoldásainak köszönhetően jó hírnevet szerzett magának a szektorban. Momentán a Cardano NFT-k a felület legközkedveltebb termékei.

A nem-helyettesíthető tokenek (non-fungible tokens) egyedi digitális eszközök, amelyeket blokkláncokon tárolnak, ami megmásíthatatlanná és könnyen ellenőrizhetővé teszi őket. Az elmúlt hónapok során hihetetlen nagy népszerűségre tettek szert s akadnak olyan NFT-k, amelyekért akár több millió dollárt is kifizetnek a gyűjtők. A CryptoSlam adatai alapján, az NFT eladások tekintetében, a Cardano (ADA) lett a negyedik legpopulárisabb blokklánc, lekörözve ezzel a Polygon-t, az Ethereum skálázási platformját.

Ugyanakkor, a hétfői nap folyamán, a Cardano visszacsúszott a hatodik helyre, a Binance Coin (BNB) és a Polygon mögé. Ennek ellenére, a Cardano értékesítései az elmúlt 24 órában 86%-kal megemelkedtek. Ez 2 NFT projekt, a Goofy Gophers és a Spacebudz, számlájára írható. A kereskedési volumen szempontjából együttesen körülbelül 185 000 ADA (körülbelül 70 000 dollár) értékű összeget generáltak.

RenQ Finance

A RenQ Finance meghódítja a kriptovilágot

A Cardano NFT-k újonnan nagy hírverést kapnak, azonban egy másik kezdeményezés is rohamos tempóban tör felfelé. A RenQ Finance, ami egy decentralizált pénzügyi (DeFi) platform, bezsebelte a 2023-as év legkelendőbb előértékesítésének járó címet.

A RenQ Finance célja, hogy egy megbízható és központi hatóság jelenléte nélkül működő felületet bocsásson a likviditást biztosító szereplők és a kereskedők rendelkezésére. Nem mellesleg biztosítva számukra az alacsony díjakat és a magas tranzakciós sebességet. A felület iránti érdeklődés figyelemre méltó, ami az előértékesítési szakaszok sikerességének és az árfolyam növekedésének köszönhető.

A projektet mind az egyéni, mind pedig az intézményi befektetők ígéretesnek találják és sokan úgy vélik, hogy a RenQ Finance remek alternatívája lehet lehet az olyan DeFi felületeknek mint a Uniswap vagy a SushiSwap.

Továbbá, a RenQ Finance egy olyan decentralizált irányítási modellt alkalmaz, ami arra ösztönzi a közösség tagjait, hogy aktívan részt vegyenek a platform fejlesztésében. A felhasználók benyújthatják javaslataikat és a RENQPOWER szavazási rendszeren keresztül dönthetnek arról, hogy melyik kerüljön megvalósításra. Ez a szemléletmód lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy beleszólásuk legyen a döntéshozásba.

Mit jelent ez a kriptovaluták ágazatára nézve?

A Cardano NFT-k és a RenQ Finance előretörése kiválóan szimbolizálja a kriptoszektorban zajló szüntelen fejlődést és haladást. Mindkét projekt a blokklánc technológia határait feszegeti, egyre több befektetővel megismertetve a kriptovalutákat.

A szóban forgó NFT-ket övező őrület rávilágított arra, hogy az egyedülálló és egyszerűen ellenőrizhető digitális eszközök iránt a kereslet mindinkább fokozódik. Ezt a művészek is konstatálták, akik nem restek nyitni az NFT-k felé, így a közeljövőben komoly fellendülés várható a szcénában.

Eközben a RenQ Finance sikere érzékelteti, hogy igenis van igény az olyan DeFi platformokra, amelyek könnyen hozzáférhető és átlátható pénzügyi szolgáltatásokat kínálnak. Azzal, hogy a RenQ Finance alacsony díjakat és magas tranzakciós sebességet biztosít, a feje tetejére állíthatja a DeFi piacot és innovációra ösztökélheti az egyes szereplőket.

Konklúzió

Mindent egybevetve, a Cardano NFT-k és a RenQ Finance térhódítása nagyban hozzájárul a kriptók előrehaladásához. A blokklánc technológia folyamatos változása által az újabbnál újabb kezdeményezések képesek kihívás elé állítani a szektort s egyúttal népszerűsíteni is azt.

A Cardano NFT-k és a RenQ Finance úttörőkként suhannak előre, fényes jövőt festve a kriptoeszközöknek.

Kattints ide a RenQ Finance (RENQ) token megvásárlásához!

Látogasd meg az alábbi linkeket, ha további információkat szeretnél megtudni a RenQ Finance (RENQ) tokennel kapcsolatban:

Weboldal: https://renq.io

Fehér könyv: https://renq.io/whitepaper.pdf

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.***