A Cardano (ADA) tranzakciós volumene 3 hónapos csúcsot döntött

A Cardano (ADA) bikák továbbra is tartják a 0,30 dolláros árszintet, miközben a kritikus on-chain mutatók vegyes jeleket mutatnak.

Míg a kiskereskedelmi résztvevők példátlan kereskedési aktivitási szinteket érnek el, az ADA bálnák egy csoportja szintén konszolidálja bullish pozícióit. A turbulens ármozgás ellenére a Cardano tranzakciós volumene júliusban új csúcsokat ért el, ami pozitív teljesítményt jelez előre az év második felében.

A Cardano (ADA) bikák továbbra is tartani próbálják a 0,30 dolláros árszintet a tágabb altcoin piacon tapasztalható ellaposodó lendület dacára. Az on-chain adatok arra utalnak, hogy a tulajdonosok a nagy tétek elhelyezése helyett pozíciójuk konszolidálását tűzték ki célul.

A Cardano (ADA) ára kétszámjegyű nyereséget ért el, és a 0,35 dolláros árfolyamra hajt, miután a Ripple sokat jelentő győzelmet aratott a SEC ellen. Ha egy közelebbi pillantást vetünk a motorháztető alá látni fogjuk, hogy az ADA tranzakciós volumene új magasságokba emelkedett az elmúlt 3 hónapban.

Mivel a Cardano körüli szabályozási aggályok enyhültek, a Coinbase és a Kraken vezető kriptovaluta-tőzsdék bejelentették az Ada újbóli jegyzékbe vételét.

Lássuk, hogy hogyan alakult az ADA tranzakciós volumene az elmúlt hónapokban.

A Cardano tranzakciós volumene 3 hónapos csúcsot ért el

ADA tranzakciós volumene, 2023.07.25.
Az ADA tranzakciós volumene, 2023. július. Forrás: Santiment.

Az elmúlt hónapok turbulens ármozgásai és a széles körben elterjedt szabályozói FUD ellenére a Cardanonál – figyelemre méltó módon – folyamatos növekedés tapasztalható a tranzakciós tevékenységekben. A Santiment által szolgáltatott on-chain adatokból kiderül, hogy a tranzakciós volumen július 20-án 3 hónapos csúcsot ért el, amely 12,16 milliárd ADA volt.

Ez 19% kal magasabb a 2023. májusában regisztrált 10,61 milliárdos értéknél, és 30%-kal magasabb a júniusban regisztrált 9,77 milliárdos tranzakciós volumennél.

A tranzakciós volumen a felhasználók által a blokklánc-hálózaton végzett gazdasági tevékenység szintjének valós idejű változásait méri. Amikor a volumen emelkedik, az növekvő keresletet jelent az alapul szolgáló natív kriptovaluta iránt.

Vajon új magasságokba emelkedik az Ada ára 2023 második felében? Az ADA további emelkedése erősebb lendületet adhat a következő altcoin bikaszezonnak.