A Cardano alapítója szerint a blokkláncuk felhasználók milliárdjait célozza

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Az Input Output Hong Kong (IOHK) vezérigazgatója, Charles Hoskinson hangsúlyozza, hogy a Cardano blokkláncot nem milliók, hanem a felhasználók milliárdjainak kiszolgálására építik.

Egy új videóban a Cardano megalkotója 429 700 követőjének elmondta, hogy a negyedik legnagyobb kriptoeszköz fejlesztésének motivációja két kulcskérdésen alapszik.

„A Cardano lényege, hogy feltegyük a kérdést: „ Merre kell mennünk? Mit kell tennünk annak érdekében, hogy egy ökoszisztéma ne csak egymillió emberrel működjön, hanem egy milliárddal is? Milyen képesség kell ahhoz, hogy a fenntartható pénzügyi működési rendszert biztosítani tudjunk?”

Mivel a Cardano a világ népességének jelentős részét kívánja kiszolgálni, Hoskinson feltárja azokat az okokat, amelyek miatt az okosszerződés-modellt az alapjaitól kezdve újratervezték.

„Úgy döntöttünk, hogy a teljes okosszerződés-modellt átépítjük. Az egyik ok, mert nem biztonságos. És ezt, hogy nem biztonságos, a feltört alkalmazások miatt elveszített dollármilliárdok mutatják. A másik ok pedig, hogy nem fenntartható a költségek kiszámíthatósága és az alkalmazások magas gas díjai miatt.”

Cardano blokklánc

Hoskinson azt is kiemeli, hogy a Cardano blokklánc okosszerződés-modellje lehetővé teszi a fejlesztők millióinak a világ minden tájáról az ökoszisztémában való részvételt.

„Csak 80 000 Solidity fejlesztő van az Ethereumra. A világon van viszont 25 millió .Net és Java fejlesztő. Tehát hogyan lehet ezeket az embereket bevonzani? Hogyan lehet elérni, hogy az elmúlt 40 év során együttesen fejlesztett eszközeiket, technikákat és nyelveket, valamint több milliárd dollár értékű szoftvereiket a Cardano ökoszisztémában is felhasználják?”

Ami az IOHK legutóbbi afrikai indulását illeti, Hoskinson szerint projektjük a kontinensen még csak most kezdődik.

„Az Etiópiában való indulást megelőző tárgyalás több mint négy évünkbe telt pont egy polgárháború idején. Ennek ellenére, és annak ellenére, hogy az üzleti tevékenység egyszerűségét mérő rangsorban az országok legalacsonyabb 5%-ában szerepel Etiópia, mégis ötmillió ember számára sikerült megállapodást kötnünk, amely 20 millió fölé fog nőni. Ez az egyik legnagyobb, ha nem a legnagyobb megállapodás az iparágunkban.”

Árnyék-gyülekezőhely Facebook csoport alternatív pénzügyekben gondolkodóknak.😉

premik

Közel 10 éves IT tapasztalattal rendelkezek nagyvállalati fizetési rendszerek és fizetési megoldások fejlesztésében. A kriptók által képviselt érték mellett érdekel a mögöttes technológia is, és nagyon kíváncsi vagyok, hogyan épül egymásra a mainstream és a kriptovaluták világa.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.