A Cardano nagy bejelentés hullámot ígér a hétvégére

Az “Ipar szempontjából meghatározó”, “korszakalkotó” bejelentés esőt ígérnek a Cardano hálózat fejlesztői a hétvége folyamán. A szeptember 25 és 26.-án esedékes Cardano Summit 2021 (Cardano csúcs 2021) névre keresztelt konferencia online lesz megtartva, több különböző helyszínről egyszerre. Iparági képviselők már eddig is kíváncsian várták a Cardano hálózat Hydra névre keresztelt következő frissítéséről érkező újabb információkat, azonban az, hogy a szervezők ezekkel a hangzatos kijelentésekkel pontosan mire utalnak egyelőre csak találgatás tárgya. Igaz persze az is, hogy a Cardano fejlesztőire amúgy is jellemzőek a kicsit talán nagyzoló, hangzatos kijelentések.

Az esemény teljesen ingyenes, így azon bárki részt vehet, előzetes regisztráció fejében. Az esemény során bejelentkező beszélők elvileg nem kevesebb, mint 50 különböző országból fognak felszólalni, Afrikából, Európából és Észak-Amerikából. A videokonferencia másik kiemelt témája a Cardano smart-contractok, amelyekkel a hálózat az eddig a gyakorlatilag szinte kizárólagosan Ethereum blokklánc által dominált De-Fi szektorba törne be.

A világ minden tájáról lesznek felszólalók

Az ígéretek szerint a Cardano rendezvényén híres üzletemberek, politikai tisztségviselők és technológiai szakértők részéről is érkezik majd bejelentés, olyan témákat érintve, mint például a kriptovaluták környezetvédelmi fenntarthatósága, kriptó szabályozások és a blokklánc technológiák minden napi alkalmazási lehetőségei. Az EMURGO, a Cardano befektetési szakosztálya kiemelt figyelmet fog szentelni a blokklánc alapú számítógépes rendszerek és alkalmazások előnyeinek bemutatására. Itt elsősorban üzleti és államadminisztrációs blokklánc alapú rendszerekre kell gondolni, ami úgy tűnik, hogy egy ideje a Cardano egyik megcélzott terjeszkedési területe.

A konferencia témája lesz még az, hogy hogyan tudná a blokklánc technológia segíteni a gazdaságilag kevésbé szerencsés országok pénzügyi fejlődését. A Cardano alapítója, Charles Hoskinson a nagy bejelentés esővel kapcsolatban azt nyilatkozta, hogy 6 év megfeszített munkája kezd most végre beérni.

Az EMURGO szakosztály vezetője, Ken Kodama szintén nagy lelkesedéssel nyilatkozott: “A Cardano szélsebesen tör előre a De-Fi világban, az új típusú, nem ERC-20 / Ethereum alapú NFT-k világában és az egyéb, különféle decentralizált szolgáltatások nyújtásában. Mindehhez egy folyamatosan növekvő, egyre aktívabb és egyre elhivatottabb felhasználói bázis társul.” Kodama ezt követően a frissítésekkel kapcsolatos néhány részletbe engedett betekintést, majd újra hangsúlyozta, hogy “alig várja az eseményt”.

( Forrás )

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.