A C+Charge átesett az egyik legszigorúbb auditáláson

A legjobb, és egyúttal legsikeresebb projektek esetében mindig szükséges külső, harmadik fél által végzett auditálást elvégezni. Ennek köszönhetően a befektetők megbizonyosodhatnak róla, hogy befektetésük biztos kezekbe kerül.

A németországi SolidProof blokklánc-ellenőrző vállalat a napokban fejezte be, és zárta le a C+Charge átvilágítását. Az okosszerződéseket ellenőrző cég semmilyen kifogást nem talált a zöld, karbonkreditekkel foglalkozó kriptoprojekt esetében.

A C+Charge megfelel a legszigorúbb, német standardnak

A C+Charge fejlesztői azon a napon tették fel a weboldalra az auditálás eredményét, amikor a natív, CCHG érmék értékesítése elérte a 370 000 dolláros szintet.

A tokenek eladási üteméből arra lehet következtetni, hogy egyre több befektető áll a elektromos töltőállomás-hálózat-, és karbonkredit-projekt mellé.

A jelenlegi, első előértékesítési szakaszban a CCHG ára 0.013 dollár. A csapat célja, hogy legkésőbb március 31-ig a gyűjtés teljes bevétele elérje a 2 080 000 dollárt. Ezt követően a zöld altcoin listázásra fog kerülni, vagyis már nem kizárólag a magyar nyelven is elérhető weboldalon keresztül férhetnek csak hozzá a befektetők.

Akik most vásárolnak a CCHG-ből, azoknak először a listázás alkalmával lesz lehetőségük profitra szert tenni. Mivel a C+Charge az összes fundamentummal rendelkezik, ami a sikerhez szükséges, ezért minden jel szerint a mostani értékének a sokszorosát érhetik a tokenek a listázást követően – vélik a téma szakértői.

A legjobb auditáló cég áldását adta a C+Charge-ra – az előértékesítés turbófokozatra kapcsol

A SolidProof egy projekt vizsgálata során, különböző súlyosságú problémákat tesztel. Ezek egészen a „alacsony” problémaszinttől a „kritikus”-ig terjedhetnek.

Az alapos vizsgálatot követően a SolidProof semmi kifogásolnivalót nem talált a projekttel kapcsolatban, tehát az okosszerződéseknél használt programkódok teljes mértékben megfelelnek a magas piaci elvárásoknak. A C+Charge így ellenálló lesz a támadásokkal szemben, aminek jelentős szerepe lesz a projekt skálázhatóságában is.

A most megszerzett SolidProof tanúsítvány nem az első, amit a projekt fejlesztői maguk mögött tudhatnak. Korábban a CoinSniper KYC átvilágítása történt meg, sikerrel.

Ennek köszönhetően a C+Charge mindennel rendelkezik, ami a befektetői bizalom elnyeréséhez elengedhetetlen.

Nem érdemes kihagyni az év egyik legjobb zöld projektjét

A CCHG érméket az előértékesítés során, összesen négy különböző szakaszban lehet kapni. A jelenlegi, első szakaszban az érmék ára 0.013 USD, amit majd 0.0165 USD, 0.02 USD és végül 0.0235 USDT fog követni. A legutolsó szakaszra az érméket a mostaninál 80%-kal magasabban áron lehet majd megvenni, más szóval akik most vásárolnak, azok ennyi haszonra tehetnek szert a listázáskor.

Az összesen 1 milliárd CCHG érmének az előértékesítés során a 40%-a kerül eladásra. A projekt fejlesztői úgy döntöttek, nem lesz megszolgálási időszak. Ennek köszönhetően a befektetők a listázáskor, azonnal hozzá tudnak férni az érmékhez.

Ha te is azok közé tartozol, akik nem szeretnek kimaradni a legjobb előértékesítésekből, akkor most egyszerű dolgod van. Mindössze annyit kell tenned a CCHG érmék beszerzéséhez, hogy létrehozol egy kriptotárcát a MetaMask vagy Connect Wallet oldalon.

Ha ezzel megvagy, akkor látogass el egy megbízható kriptotőzsde oldalára (ilyen például a népszerű Binance) és vásárolj BNB vagy USDT érméket, majd ezeket utald ki a kriptotárcádra.

Ezt követően el kell látogatnod a C+Charge hivatalos weboldalára, rákattintani a „Pénztárca csatlakoztatása” gombra. Végezetül add meg, hogy hány darab CCHG-t szeretnél venni, ellenőrizd a megadott mennyiséget, kattints a vásárlásra, és már meg is vagy.

CCHG token vásárlása

Miért érdemes befektetni a C+Charge-ba?

A C+Charge ökoszisztéma legfontosabb részét a CCHG érmék képezik. Használatukkal az érme tulajdonosai fizetni tudnak a hamarosan megjelenő C+Charge elektromos autó (EV) töltőállomásokon.

Minden használat után a C+Charge mobilalkalmazásban karbonkreditek fognak megjelenni, Goodness Native Token (GNT) formájában. Az így megszerzett GNT-t később értékesíteni lehet, amivel a felhasználók extra profitra tudnak majd szert tenni. A mobilalkalmazás használatával nem csupán a megszerzett karbonkreditek mennyiségét lehet ellenőrizni.

Lehetőségünk lesz megnézni, hol található a legközelebbi töltőállomás, ellenőrizhetjük az állomás állapotát, megtudhatjuk mennyi a várakozási idő, sőt a fizetés is automatikusan a mobilalkalmazáson keresztül fog történni.

Ennek a rendszernek egy izgalmas hozadéka, hogy a C+Charge töltőállomásokon nem lesz szükség kártyaolvasó terminál telepítésére. Ennek hála nem kizárólag az állomások telepítése, hanem az üzemeltetése is jelentősen olcsóbb lesz, ami nagyban hozzá fog járulni az EV-k terjedéséhez.

A projekt növekedésének további jele, hogy a fejlesztők már most, alig pár héttel az indulás után szerződést kötöttek Törökország legnagyobb EV-töltőállomás üzemeltetőjével, a Perfect Solutions Turkey-vel. A partneri kapcsolat eredményeként Törökországban, a töltőállomások 20%-ban, hamarosan lehetőség lesz CCHG használatára a fizetéskor.

A Perfect Solutions Turkey mellett a csapatnak sikerült megállapodást kötnie a Flowcarbon Goodness Token (GNT) fejlesztőivel is, aminek köszönhetően bárki hozzá fog majd férni a karbonkreditekhez, aki használja a CCHG érméket.

Töltőállomások, akár a semmi közepén

A legtöbb EV mindössze néhány száz kilométer megtételére képes. Ebből adódóan sokan nem szívesen választják a közlekedésnek ezen formáját nagyobb utakhoz, mivel a forgalomban lévő EV-khez képes még mindig kevés töltőállomás van telepítve.

Ennek az egyik oka, hogy a városokon kívül, elektromos hálózat hiányában a töltőállomások telepítése is komoly kihívást jelent. Illetve úgy néz ki, csak jelentett.

A C+Charge csapata folyamatosan tárgyalásokat folytat a legnagyobb napelemgyártókkal annak érdekében, hogy akár a sivatag közepén is lehessen tölteni elektromos járműveket.

A nehezen megközelíthető helyekre napelemparkokat telepítenének, így sokkal olcsóbban, jóval nagyobb mennyiségben lehet majd töltőállomásokat üzemeltetni.

CCHG token vásárlása

Mennyit nyerhet az, aki még most csatlakozik?

A zöld kezdeményezésekben hatalmas lehetőségek vannak. A 2022 augusztusában, az Environmentalleader által készített tanulmány szerint a szektor várható éves növekedése (CAGR) közel 31% lesz!

Ez azonban még nem minden. Mivel a C+Charge minden olyan fundamentummal rendelkezik, ami a rövid és hosszú távú sikerhez elengedhetetlen, így a március 31-ét követő listázás alkalmával jelentős árfolyam növekedésre lehet majd számítani.

ccharge 380k

 

Ezt bizonyítja az a tény is, hogy a 2022-es kriptotél idején azok a projektek, amik rendelkeztek valós felhasználási móddal vagy erős fundamentumokkal, kimagaslóan jól teljesítettek. Például az előértékesítés során hatalmas sikereket elérő Tamadoge (TAMA) értéke a listázást követően 1800 %-ot erősödött.

A TAMA mellett a Battle Infinity (IBAT) 3000%-ot, míg a Lucky Block (LBLOCK) 6000%-os hozamot tudott termelni azok számára, akik idejében csatlakoztak az előértékesítéshez.

Természetesen lehetetlen lenne bármit is garantálni, hiszen a kriptoszektor erősen volatilis. Ennek ellenére viszont a C+Charge minden olyannal rendelkezik, ami a sikerhez elengedhetetlen. Az erős fundamentumok és valós felhasználási mód mellett a CCHG érmék a környezet megóvásában is kardinális szerepet játszanak.

Ha szeretnél te is a megoldás része lenni, és még keresni is, akkor a C+Charge-ot neked találták ki!

CCHG token vásárlása