A Coinbase listázta a 0x tokent, kilőtt az ár

Egy hét se telt el mióta a Coinbase adta az akkreditált befektetői platformjához a 0x Protocol tokent (ZRX) és mostantól már a kiskereskedőknek is elérhető. Ezzel hatra nőtt a Coinbase-n vásárolható coinok száma.

Kedd este jelentette be a tőzsde, hogy a ZRX token tárolása, váltása, vétele, eladása és kereskedése elérhető a Coinbase.com felületén, valamint az Android és az iOS verziójú applikációin is. A Coinbase Pro október 11-e óta listázza a ZRX tokent és ezzel az első ERC-20 token az amerikai tőzsdén.

Akkor még azt közölte a cég, később fogja listázni a kiskereskedői platformjain a tokent.

Ugyanakkor a friss közleményben Dan Romero ügyfélszolgálati vezető kihangsúlyozta, nem mindenki számára lesz elérhető azonnal a token: “nem lesz azonnal elérhető az Egyesült Királyság és New York lakosságának.”

A listázás összhangban van a Coinbase friss 180 fokos fordulatot jelentő bejelentésével, miszerint újratervezte a listázási eljárását és mostantól sokkal flexibilisebb hozzáállást mutat új tokenlistázási megkeresések esetén. További tervek között szerepel hogy az új tokeneket joghatóságonként fogják elbírálni és listázni mivel így bizonyos régiókban sokkal gyorsabban tudnak új kriptopénzeket listázni.

“Eközben új eszközökbe is fektetünk hogy segítsünk az embereknek megérteni és felfedezni a kriptopénzeket,” írta Romero még kedden. Ennek eredményeképp a tőzsde honlapján található egy információs forrásoldal a 0x tokenről a mér meglévő sokkal általánosabb kriptopénzek világába bevezető útmutatók mellett.

A Coinbase listázta a 0x tokent, kilőtt az ár

A ZRX/USD 12 százalékot ugrott a bejelentés hatására és jelenleg 82 dollárcenten kereskedik a Coinbase platformon. A ZRX a Coinbase PRO bejelentés hatására is nagyot ugrott október 11-én egészen 84 centig, majd lassú csökkenésbe ment át.

Amennyiben fontosnak érzed a munkák kérjük regisztrálj a linkünkkel a Coinbase tőzsdére. Első letételhelyezéskor a tőzsde 10 dollárt bitcoinban jóváír a számládon és a Bitcoin Bázis, mint közvetítő, számláján. Köszönjük!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük