A Crypto.Com partnerségre lépett egy amerikai bankkal

A digitális eszköztőzsde, a Crypto.Com nemrégiben partnerségre lépett a Silvergate nevet viselő amerikai bankkal, hogy amerikai dolláros szolgáltatásokat nyújtsanak az intézményi ügyfelek számára. Az együttműködésnek köszönhetően a Silvergate ügyfelei most már amerikai dollárt tudnak közvetlenül a tőzsdére mozgatni és visszafelé is. Ráadásul mindezt teljesen ingyen. Az ügyfelek emellett a bank sajtóközleménye szerint hozzáférhetnek majd a Silvergate Exchange Networkhoz is. Ez lehetővé teszi amerikai dollár küldését az év minden napjának minden órájában.

A Crypto.Com megállás nélkül tör előre

A Crypto.Com vezérigazgatója szerint azért erőltették ezt a fajta együttműködést, mert azt látták, hogy az intézményi ügyfelek körében nagy érdeklődés van az ilyen jellegű szolgáltatások iránt. Ráadásul a Silvergate tökéletes választás a Crypto.Com számára. A cég ugyanis egyfajta átmenetet képez a hagyományos pénzügyi világ és a kriptovilág között. Ezt erősítette a Silvergate vezérigazgatójának közleménye is. Ebben arról írt, hogy az ilyen együttműködések tovább segíthetik a kriptovaluták elfogadását szerte a világon. A Crypto.Com tehát tovább folytatja terjeszkedését és projektjeit. Hiszen csak novemberben három különféle hír kapcsán lehetett róluk beszélni.

Crypto.com

Először is volt a Cronos Mainnet Beta platformjának elindítása, aminek segítségével decentralizált applikációkat szeretnének a Crypto.Com ökoszisztéma ügyfelei számára elérhetővé tenni. De ennél jóval nagyobbat szólt egy másik hír. Eszerint a kereskedési platform hivatalos kriptovaluta partnere lett a Los Angeles Lakers NBA csapatának és az NHL Los Angeles Kings jégkorongcsapatának. És nem szimplán csak hivatalos partnerek lettek, de a legendás Staples Center most már Crypto.Com Arena néven fut. Ami pedig a megbízhatóság miatt aggódóknak volt egy pozitív hír, hogy a Crypto.Com elsőként teljesítette a kriptoszektorból a SOC 2 audit követelményeit. Ez egy cég információkezelésre vonatkozó gyakorlatát hivatott ellenőrizni. Ráadásul nem akárki, hanem maga a Deloitte multinacionális cége hajtotta végre a felülvizsgálatot.