A DOGE fejlesztői közzétették a mémcoin fejlesztési ütemtervét

A Dogecoin (DOGE) mémcoin fejlesztői nyolc évvel a kezdeti bevezetése után tették közzé a coin első fejlesztési ütemtervét.

A Dogecoin Foundation weboldalán közzétett közleményben a DOGE fejlesztői arról nyilatkoztak, hogy a ‘utility’ funkció a kulcsa a mémcoin adoptációjának, és ennek érdekében négy új DOGE projektet is bejelentettek.

DOGE fejlesztési ütemtervét

Az első projekt a Dogecoin.com weboldal teljes felújítását tűzte ki célul. Ez magába foglalja a Dogepediát, és a mémcoinnal kapcsolatos gyakran ismételt kérdések (GYIK) frissítését. A weboldal újratervezését a libdogecoin felépítése követné. Ez egy olyan programkönyvtár, amely lehetővé teszi bárki számára, hogy DOGE-kompatibilis termékeket készítsen anélkül, hogy ismernie kellene a kriptográfiai funkciók mélyebb sajátosságait.

A harmadik projekt a „Dogecoin Standard” létrehozása. Ez csökkentené a nehézségi korlátot a potenciális fejlesztők előtt abban a reményben, hogy megnő a Dogecoinra áttérő fejlesztők száma. A negyedik projekt a GigaWallet projekt elindítása, amely lehetővé tenné a fejlesztők számára, hogy zökkenőmentesen integrálják a DOGE tranzakciók elfogadását a platformjukba, ugyanúgy, ahogyan azt más neves fizetési szolgáltatók esetében is lehetséges.

A fejlesztők szerint ezek a projektek megnyitják az utat a fizetési szolgáltatók, játékfejlesztők, közösségi platformok és kereskedők számára, hogy hozzáadják a DOGE-t a saját infrastruktúrájukhoz.

„Lényegében minél több funkciót kínál, annál hasznosabb, és minél hasznosabb, annál nagyobb az elfogadás mértéke. Végezetül minél nagyobb az elfogadás, annál nagyobb teret hódít a Dogecoin, mint komoly univerzális fizetőeszköz.”

A fejlesztési ütemterv két másik projektet is említ, egy javaslatot és egy partnerséget. A fejlesztők azt mondják, hogy 2022-ben további részletekkel jelentkeznek majd.

A Doge fizetési utility token lesz?

A DOGE coin a cikk írásakor 0,187 dolláron cserél gazdát, ami 15,5%-os növekedést jelent hétnapos 0,162 dolláros mélypontjához képest.

Ezek a most bejelentett projektek egy nagyon komoly elköteleződést jelentenek a fejlesztők részéről. Van is tér az fejlesztésekre, hiszen ha hinni lehet Elon Musk ígéretének, akkor a DOGE tranzakciók száma nagyon fel fog pörögni. A Tesla vezérigazgatója múlt hétent azt írta a Twitteren, hogy a cég kész arra, hogy bizonyos termékeket Dogecoinért értékesítsen.