A felszámolás alatt álló Cryptopia alapítója már az új tőzsdéjét tervezi

A macskáknak is 9 élete van, így miért ne lehetne a meghackelt és felszámolás alatt álló kriptotőzsdék alapítóinak? Jön a meghackelhetetlen Assetylene.

A tőzsde Új-Zéland legfejlettebb kriptokereskedelmi platformjaként hirdeti magát és az alapítója Adam Clark, aki egyben a Cryptopia korábbi alapítója és fejlesztője.

A Cryptopiát még januárban törték fel és szabadították meg 16 millió dollár értékű kriptótól és ahogy a kriptoszcénában lenni szokott, a hackerek az orrunk előtt tologatják tárcáról tárcára az ellopott ügyfélletéteket mindaddig, míg képesek valahol értékesíteni. Arra számítana az ember, hogy az áldott fejlesztő-alapító hagy magának egy kis időt, hogy elmeditáljon azon mit csinált rosszul mialatt elmorzsol pár imát megköszönve Cthulhunak, hogy egyáltalán szabadlábon van.

De a kriptóban is úgy tűnik kilenc életük van a bukott angyaloknak.

A teljes képhez ugyanakkor hozzátartozik, hogy Clark 2018 február óta nem vett részt a Cryptopia munkájában, legalábbis ezt állítja magáról a LinkedIn profilja alapján.

Az új platformja, az Assetylene egyelőre nem mutat Binance szintű fejlesztői hiperaktivitást, de még mérsékeltet se: a rólunk oldal üres, kereskedési adat sehol. A platform a népszerű és kommersz TradeSatoshi szoftveren fut, ami egy white label tőzsdemotor, amire csak rá kell húzni a saját dizájnt és már kész is az újabb Cryptopia.

Sok sikert Adam!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük