A Fezoo Exchange előértékesítése kihívja a Binancet miközben elcsábítja az Ethereum Classic és Litecoin befektetőket

A Bitcoin (BTC)-t stabilan kereskedik, nem keltve azokat az izgalmakat, amelyekre sok befektető számított. Mint a piac vezetője, a Bitcoin (BTC) olyan, mint a víz: minden hajót emel vagy süllyeszt.

A Bitcoin (BTC) növekedésének késlekedése következtében az Ethereum Classic (ETC) és Litecoin (LTC) közössége elkezdett befektetni a Fezoo (FEZ)-ba, egy új projektbe, amelyet 2024 első felében a legjobb új altcoinnak tartanak. Ez a cikk azt vizsgálja, miért vonzódnak az Ethereum Classic (ETC) és Litecoin (LTC) tulajdonosok a Fezoo (FEZ)-hoz, egy új decentralizált tőzsdéhez, amelyet a ‘Binance gyilkosaként’ is jellemeznek.

Ethereum Classic (ETC) esik a növekvő kereskedési volumen ellenére

Az Ethereum Classic (ETC) továbbra is csökkenő trendet mutat a kereskedési volumen növekedése ellenére. Az elmúlt héten az Ethereum Classic (ETC) kereskedési volumene 8%-kal nőtt, ami reményt keltett egy lehetséges emelkedésre.

Írásunk idején az Ethereum értéke a következő: ETH Price ETH Price . Az elmúlt hónap felejthető volt az Ethereum Classic (ETC) befektetői számára, mivel a digitális eszközök 16,8%-ot estek. Az elemzők figyelmeztetnek, hogy az Ethereum Classic (ETC) tovább eshet, ha az amerikai értékpapír-szabályozók májusban elutasítják az Ethereum (ETH) spot ETF-jét.

A Litecoin (LTC) stabil marad, miközben a piac vérzik

A Litecoin (LTC), a világ egyik legrégebbi blokklánca. Stabil maradt, míg a többi piac zuhant. Jelenlegi ára a következő: LTC Price LTC Price . Az elmúlt hét alatt 4,5%-kal, az utóbbi 24 órában 1,3%-kal nőtt. Az elemzők dicsérik a Litecoin (LTC) ellenálló képességét, és azt mondják, hogy ez a digitális eszköz vezetheti a következő emelkedést.

Közelebbről megvizsgálva, a Litecoin (LTC) április 1-jén érte el a 110 dolláros csúcsot, azóta esik. A Litecoin (LTC) tulajdonosok konszenzusa szerint a digitális eszköz elérte a helyi mélypontot. A befektetők remélik, hogy a Litecoin (LTC) meghaladja a korábbi bikapiacon  elért csúcsát, a 412,96 dollárt.

Fezoo (FEZ) vonzza a befektetőket, mint mágnes

A Fezoo (FEZ) első osztályú befektetőket vonz, mivel az előértékesítés körüli felhajtás eléri az Ethereum Classic (ETC) és Litecoin (LTC) közösségeit is. Előértékesítésükben minden token mindössze 0,013 dollárba kerül, és a 100-szoros nyereség lehetősége csak még inkább csábítja a befektetőket.

A Fezoo (FEZ) arra törekszik, hogy forradalmasítsa a digitális eszközök kereskedelmét, szembenézve olyan kihívásokkal, mint a gyenge biztonság és az átláthatóság hiánya. Könnyen érthető, hogy miért választják az értékalapú befektetők a Fezoo (FEZ)-t, mint számukra megfelelő befektetést. A Fezoo (FEZ) alacsonyabb díjakat számít fel, mint a versenytársai, miközben megosztja bevételeit az előértékesítési befektetőkkel. A platformon a KYC hiánya kulcsfontosságú tényező a felhasználók vonzásában és megtartásában, amely hozzájárul a Fezoo (FEZ) bevételeihez.

A befektetők csatlakoznak a Fezoo (FEZ) előértékesítéséhez, mivel nagy esély van rá, hogy ez lesz a következő elsőrangú kriptovaluta.

További információkért a Fezoo (FEZ) előértékesítéséről látogass el a weboldalra itt.

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***