A Fight Out kripto új partnerséget jelentett be ezzel a világbajnok ökölvívóval

A képen balról jobbra: Daunté Crawford, a Fight Out partnerkapcsolati vezetője, Savannah Marshall és Jack Attwood a Fight Out közösségimédia-vezetője

A profi ökölvívó, Savannah Marshall büszkén csatlakozott a hatalmas sikereket elérő sportplatformhoz, a Fight Outhoz. A Fight Out lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy otthoni edzésekkel digitális és valós jutalmakat szerezzenek.

A Fight Out előértékesítése december közepén kezdődött, és mostanra közel 4 millió dollárt sikerült összegyűjteni a natív, FGHT érmék értékesítéséből. A következő előértékesítési szakasz 2023 február 2-án kezdődik.

Hála Savannah Marshall csatlakozásának, a Fight Out egyedülálló és innovatív platformjának segítségével képes lesz a következő szintre emelni a szolgáltatásait.

Mi a közös a Fight Outban és a Savannah Marshallban?

A Marshall és a Fight Out hamar megtalálták a közös hangot, hiszen a platform fejlesztőinek és a profi bokszolónak ugyanaz a célja: a legjobbá válni.

Marshall nemrég szerezte meg a WBA középsúlyú világbajnoki címét, és jelenleg az ökölvívás világának egyik legnagyobb sztárja, aki alig várja, hogy a Fight Outtal dolgozhasson.

„Azért döntöttem úgy, hogy csatlakozom a Fight Outhoz, mert profi sportolóként megtanultam, hogy mindig arra kell törekedni, hogy a legjobb legyek. A Fight Out csapatánál ugyanezt az elhivatottságot tapasztaltam.” – mondta Marshall.

„Számomra rendkívül megtisztelő, hogy egy olyan csapattal dolgozhatok, mint amilyen a Fight Out.”

„Fantasztikus ötletnek tartom, hogy az edzésekkel még keresni is lehet, és véleményem szerint sokan fel fogják ismerni, hogy mennyire különleges a Fight Out ökoszisztémája.”

A Fight Out csapatának egyik célja, hogy minél több elit sportolót tudjon bevonni a sportnagyköveti programjába.

A fejlesztők tervei szerint a harcművészek a Fight Out világának szerves részét fogják alkotni.

Hála az egyre nagyobb számban csatlakozó sportnagyköveteknek, egyre több általuk készített edzésvideó, verseny vagy kihívás lesz elérhető a platformon. Sőt, a Fight Out egyre nagyobb számban elérhető edzőtermeiben még különböző eseményeket is fognak tartani a sportnagykövetek. Mindezt azért, hogy a felhasználókat minél jobban ösztönözzék, hogy képesek legyenek életük legjobb formáját elérni.

A Fight Out csapata megtisztelve érzi magát, hogy Marshallt köszönthetik a sportnagykövetek között

„Savannah Marshall nélkül nem lehet profi női ökölvívásról beszélni” – mondta a Fight Out vezérigazgatója, Carl Jones.

„Savannah Marshall világbajnok élsportoló, így mérhetetlenül hálásak vagyunk, hogy csapatunk tagjaként üdvözölhetjük.”

A rajongók arra számítanak, hogy a profi ökölvívó kreatív módon, a közösségi média használatával dolgozik majd együtt a Fight Out csapatával, és várhatóan számos exkluzív ajánlat és tartalom lesz elérhető, neki köszönhetően.

FGHT token vásárlása

A kriptovaluták nem szabályozott befektetési eszközök

Savannah Marshallról

Savannah Marshall, profi ökölvívó az angliai Hartlepoolban született 1991-ben. Számos bajnoki cím és elismerés birtokosa, legutóbb a WBA középsúlyú világbajnokságát nyerte meg, így jelenleg a rajongók a világ egyik legjobb ökölvívóját tisztelhetik benne.

fightout-savannah

Mi az a Fight Out?

A Fight Out egy Move-to-Earn (M2E) platform, ami annyit jelent, hogy a felhasználók folyamatos jutalmakban részesülhetnek annak mértékében, hogy mennyi mozgást végeznek el.

Elsősorban a koronavírus alatt az M2E projektek népszerűsége rendkívül megnőtt, azonban a legtöbb oldal esetében a siker csak átmeneti volt, mivel a felhasználók számára legtöbb esetben szinte lehetetlen volt profithoz jutni.

Ezzel szemben a Fight Out folyamatosan díjazni fogja azokat, akik kellően keményen edzenek. Minden előfizető, aki részt vesz különböző edzéseken, kihívásokon vagy versenyeken, az ökoszisztéma belső digitális fizetőeszközét, a REPS-t kapja jutalmul.

A REPS segítségével vásárolni lehet a platform piacterén keresztül különböző digitális és valós termékeket.

Megszerzett pontjainkat költhetjük NFT-kiegészítőkre, foglalhatunk velük időpontot személyi edzőhöz, vásárolhatunk táplálékkiegészítőket vagy Fight Out termékeket, sőt akár beválthatjuk őket havi előfizetésre is.

Az ökoszisztéma natív tokenjével, az FGHT-vel elsősorban a platform havi előfizetési díját lehet kiegyenlíteni, továbbá beváltható lesz REPS pontokre is, így akár vásárolhatunk is belőle.

Az edzések tekintetében igazán izgalmas felhozatalra számíthatnak azok, akik úgy döntenek, hogy csatlakoznak. Legyen szó ökölvívásról, jógáról, meditációról, MMA-ról vagy HiiT edzésekről, a Fight Out oldalán mind megtalálható lesz.

Az edzéseket online élőben, vagy előre felvett verzióban is meg lehet majd tekinteni.

Utóbbi esetében minden mozdulatról pontosan lehet majd látni, hogy milyen módon kell elvégezni, így biztosak lehetünk benne, hogy testünk a legjobb módon fejlődik.

Emellett az élőben megtartott eseményeknek köszönhetően, mindig lehetőségünk lesz új tartalmakat megnézni.

FGHT token vásárlása

A kriptovaluták nem szabályozott befektetési eszközök

Több mint egy fitneszalkalmazás

Savannah Marshall nem az egyetlen, aki csatlakozott a Fight Out sportnagyköveti programjához.

Nem sokkal az előértékesítés kezdetét követően a Fight Outnak sikerült megállapodnia Amanda Ribas és Taila Santos profi MMA harcosokkal, illetve a népszerű fitnesz influenszerrel, Tremayne Dortch-al.

Segítségükkel a Fight Out oldalán elérhetőek lesznek olyan exkluzív tartalmak, amikkel a legjobbaktól tudunk majd tanulni.

A sportnagyköveti program azonban nem minden, amit a projekt fejlesztői célul tűztek ki maguk elé.

Várhatóan 2023 végétől meg fogja nyitni kapuit az első Fight Out edzőterem, amit várhatóan további 19 fog követni. Ezekben a felhasználók magasabb REPS pontokért hajthatnak majd végre edzéseket, továbbá használhatják a közösségi tereket és vásárolhatnak az edzőterem egészségbárjában.

Sőt, a szerencsések megtekinthetik az online edzéseket is, és találkozhatnak valamelyik sportnagykövettel.

Az edzőtermek helyszínéről még nem lehet biztosat tudni, az azonban bizonyos, hogy ott lesznek az első termek, ahol a Fight Out közössége is a legnagyobb aktivitást mutatja.

FGHT token vásárlása

A kriptovaluták nem szabályozott befektetési eszközök

Megéri még most csatlakozni

Akik kellően nagy mennyiségben vásárolnak a Fight Out érméiből, azoknak akár 50% extra FGHT is ütheti a markát. A maximális ajándék eléréséhez nem kell mást tenni, csak legalább 50 000 dollár értékben támogatni a projektet, majd a megvásárolt érméket legalább 2 évre le kell kötni.

Aki így tesz, az nem csupán rengeteg extra tokenhez jut, hanem élethosszig tartó tagságot is szerez, és részt vehet a Fight Out többnapos edzőtáborain is.

Amennyiben ez még mindig nem lenne elég ok a csatlakozásra, akkor van egy jó hírünk. Bárki, aki vásárol FGHT érméket, lehetőséget kap 250 000 dollár értékű FGHT megnyerésére. Esélyeink nagyban növelhetők olyan egyszerű feladatok végrehajtásával, mint a Fight Out Twitter fiók követése, vagy a projekt Instagram oldalának meglátogatása.

A magyar nyelven is elérhető weboldalon keresztül nem kizárólag kriptopénzzel, hanem bank- vagy hitelkártyával is lehetőség van a vásárlásra.

Annyi a dolgunk, hogy létrehozunk egy MetaMask vagy Trust Wallet kriptotárcát, csatlakoztatjuk az oldalhoz, majd megadjuk kártyánk adatait és azt, hogy mekkora mennyiségű FGHT-t szeretnénk vásárolni.

Ha inkább kriptoval fizetnénk, természetesen arra is van lehetőség. USDT (Tether) vagy Ethereum segítségével biztonságosan, pillanatok alatt végre lehet hajtani a tranzakciót.

Az érmék hihetetlen sebességgel fogynak, így nem érdemes késlekedni. Vásárolj még ma FGHT érméket!

Ez is érdekelhet: