A legjobb altcoinok befektetésre 2023 februárjában

Egyszerűen fogalmazva, minden olyan blokklánc-technológiát használó kriptopénz, ami nem a Bitcoin, azt altcoinnnak nevezik.

Az altcoinok piaca hatalmas, gyakorlatilag hetente akár 10-20 új érme is felbukkanhat. A sok új érme nem véletlen, mivel számos altcoin példátlan hozamot ért el a múltban.

Nem ritka jelenség, hogy egy népszerű altcoin, az előértékesítési szakaszát követő listázás során 100- vagy akár 1000% hozamot is elér.

Írásunkban négy különböző, az előértékesítési szakaszában járó altcoint ismertetünk. A felsorolt projektek mindegyike izgalmas felhasználási móddal, illetve a való életben is tapasztalható probléma megoldására lehet képes.

Ha szeretnéd megtudni, mik lesznek 2023. február legjobb befektetései, ez a cikk neked szól!

Meta Masters Guild (MEMAG) – forradalmasítja a P2E játékszektort

A P2E játékok legnagyobb hiányossága, hogy repetitív és unalmas feladatok elvégzésére kényszerítik a játékosokat, akik rövid időn belül le is morzsolódnak.

Ezzel szemben a Meta Masters Guild (röviden MMG) fejlesztői, profi játékfejlesztőket kértek fel, hogy hozzanak létre olyan játékokat, melyeknél az elsődleges szempont nem a profitszerzés lesz, hanem a kimagasló és izgalmas játékélmény.

Ezért kezdetben három, teljesen különböző stílusú játék lesz elérhető az MMG platformját, melyet a felhasználók ingyen és P2E verzióban is élvezhetnek majd.

memag kriptojatek

Először a Meta Kart Racers versenyautós játékot próbálhatják majd ki a felhasználók, majd elérhetővé fog válni a körökre osztott fantasy Raid NFT, illetve a metaverzumban játszódó kreatív Meta Masters World.

A játékok a blokkláncon kívüli GEMS pontokat fogják használni, ezért az MMG minden terméke elérhető lesz iOS és Android készülékeken is.

Úgy látszik sokan felismerték a MEMAG-ban rejlő lehetőségeket, mivel a tokeneket szó szerint elkapkodják a befektetők.

Még csak pár hete kezdődött az előértékesítés, azonban így is már 2.3 millió dollár gyűlt össze, és hamarosan kezdetét fogja venni az 5. előértékesítési szakasz.

Ne hagyd ki az év legjobb akcióját, és vásárolj még ma MEMAG-ot, a magyar nyelvű Meta Masters Guild weboldalon keresztül.

Fight Out (FGHT) – több mint egy újabb fitneszalkalmazás

A Fight Out egy move to earn (M2E) rendszerre épülő fitneszalkalmazás és edzőteremlánc, ami mögé már több elit sportoló beállt.

Az előértékesítés kirobbanó sikerét látva a projekthez, mint sportnagykövet csatlakozott Amanda Ribas és Taila Santos MMA harcosok, Savannah Marshall profi ökölvívó, illetve a népszerű fitnesz influenszer, Tremayne Dortch.

A kimagasló népszerűséget bizonyítja, hogy bár projekt előértékesítése csupán december végén indult, eddig már 3.7 millió dollár értékben sikerült értékesíteni az FGHT érmékből.

A Fight Out ökoszisztémában két különböző digitális fizetőeszköz is elérhető lesz: Az FGHT és a REPS.

Az FGHT célja elsősorban a havi előfizetések kiváltása. Segítségével kényelmesen, bankkártya használata nélkül is rendezni lehet a platform havi költségét.

fightout 3 millio merfoldko

A REPS nem blokklánc-technológiát fog használni, és célja elsősorban a felhasználók motiválása. Minden végrehajtott kihívás, edzés vagy versenyt követően REPS pontok kerülnek kiosztásra.

Az összegyűjtött REPS pontokat a platform piacterén keresztül pedig értékes digitális és valós ajándékokra is át lehet majd váltani.

Vásárolhatunk belőlük NFT-kiegészítőket avatárunk számára, vagy foglalhatunk velük időpontot személyi edzőhöz. Sőt, akár havi előfizetésre is át lehet majd őket váltani, ezáltal akik kitartóan és keményen edzenek, azok számára a platform költsége is a minimálisra redukálódik.

A fejlesztők úgy tervezik, hogy 2023 végére meg fogják nyitni az első valódi edzőtermüket, amit később másik 19 fog követni.

Ezekben nem kizárólag magasabb REPS pontokért lehet edzéseket végrehajtani, hanem lehetőség lesz az egészségbárban vásárolni, illetve a tagok számára a közösségi terek is bármikor igénybe vehetők lesznek.

A Fight Out második előértékesítési szakasza hamarosan lezárul, ezért, ha szeretnél kedvezményes áron FGHT érméket vásárolni, nincs vesztegetni való időd.

Vásárolj FGHT-t a Fight Out magyar nyelven is elérhető weboldalán keresztül.

C+Charge (CCHG) – segítsd a környezetet elektromos járművek töltésével

Kevés izgalmasabb projektet láthattunk idén, mint a C+Charge.

A projekt támogatói nem kizárólag az elektromos járművek (EV) elterjedéséhez járulhatnak hozzá, hanem egyúttal részt vehetnek a karbonkreditek népszerűsítésében is. Ráadásul mindezt úgy, hogy közben több, különböző módon még profithoz is tudnak jutni.

A C+Charge egy fizetési hálózat és egy EV-töltőállomásrendszer lesz. A felhasználók az ökoszisztéma natív tokenjével, a CCHG-val hajthatnak majd végre tranzakciókat a C+Charge állomásain és a partnereknél egyaránt.

Mivel a fizetéshez mindössze internetkapcsolatra lesz szükség, ezért a töltőállomások létesítési, és üzemeltetési díja jelentősen alacsonyabb lesz.

c+charge eletromos autotoltes kriptoval

A felhasználók minden töltést követően karbonkreditekhez juthatnak hozzá, Goddess Nature Token (GNT) formájában, amiket később akár az alkalmazáson keresztül értékesíteni is tudnak.

A C+Charge mobilalkalmazása azonban nem kizárólag a karbonkreditek ellenőrzésére és a fizetésre lesz alkalmas.

Segítségével megtudhatjuk merre található a legközelebbi állomás, mennyibe fog kerülni a töltés és kideríthető, hogy mekkora a várakozási idő.

A fejlesztők tervei szerint több napelemgyártóval is le fognak szerződni, aminek köszönhetően hamarosan olyan helyeken is elérhetőek lehetnek EV-töltőállomások, ahol korábban ez lehetetlennek tűnt volna.

Az előértékesítés jelenleg az első szakaszánál tart, így egy CCHG-t 0.013 dollárért lehet megvásárolni.

Ha szeretnéd részletesebben megismerni a C+Charge-ot, látogass el a magyar nyelven is elérhető weboldalra.

RobotEra (TARO) – 2023 legjobb sandbox jellegű P2E projektje

A RobotEra egy izgalmas, blokklánc-technológiára épülő metaverzum projekt lesz, amiben a játékosok lehetőségeinek, kizárólag a kreativitásuk szabhat gátat.

A RobotEra a kataklizmán átesett Taro bolygón játszódik, amin az emberi tudattal rendelkező robotok apró csoportja maradt csak életben. A túlélők összesen 7 különböző frakcióba sorolhatók, amelyeknek mind egyedi erősségeik, és gyengeségeik vannak.

A kalandok megkezdésekor a játékosok egy ilyen robotot személyesítenek meg, majd választhatnak, hogy melyik az a frakció, ami a játékstílusukhoz a legközelebb áll.

Ezt követően számos, különböző funkcióval rendelkező kontinens között lehet utazni. Minden kontinenst összeköti a „Központi város”, ahol a felhasználók részt vehetnek különböző eseményeken, barátkozhatnak egymással, és eladhatják a portékájukat.

Minden robotfrakció rendelkezik egy saját kontinenssel, amin egyedi nyersanyagokat lehet bányászni, illetve társainkkal közösen építkezni. Ezeken kívül vannak úgynevezett „köztes kontinensek”, amiken pedig az összes fellelhető nyersanyagot meg lehet találni.

robotera jatek

Ezen túl a játékosok hozzá fognak tudni jutni egy saját, külön bejáratú kontinenshez is, amin szabadon lehet új épületeket létrehozni, bányászni, vagy akár különböző eseményekhez, bérbe adni.

A RobotEra-ban minden tárgy, kontinens és robot NFT formájában fog létezni. Ez nem csak azt jelenti, hogy mi leszünk a valódi tulajdonosai a tárgyaknak, hanem azt is, hogy a piactéren keresztül bármit el is lehet adni.

Profithoz elsősorban bányászattal, illetve különböző tárgyak értékesítésével lehet majd hozzájutni.

A fejlesztők elsődleges célja a RobotEra-val az, hogy egy kedves és befogadó közösséget hozzanak létre, amivel mellékesen még pénzhez is lehet jutni.

Amennyiben egy olyan projektet keresel, amiben a szórakozásé a főszerep, és imádod a robotokat, akkor mindenképpen érdemes csatlakoznod a RobotEra előértékesítéséhez.

Jelenleg a TARO érmék eladása az első fázisnál tart, így mindössze 0.02 USDT-ért lehet belőlük vásárolni, azonban a későbbi szakaszokra a TARO ára is emelkedni fog.

Tudj meg többet a RobotEra világáról, még ma!

Olvasd el ezt is:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**