A Forbes az Ethereum blokkláncra viszi a 30 év alattiak listáját

A Forbes sikeres 30 év alattiak listája az Ethereum blokkláncon kerül majd tartósan rögzítésre, beleértve az összes kategóriát és egyedi profilt is.

A Forbes bejelentette, hogy az évente nyilvánosságra hozott sikeres 30 év alattiak listáját mostantól az Ethereum blokkláncon fogja közzétenni. A bejelentéssel ez lesz első ilyen jellegű kiadvány, amely a blokkláncra kerül, az eset pedig rávilágít arra, hogy a közzétett adatok tartós tárolására a blokklánc-technológia lehet a legalkalmasabb.

A Forbes ezzel azt szeretné biztosítani, hogy a 30 alattiak listájának összes kategóriája felkerüljön a blokkláncra és ezáltal tartósan rögzítésre kerüljön, az összes kiemelt személy egyéni profiljával együtt. A 30 év alattiak listáját évente teszik közzé, amivel elismerik a különböző iparágakban dolgozó sikeres 30 év alatti fiatalok teljesítményét. A lista néhány kategóriája: média, játékok, sport, technológia, pénzügy, egészségügy, oktatás, kockázati tőke, művészet és stílus, zene, Hollywood és szórakozás, valamint szociális vállalkozás.

A fejlesztéssel kapcsolatban a Forbes digitális és információs igazgatója, Vadim Supitskiy elmondta:

„A Forbes élen jár a hagyományos média és a legmodernebb technológiák ötvözésében. A 30 alattiak listájának Ethereum blokkláncon való elindításával nemcsak a befolyásos fiatal vezetőket ismerjük fel, hanem demonstráljuk a blokklánc technológiában rejlő hatalmas, kiaknázatlan potenciált is az adattárolás és a biztonság területén.”

Észak-Amerika 2024-es pénzügyi listáján a kriptoipar több képviselője is szerepel. A kiemelt személyek közé tartoznak az Injective Labs társalapítói, Eric Chen és Albert Chon, a Fractal társalapítója, Aya Kantorovich, valamint a Blockchain Capital általános partnere, Aleks Larsen. A listán szerepelnek továbbá a Layer3 társalapítói, Dariya Khojasteh és Brandon Kumar, a Bitcoin Depot alapítója, Brandon Mintz, valamint a Sei Labs társalapítói, Jeff Feng és Jayendra Jog.

A Forbes több listáján is szerepelnek kriptóban és blokkláncban utazó vezetők

A 2022-es listán más iparágak neves személyiségei között 21 Bitcoinnal és blokklánccal foglalkozó vezető is szerepelt. A kiemelt személyek közé tartozik az Alameda Research társ-vezérigazgatója, Caroline Ellison és Sam Trabucco, az OpenSea társalapítója, Alex Atallah és a DYdX alapítója, Antonio Juliano, a Slingshot alapítója, Clinton Bembry, a 21Shares társalapítója, Ophelia Snyder, a CoinList alapítója, Brian Tubergen, a Blockworks társalapítói, Michael Ippolito és Jason Yanowitz, valamint a pplpleasr társalapítója, Emily Yang voltak.

Tavaly áprilisban a Forbes közzétette a világ leggazdagabb kriptovaluta és blokklánc milliárdosainak listáját is. Ezen szerepelt többek között a Binance korábbi vezérigazgatója, Changpeng Zhao, az FTX alapítója és korábbi vezérigazgatója, Sam Bankman-Fried, a Coinbase alapítója és vezérigazgatója, Brian Armstrong, valamint a Ripple ügyvezető elnöke és társalapítója, Chris Larsen is.