A Gate.io is Visa kriptokártyával fog előrukkolni

A Gate.io anyavállalata mások nyomdokaiba lépve kriptobetéti kártyát indít az Európai Gazdasági Térségben élő felhasználók számára.

A Gate Group, a Gate.io kriptotőzsde mögött álló anyavállalat a litvániai székhelyű Gate Global UAB vállalatán keresztül Gate Visa kriptobetéti kártyát tervez bevezetni.

A Gate közleménye szerint az Európai Gazdasági Térségben élő felhasználók számára hamarosan várólista és regisztrációs folyamat indul.

A Visa kriptokártyákért felelős vezetője, Cuy Sheffield megjegyezte, hogy a fizetési óriás “hídként kíván szolgálni a kriptoökoszisztéma és a kereskedők és pénzintézetek globális hálózata között”.

“Az olyan programokkal, mint a Gate Visa betéti kártya, a Gate Group betéti kártyatulajdonosai számára lehetővé válik a digitális eszközeik zökkenőmentes átváltása és felhasználása áruk és szolgáltatások kifizetésére, bárhol, ahol a Visa elfogadja” – tette hozzá.

A Gate.io korántsem az első kriptovállalat, amely kriptós betéti kártyát kínál. A Crypto.com és a Binance már évek óta rendelkezik hasonló lehetőséggel, a Ledger pedig nemrég egyesítette erőit a Baanx-szal, hogy saját kriptokártyát kínáljon a felhasználóknak.