A Gemini is listázta a Shiba Inu tokenjét

A Gemini kriptotőzsdéje mindig is ismert volt arról, hogy igyekszik a legkülönfélébb fogásokkal népszerűsíteni szolgáltatásait. Ennek keretében léptek például partnerségre a Brave kriptobarát böngészőjével és társultak egy akció keretében Mariah Carey amerikai énekesnővel is. November 12-én azt jelentette be a tőzsde, hogy néhány más token mellett a Shiba Inu (SHIB) tokenjét is listázza platformján. Ez komoly örömhullámot gerjesztett a SHIB közösségben, rengeteg posztot osztottak meg a token kedvelői és befektetői.

A Shiba Inu szárnyalása tovább folytatódik

A SHIB mellett listázták az Audius (AUDIO), a Mask Network (MASK), a Wrapped Centrifuge (wCFG), a Quant (QNT) tokenjét is. De listázták még a Radicle (RAD), a Burn (ASH), a SuperRare (RARE), a Fetch AI (FET), és a Numeraire (NMR) kriptovalutákat is. Ezekkel a kriptovalutákkal is lehet kereskedni innentől kezdve az API/FIX és ActiveTrader applikációkkal, valamint a Gemini mobilapplikáció segítségével is. Az egyik, ha nem a legnépszerűbbnek számító mémcoin, a SHIB már listázva volt a Binance, a Coinbase és a KuCoin platformjain is. A mostani bejelentés után sokan reménykednek benne, hogy végre a Kraken és a Robinhood is felveszi a platformjára ezt a kriptovalutát. Főleg azért ezt a kettőt emeltük ki, mert mindkettővel kapcsolatban voltak érdekes fejlemények a SHIB tokenjének vonatkozásában.

A Kraken ugyebár korábban egy tweetben azt közölte, hogy ha 2000 lájkot kap a poszt, akkor listázni fogják a SHIB tokenjét. Viszont hiába kapott 50 ezernél is több kedvelést, a Kraken nem tartotta be a szavát. A Robinhood pedig 500 ezernél is több ember által aláírt petíció ellenére sem listázta még a mémcoint. Vagyis talán már nem is kellene mémcoinnak hívnunk, hiszen a valódi mémcoinok nem igazán tesznek szert olyan népszerűségre, mint a SHIB. És nem is sűrűn kerülnek fel a legnagyobb kereskedési platformokra. Pedig a Shiba Inu ökoszisztémája úgy tűnik, hogy bőven több annál, mint amit a viccesképű kutya logója alapján gondolnánk róla.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.