A Gemini kriptotőzsde a British Telecommal kötött partneregyezményt

A Winklevoss testvérek kriptotőzsdéje, a Gemini bejelentette, hogy partneregyezményt kötött a British Telecom pénzügyi és infotechnológiai részlegével. Az egyezmény most megnyithatja az utat még több tőzsde és fintech vállalkozás számára – mind a hagyományos pénzügyi szektorokban, mind a kriptovállalatoknál.

A British Telecom sajtóközleményében jelentették be az új partnerséget: a Winklevoss fivérek nevével fémjelzett New York-i központú kriptőzsde a Gemini Trust LLC csatlakozott a BT Radianz Cloudjához. Az Egyesült Királyság legnagyobb telekommunikációs cége világszinten 180 országban van jelen, és a Radianz segítségével számtalan multinacionális vállalatot lát el biztonsági és felhő szolgáltatásokkal.

A sajtóközlemény szerint az egyezmény alapján a Gemini hozzáférést kap a világ legnagyobb és legbiztonságosabb pénzügyi felhőközösséghez, amelynek tagjai több mint 50 országban vannak jelen a világon. Ez a hálózat több ezer brókert, pénzügyi intézményt és tőzsdét tud magának a kiépített közösség részeként. Számukra pedig ajtó nyílik a kriptovaluta piacokra is az új partnerség segítségével.

A BT Radianz tagok ugyanis egy biztonságos és professzionális környezetben jutnak hozzá a Gemini kereskedői és befektetői platformjához.

A Gemini kriptotőzsde a British Telecommal kötött partneregyezményt

A Gemini-től Nick Vigier nagyon pozitívan értékelte az új partnerkapcsolatot:

“Ez megerősíti az erős kapcsot az intézményi befektetőkkel, és segít abban, hogy ebben a környezetben is jobban skálázhassuk az ajánlatainkat.”

Megnyílnak az ajtók a kriptovállalatok és tőzsdék előtt

És van is oka a Gemininek a pozitivitásra, ez az együttműködés ugyanis óriási potenciállal rendelkezik az egész kriptoszféra számára. A BT több évtizedes tapasztalata a tech és kommunikációs szektorban rengeteget segíthet a Gemini profiljának növelésében.

Ráadásul a partnerség bejelentése pont akkor érkezik, amikor egyre többet hallunk az intézményi befektetők érkezéséről a kriptoközösségben. A BT Radianz hálózata pontosan ebbe illik bele: bankoktól kezdve, közvetítőcégeken keresztül, fedezeti alapokon át mindent megtalálhatunk itt. A Radianz hálózata direkt úgy lett kialakítva, hogy megfeleljen a mai globális fintech elvárásoknak.

Ebből pedig úgy látszik, a kriptovaluták sem maradhatnak ki – ahogy erre szépen lassan az egész világ ráébred.

Kövess minket Facebookon és Instagramon is. Értesülj első kézből a friss kriptós hírekről!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük