A hopiumon élők bizakodnak, hogy az Ethereum lenyomhatja a Bitcoint

A kriptovaluták folyamatosan változó világában a bikák továbbra is optimisták azzal kapcsolatban, hogy az Ethereum képes lesz megelőzni a Bitcoint. Az olyan platformok, mint az Avorak AI, amelyek a mesterséges intelligenciára épülő analitika erejét aknázzák ki, értékes betekintést és eszközöket kínálnak az Ethereum és a Bitcoin dinamikájának értékeléséhez, segítve a jól megalapozott döntések meghozatalát a kriptopénzek piacán.

Mi a Bitcoin?

A Bitcoin egy kriptovaluta, amely nemzetközi pénzátutalásokat tesz lehetővé. Először 2009-ben mutatta be egy Satoshi Nakamoto nevű személy vagy csoport. A fizetéseket titkosítással védik, ahogyan azt már említettük. A Bitcoin legfontosabb funkciója, hogy fenntartja a pénzt küldő és fogadó személyek anonimitását.

Mindannyian tapasztaljuk, hogy a bankok tranzakciós díjat vagy szolgáltatási díjat számítanak fel, amikor egy banki szolgáltatást használunk egy tranzakció lebonyolításához. A Bitcoin ezzel szemben nagyon alacsony tranzakciós díjjal rendelkezik, ami sokkal vonzóbbá teszi a tipikus banki átutalásokhoz képest.

Mi az Ethereum?

Az Ethereumot, az ether tokeneket kínáló kriptovalutát, 2015-ben fejlesztette ki Vitalik Buterin. Az Ethereum decentralizált alkalmazások (dAppok) létrehozására is használható, és azok programkódja egy peer-to-peer hálózaton keresztül kerül terjesztésre. Így ez teljesen máshogy működik mint egy tipikus program, amelynek szoftverkódja egyetlen szerveren van tárolva. Az ethert a tranzakciós díjak és a számítási erőforrások kifizetésére is használják, amelyek ahhoz szükségesek, hogy egy blokkot hozzá lehessen adni a blokklánchoz.

Legyőzi-e az Ethereum a Bitcoint?

Az Ethereum árfolyamának megugrása egy újabb jele a közelgő bikapiacnak. A befektetők nagy csodálattal tekintenek az Ethereumra, a piac második legnagyobb kriptovalutájára. Az április 12-i Shanghai ugrade előtt jelentős pluszt termelt a token. Az áprilisi szoftverfrissítés ugyanis lehetővé tette 18 millió stakelt Ethereum megnyitását, amelyek értéke közel 34 milliárd dollár volt.

Novemberben több pozitív hír is érkezett az Ethereum blokklánc számára, mivel a hálózaton egy frissítést hajtottak végre a hálózati validációs eljárások javítása érdekében, előkészítve ezzel a blokklánc 2023-as átállását a proof-of-stake (PoS) architektúrára. Az eredetileg még 2019-re tervezett indulást azonban számos alkalommal elhalasztották.

A mesterséges intelligencia alapú algoritmusok kiaknázása a megalapozott döntéshozatal érdekében

Az AI technológia magában foglalja a gépi tanulás, az AI algoritmusok és más AI technikák használatát a kriptovaluták, blokklánc hálózatok és a kapcsolódó vállalkozások különböző elemeinek javítására.

Rengeteg adatot, köztük a történelmi árfolyamtrendeket, a piaci mutatókat, a hírek hatását és a közösségi média aktivitást is elemezhetik az AI algoritmusok, például az Avorak AI algoritmusai, hogy a megalapozott döntésekhez szükséges betekintéséket készítsenek elő a befektetők számára.

Az Avorak AI a mesterséges intelligencia képességeit különféle területeken, köztük a kereskedésben és a tartalomkészítésben is kiaknázza. Az Avorak Trade Bot éjjel-nappal működik, és pontos információkat kínál a kereskedési döntésekhez. Ezek a botok az AI algoritmusok segítségével nagy mennyiségű adatot értékelnek ki, ami lehetővé teszi számukra, hogy pontos előrejelzéseket készítsenek, és észrevegyék a piaci lehetőségeket. Az Avorak AI kereskedési botjai kiterjedt adathalmazokat vizsgálnak, beleértve a piaci mintákat, a korábbi árváltozásokat és számos más mutatót. A botok célja, hogy feldolgozzák és megértsék ezeket az adatokat, hogy kereskedési jelzéseket és javaslatokat készítsenek elő a befektetőknek.

A projektcsapat örömmel jelenti be, hogy jelentős mérföldkövek sikerült újra elérniük. A közössége iránti hála jeléül a csapat egy utolsó bónuszeseményt indít, hogy a támogatók újabb jelentős mennyiségú AVRK tokeneket tudjanak vásárolni.

A bónusz AVRK ütemtervének bontása a következő. A 250 és 495 dollár közötti összegek 100%-os bónuszt kapnak. Ha az összeg 500 és 1250 dollár közé esik, akkor 200%-os bónusz jár. Az 1.255 és 6.000 dollár közötti összegek esetében 300%-os bónusz jár. Végül, minden 10.300 dollár feletti összeg 625%-os AVRK bónuszra jogosult.

Felhasználási feltételek

A bónuszt a tranzakció befejezését követő 24 órán belül kell igényelni, amit a TXN rendelési számmal és a vásárlás során használt e-mail címmel együtt kell benyújtani.

A vásárlás befejezése után a felhasználónak át kell adnia a TXN rendelésszámát és az Avorak AI fiókjához kapcsolódó e-mail címét az ügyfélszolgálatnak a weboldal élő chatjében, a Telegramon vagy Discordon keresztül.

A különböző kereskedési API-k vagy botok egy adott eszközosztály vagy tőzsde működéséhez lettek lefejlesztve. Némelyikük működtetéséhez kódokkal kell parancsokat beírni, ami kihívást jelenthet sok kezdő számára.

Összefoglalva tehát, az Avorak AI kifinomult algoritmusai és adatelemző eszközei mélyreható elemzést nyújthatnak az Ethereumról és a Bitcoinról, megkönnyítve ezzel a megalapozott döntéshozatalt és ráerősítve a kereskedési módszerekre.

További információkat az Avorak AI-ról itt találhatsz:

Weboldal: https://avorak.ai
Vásárolj AVRK tokent: https://invest.avorak.ai/register

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***